اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد امروزه و به خصوص در فصل تابستان با آن رو به رو هستند، افت فشار آب می باشد. افت فشار آب می تواند دلایل متعددی داشته باشد. از این رو در این نوشته تصمیم گرفته ایم به بررسی دلایل افت فشار آب و راه حل برطرف کردن آن ها بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

آب

همان گونه که در بالا نیز اشاره شد، فشار کم آب می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد. حتما برای شما نیز اتفاق افتاده است که در هنگام حمام و یا شستشوی ظروف با این مشکل رو به رو شده باشید. این افت فشار می تواند عامل بیرونی یا داخلی داشته باشد. افت فشار آب ناشی از کاهش میزان آب ورودی از لوله های شهری عامل بیرونی می باشد و تنها راهکار استفاده از پمپ آب می باشد که تا اندازه ای می تواند این مشکل را برطرف کند.

وقتی صحبت از عامل های درونی به میان می آید، منظور مشکلاتی است که ممکن است در تأسیسات داخلی خانه ایجاد شده باشد. بنابراین در ابتدا باید عوامل بیرونی و درونی ساختمان مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان راه حلی مناسب برای آن پیدا کرد.

بررسی عوامل افت فشار آب
اگر تنها آب گرم دچار افت فشار شده، باید در ابتدا سری به آبگرمکن بزنید. رسوب گرفتگی یا وجود رسوب در لوله های آب گرمکن می تواند یکی از علل افت فشار آب گرم باشد. برای رفع این مشکل داخل لوله های آبگرمکن باید شسته شود یا در صورت وجود رسوب بالا، لوله ها تعویض شوند. بهتر است برای انجام این کار از یک لوله کش کمک بگیرید. برای جلوگیری از بروز این مشکل، مرتبا میله آند آبگرمکن را تعویض کرده و از سیستم های نرم کننده آب بر سر آن استفاده نمایید.

در برخی موارد قطر لوله های آب گرم کم بوده و همین امر باعث کاهش افت فشار آب می شود. در بیش تر موارد لوله منتهی به آبگرمکن باید حداقل 19 میلی متر قطر داشته باشد.

یکی دیگر از فاکتورهایی که می تواند در کاهش فشار آب گرم تأثیرگذار باشد، نشتی در دریچه ها یا خود مخزن آبگرمکن می باشد. برای اطمینان از این مورد می توانید از یک متخصص کمک بگیرید.

نشتی لوله های آب
یکی از رایج ترین دلایل کاهش فشار آب، نشتی لوله می باشد. برای بررسی این مشکل راهکارهای متفاوتی وجود دارد در ابتدا باید زیر لوله ها را بررسی کنید و در صورت وجود هرگونه رطوبت به خصوص در خطوط اصلی لوله، نشتی آن را به سرعت برطرف کنید.

در برخی موارد ممکن است رطوبت ایجاد شده بر اثر وجود تراکم آب در آن تقطه باشد. برای اطمینان از این موضوع چند حوله کاغذی را بر روی یکدیگر گذاشته و بر روی محل رطوبت قرار دهید. بعد از یک روز آن ها را چک کنید. اگر حوله های کاغذی خیس شده بود، یعنی با مشکل نشتی رو به رو هستید و باید در اسرع وقت نسبت به تعمیر آن اقدام کنید.

تست نشتی توالت فرنگی
وجود نشتی در توالت فرنگی نمی تواند باعث مسدود کردن جریان آب از مخزن به کاسه شود. برای بررسی این مشکل چند قطره از رنگ خوراکی را در مخزن بریزید و بعد از یک دو ساعت به آن سر بزنید. اگر آب داخل کاسه رنگی شد، باید نسبت به تعمیر توالت فرنگی اقدام کنید. اگر به طور مداوم صدایی شبیه به کار کردن سیفون دستشویی به گوش شما می رسد نیز نشان از نشتی است که می تواند در کاهش فشار آب نقش داشته باشد.

بررسی کنتر آب
اگر با بررسی موارد بالا به نتیجه ای نرسیدید، کنتر آب را بررسی کنید. برای انجام این کار فلکه اصلی آب را ببندید و کنتور رابخوانید. دو روش برای بررسی نشتی آب با کمک کنتر وجود دارد:

  • اگر با بستن آب شماره های کنتر هنوز در حال چرخش می باشد، نشان از این است که در قسمتی نشتی وجود دارد.
  • هم چنین می توانید پس از بستن آب، عدد کنتر را بخوانید و آن را در جایی یادداشت کنید. پس از چند ساعت دوباره عدد کنتر را بررسی کنید. در صورتی که عدد متفاوتی بود، نشان از نشتی آب می باشد.

بررسی شیر فشار شکن
خانه هایی که در طبقات پایین تر قرار دارند، معمولا از یک PRV در قسمت ورودی خط لوله آب به ساختمان استفاده می کنند. این شیر باعث شکست فشار آب در هنگام تامین آب می شود. در حالت معمولی می توانید پیچ یا دستگیره موجود در بالای PRV را بچرخانید تا فشار آب افزایش یابد. توجه کنید که تکرار این کار بیش از حد می تواند به لوله کشی آسیب وارد کند.

اگر تنظیم این شیر، باعث ایجاد تغییری در میزان آب نشد، منبع را جدا کرده و شیر را جدا کنید. چرا که ممکن است قسمتی از شیر یا همه آن نیاز به تعویض داشته باشد. برای انجام این کار می توانید از دستورالعمل شرکت سازنده نیز استفاده کنید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>