اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

فعالیت سیستم اعلام حریق به گونه ای است که در صورت وجود دود یا گار مونواکسید کربنو گازهای ناشی از ایجاد حریق، آن ها را تشخیص داده و از طریق ایجاد صدا، هشدار می دهد. ساختار سیستم اعلام حریق به گونه ای است که از چند دستگاه در کنار یکدیگر ساخته شده است و در ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه این مطلب به بیان نکات تکمیلی در مورد سیستم اعلام حریق می پردازیم.

حریق

عملکرد سیستم اعلام حریق
هشدار سیستم اعلام حریق می تواند به دو صورت اتوماتیک و دستی باشد. در نمونه اتوماتیک، هشدارها به واسطه دتکتورهای دودی و حرارتی و غیره فعال می شود. در نمونه دستی نیز با استفاده دکمه یا اهرم اعلام حریق در نقاط مخصوص، فعال سازی آن انجام می شود.

قسمت های تشکیل دهنده سیستم اعلام حریق
سیستم های اعلام حریق از اجزای متفاوتی تشکیل شده اند که شامل موارد زیر می باشد:

کنترل پنل اعلام حریق
یکی از اجزای تشکیل دهنده سیستم های اعلام حریق، کنترل پنل یا واحد کنترل اعلام حریق می باشد. کنترل پنل قسمت مرکزی سیستم بوده و وظیفه آن نظارت بر ورودی ها و خروجی ها و انتقال اطلاعات می باشد.

منبع تغذیه اصلی
منبع تغذیه اصلی با استفاده از جریان متناوب که از پست برق تامین می شود، فعالیت می کند. فعالیت این قسمت از سیستم اعلام حریق در واحدهای غیرمسکونی، به واسطه یک شاخه از مدار به سیستم اعلام حریق انجام می شود.

منبع تغذیه پشتیبان
منبع تغذیه پشتیبان که به عنوان منبع تغذیه ثانویه نیز شناخته می شود، شامل یک باتری یا نمونه های دیگری از منابع تغذیه مانند ژنراتورها می باشد. اهمیت این منبع در زمانی مشخص می شود که منبع تغذیه اصلی دچار مشکل شود.

حریق

دستگاه آغازکننده سیستم اعلام حریق
این قسمت از دستگاه اعلام حریق، به عنوان ورودی های واحد کنترل اعلام حریق عمل می کند. فعالیت این دستگاه به شکل اتوماتیک و دستی انجام می شود. در نمونه های دستی، در باکس های اعلام حریق، اهرمی وجود دارد که با کشیدن آن اهرم، اعلام هشدار فعال می شود. این دستگاه ها عموما در نزدیک خروجی ها نصب شده و می توان به سرعت آن ها را پیدا کرده و فعال نمود.

نمونه هایی که به صورت خودکار فعال می شوند، شکل های متفاوتی دارند. دکتورهای به کار رفته در دستگاه اعلام حریق اتوماتیک متفاوت می باشد. برای مثال دتکتورهای حرارتی، دودی، تابشی یا اشعه ای، گازهای ناشی از حریق و دتکتورهای جریان آب در این دستگاه به کار رفته است.

دستگاه اطلاع رسانی سیستم اعلام حریق
فعالیت این دستگاه به واسطه انرژی تامین شده توسط سیستم اعلام حریق یا سایر منابع انرژی، ذخیره شده صورت می گیرد و وظیفه آن اطلاع رسانی از وجود حریق می باشد. این اطلاع رسانی به وسیله لامپ های چشمک زن، آژیرهای الکترومکانیکی، یا ترکیب آن ها انجام می شود.

رابط های ایمنی
وجود رابط های ایمنی سبب می شود، قسمت های مختلف ساختمان کنترل شده و ساختمان را در برابر مقابله با آتش آماده می کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>