اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

حلوا ارده

صادرات حلوا ارده:
در کشور ایران انواع مختلفی از حلوا ارده کنجدی تولید شده و هر کدام از طعم و عطر خاصی برخوردار هستند.

البته انواع حلوا ارده از نظر مواد اولیه گاها یکسان هستند و مواد اولیه اکثر آن ها ارده کنجد و شکر است اما فرمولاسیون تولید انواع حلوا ارده با یکدیگر تفاوت هایی داشته و باید به این موضوع توجه داشت.

حلوا ارده اردکان:
حلوا ارده اردکان پرمصرف ترین حلوا ارده سنتی در کشور است و در تولید آن حداقل 50 درصد ارده کنجد خالص استفاده شده و ارزش غذایی بسیار بالایی نیز دارد.

حلوا ارده شکری:
حلوا ارده شکری با حلوا ارده اردکان از نظر مواد تشکیل دهنده یکسان است اما در حلوا ارده شکری همواره از مقادیر بیشتری شکر و گلوکز استفاده شده و میزان ارده کنجد آن کمتر می باشد و به دلیل بالا بودن میزان قند آن از ارزش غذایی کمتری نسبت به حلوا ارده اردکان برخوردار است.

حلوا ارده شکلاتی:
حلوا ارده شکلاتی به عنوان یکی از جدیدترین انواع حلوا ارده شناخته شده که در تولید آن علاوه بر ارده کنجد و گلوکز از شکلات نیز استفاده می شود.

حلوا ارده کشی:
مدل خاصی از حلوا ارده تحت عنوان حلوا ارده کشی نیز وجود دارد که وجود برخی مواد طبیعی در آن باعث می شود این حلوا ارده حالت کشسانی پیدا کرده و از طعم خوبی نیز برخوردار باشد و لازم است بدانید که این حلوا ارده بیشتر در شهرهای زرقان، بهبهان و شیراز تولید می شود.

بی شمار مدل حلوا ارده در کشور وجود داشته که به صورت سنتی در نقاط مختلف کشور تولید می شود اما انواع حلوا ارده ذکر شده جزء معروف ترین انواع حلوا ارده در کشور می باشند.

راهنمای خرید حلوا ارده درجه یک:
امروزه حلوا ارده نیز همانند بسیاری از محصولات غذایی در انواع کیفیت تولید و روانه بازار می شود و بسیاری از مردم توانایی تشخیص حلوا ارده درجه یک از نمونه های بی کیفیت را ندارند. در این مواقع اکثر متقاضیان به راهنمایی و کمک در تشخیص و شناسایی حلوا ارده نیاز خواهند داشت.

در خرید حلوا ارده باکیفیت و درجه یک دانستن برخی نکات کاملاً ضروری است که این نکات به شرح زیر هستند:

  • حلوا ارده درجه یک دارای بافت نرمی بوده و به هیچ وجه نباید در حین برش خرد شود.
  • طعم حلوا ارده درجه یک نباید به هیچ وجه تند باشد و گلو را بسوزاند.
  • عطر و طعم حلوا ارده باید تا تا حدود زیادی مشابه ارده کنجد باشد.
  • رنگ حلو ارده تا حدود زیادی بستگی به نوع کنجد مورد استفاده دارد.
  • محصولاتی که نشان سیب سلامت ندارند را به هیچ وجه خریداری نکنید.
  • حلوا ارده اگر مانده باشد همواره سفت بوده و بوی ماندگی می دهد.

صادرات حلوا ارده اردکان:
حلوا ارده به عنوان یکی از پرطرفدار ترین محصولات کنجدی در جهان است و برای اولین بار نیز این محصول در ایران تولید شد و قطب تولید آن نیز شهرستان اردکان است. حلوا ارده اردکان به دلیل برخورداری از طعم عالی و کیفیت بالا قابلیت صادرات به کشورهای مختلف را دارد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
مهدی میرزای:
باسلام وقت بخیر میرزای هستم حلوا شکرید داشتم برای صادراتاگر مشتریداشتین خبر بدین
پاسخ زینگ:
سلام.
برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.

نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>