اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

استفاده از منهول فاضلاب به منظور اتصال چند خط لوله فاضلاب به یکدیگر و هدایت آن ها به یک مسیر صورت می گیرد. هم چنین از دیگر موارد کاربرد آن می توان به استفاده در سیستم های مخابراتی و در جهت دسترسی به مسیرهای کابل در زیر زمین اشاره کرد. استفاده ار منهول ها به منظور بررسی و در صورت نیاز تعمیر لوله ها نیز صورت می گیرد. هم چنین با گسترش شبکه فاضلاب شهری استفاده از آن ها در جهت ایجاد تهویه در سامانه نیز انجام می پذیرد. در ادامه این مطلب به بیان نکات تکمیلی در این زمینه و معرفی انواع منهول و کاربرد و مزایای آن ها می پردازیم. با ما همراه باشید.

منهول

انواع منهول
منهول ها انواع مختلفی دارند که از جمله می توان به نمونه های بتنی، آجری، پلی اتیلن و پلاستیک اشاره کرد. هریک از این منهول ها کاربری متفاوتی دارند که در ادامه به بیان توضیحاتی در مورد هر یک از آن ها می پردازیم. علاوه بر جنس مواد به کار رفته در ساخت منهول ها، با توجه به محل کاربرد نیز می توان آن ها را به دو دسته منهول هایی با قطر کم و قطرهای بالا تقسیم بندی کرد.

استفاده از منهول هایی که قطر کمی دارند در خطوط فرعی شبکه صورت می گیرد. استفاده از این منهول ها در مکان هایی که قطر لوله کم باشد، صورت می گیرد. هم چنین از آن ها در قسمت هایی که تعداد لوله زیاد می باشد، استفاده می شود.

به کارگیری منهول هایی که از قطر بالایی برخوردار هستند، در خطوط اصلی شبکه صورت می گیرد. هم چنین در قسمت هایی که دبی جریان بالا بوده و تعداد لوله های استفاده شده محدود و کم می باشد، از منهول هایی با قطر بالا استفاده می شود.

منهول بتنی
یکی از انواع منهول، منهول بتنی می باشد. از منهول های بتنی به منظور اتصال چند شبکه و خط راه به یکدیگر استفاده می شود. هم چنین منهول های بتنی که با نام آدم رو نیز شناخته می شوند، در شبکه های مخابراتی و انتقال و توزیع برق نیز استفاده می شود. ابعاد منهول های بتنی با توجه به نوع و تعداد کابل های ورودی و خروجی و میزان عمقی که کابل ها دفن شده اند، مشخص می شود. منهول های بتنی از دو قسمت بدنه و درب تشکیل شده اند. بدنه منهول های بتنی، از جنس بتن با مقاومت بالا بوده که به وسیله آرماتورهای فولادی مسلح شده اند. ساختار منهول های بتنی به صورت چهار وجهی و یک وجه کف می باشد. این منهول ها در دو نوع ترافیکی و غیر ترافیکی موجود می باشند. از منهول های ترافیکی برای نصب در معابر و از نمونه غیر ترافیکی در مکان هایی که عبور وسایل نقلیه سنگین وجود ندارد، استفاده می شود.

منهول

منهول پلی اتیلن
منهول پلی اتیلن چیست؟ استفاده از منهول پلی اتیلن به منظور سیستم های فاضلاب صنعتی و خانگی صورت می گیرد. از آن جایی که امروزه استفاده از محصولات پلیمری با استقبال زیادی همراه شده است، استفاده از منهول های پلی اتیلنی می تواند جایگزین مناسبی برای نمونه های بتنی و سایر نمونه ها باشد. استفاده از منهول های پلی اتیلن مزایایی به همراه دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه نصب و اجرای این گونه منهول ها نسبت به نمونه های دیگر پایین تر می باشد.
  • منهول های پلی اتیلن در برابر زلزله و سیل از خود مقاومت نشان می دهند.
  • از مزایای استفاده از این مدل منهول می توان به عدم نشت هرگونه مواد فاضلابی اشاره کرد.
  • نصب منهول های پلی اتیلن آسان بوده و با سرعت بالایی انجام می شود.
  • این گونه منهول ها با سیستم های مختلف فاضلابی و زهکشی، سازگاری دارند.
  • از ویژگی های برتر آن ها می توان به طول عمر بالا و قابلیت استفاده در مناطق مرطوب اشاره کرد.
  • استفاده از منهول های پلی اتیلن باعث آب بندی کامل شبکه و جلوگیری از نفوذ آب های زیر زمینی به سیستم فاضلاب می شود.
  • هزینه نگهداری و تعمیر منهول های پلی اتیلن پایین می باشد.
  • این گونه منهول ها در برابر مواد اسیدی و بازی از مقاومت بالایی برخوردار می باشد.

منهول آجری
منهول هایی که در ساخت آن ها از آجر استفاده می شود، در دسته منهول های سنتی قرار می گیرند. استفاده از منهول های آجری در گذشته بسیار رایج بوده اما کم کم جای خود را به نمونه های بتنی و پلی اتیلن داده است. این نوع منهول ساده ترین انواع منهولی است که می توان مورد استفاده قرار داد.

ویژگی منهول مناسب
انتخاب منهول مناسب از نکات مهمی است که باید به آن توجه داشت. از ویژگی های یک منهول خوب می توان به سبک بودن و در عین حال مقاومت بالای آن ها اشاره کرد. جنس منهول فاضلاب باید به گونه ای باشد که در برابر واکنش های اسید و باز از خود مقاومت نشان دهد. یکی از ویژگی هایی که هر منهول باید از آن برخوردار باشد، صاف بودن سطح آن می باشد. این امر سبب می شود آلاینده های محیطی به جداره خارجی منهول نچسبد. این بدان معناست که منهول باید از خاصیت رسوب ناپذیری برخوردار باشد. نحوه طراحی منهول باید به گونه ای باشد که از ورود فاضلاب به داخل آب های زیرزمینی جلوگیری به عمل آورد. دریچه فاضلاب باید به گونه ای باشد که در برابر زلزله و عواملی که باعث ایجاد شکنندگی می شوند، از خود مقاومت نشان دهد. لایه داخلی منهول فاضلاب باید صیقلی و رنگ روشن باشد که حداقل روشنایی داخل منهول را فراهم کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>