اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما بیمه شخص ثالث تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
بیمه شخص ثالث از دم قسط
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

بسته بندی فلزی غذا

در بسته بندی فلزی غذا عموما از دو فلز آلومینیوم و قلع استفاده می شود. هر یک از این فلزات به عنوان قوطی هایی برای نگهداری مواد غذایی مزایا و معایبی دارند.بسته بندی های فلزی در مواقعی که به استحکام بالا و مقاومت در برابر ضربه نیازمندیم بسیار کارآمدتر از هر نوع بسته بندی دیگر عمل می کنند.

در بسته بندی برخی مواد که خاصیت اسیدی دارند، باید بسیار دقت کرد. برای مثال گوجه فرنگی خاصیت اسیدی دارد. اگر این ماده ی غذایی را در قوطی های آلومینیومی بسته بندی کنیم، واکنش های شیمیایی صورت می گیرد و موادی که تولید می شود برای سلامتی شما بسیار خطرناک خواهد بود.

قوطی های فلزی در مقابل درجه حرارت بالا از مقاومت بالایی برخودار هستند. این مواد اولیه ی بسته بندی، مقاومت فوق العاده ای نسبت به نفوذ رطوبت، نور و اکسیژن نیز نشان می دهند و خاصیت مسموم کنندگی هم در آن ها پایین است.

این بسته بندی های فلزی غیر قابل نفوذ با محافظت عالی از خواص مواد غذایی حفظ بو٬ طعم٬ رنگ و ارزش غذایی، مواد را برای مدت طولانی حفظ می کنند.این قوطی ها به علت داشتن خاصیت مغناطیسی از تسهیلات خاصی نظیر جابه جایی در خط تولید به وسیله خاصیت مغناطیسی برخوردار هستند.

در کنار این مزایا، بسته بندی های فلزی معایبی هم دارند که به آن ها اشاره می کنیم: بسته بندی فلزی محتویات داخل خود را تازه و با کیفیت نگه می دارد ولی از شفافیت برخوردار نیست. یعنی محتویات داخل آن دیده نمی شوند و این خود یک نقطه ضعف به شمار می رود. چون مصرف کنندگان نمی توانند داخل بسته بندی را مشاهده کنند، قوطی های فلزی نسبت به بسته بندی پلاستیکی شفاف در بخش خرده فروشی و سوپر مارکت ها کمتر به فروش می رسند.

حمل و نقل و انبارداری قوطی های خالی حجم زیادی را اشغال می کند. در عین حال انبار این نوع از قوطی ها بایستی عاری از رطوبت باشد. زیرا خوردگی حاصل در قوطی فلزی می تواند باعث تغییر رنگ و کاهش ویتامین های مواد غذایی گردد.

مزایای قوطی های آلومینیومی

آلومینیوم به دلیل فراوانی، دوام بالا، وزن سبک و هدایت فلزی پرکاربرد می باشد. این فلز پرکاربرد در انواع کالاها مثل قطعات هواپیما، قطعات کامپیوتر، قوطی های بسته بندی مواد غذایی و غیره به کار می روند.حال به بررسی برخی مزایای قوطی های آلومینیومی می پردازیم:

  • قوطی های آلومینیومی صد در صد قابل بازیافت هستند و تقریبا بدون محدودیت و بدن از دست دادن کیفیت و دوام، بازیافت می شوند.
  • میزان بازیافت قوطی های آلومینیومی 68 درصد است که بیشتر از میزان بازیافت هر ماده ی دیگر است.
  • استفاده از آلومینیوم بازیافت شده در تولید قوطی های بسته بندی مواد غذایی 95 درصد کمتر از حالتی که از آلومینیوم خام استفاده می شود، انرژی مصرف می کند.
  • بادوام است و در حمل نقل آن مشکلی پیش نمی آید.

معایب قوطی های آلومینیومی

  • در سال 2005 صنعت آلومینیوم تنها 140 میلیون تن گاز CO2 تولید کرده است.
  • آلومینیوم یک منبع غیر تجدید پذیر است و 2 تا 4 تن بوکسیت برای تولید یک تن آلومینیوم از طریق فرآیندهای ذوب و پالایش، مصرف می شود.
  • تولید آلومینیوم بسیار هزینه بر است و بیش از 2.3 میلیارد دلار در سال برای تولید آلومینیوم مصرف می شود.
  • برخی تحقیقات نشان می دهند که BPA که یک پوشش شیمیایی در برخی قوطی های آلومینیومی است، ممکن است خطراتی برای سلامتی ایجاد کند.

مزایای قوطی های قلع

  • اگر عمل بازیافت به درستی انجام گیرد، قوطی های تولید شده با قلع، 100 درصد قابل بازیافت خواهند بود.
  • در حال حاضر قوطی هایی که از قلع تهیه شده اند، برای بسته بندی بندی مواد غذایی از سایر بسته بندی ها مقاوم تر هستند.
  • خوردگی حاصل در قوطی آلومینیومی می تواند باعث تغییر رنگ و کاهش ویتامین های مواد غذایی گردد.
  • حداقل 28 درصد از قوطی های قلع که مورد استفاده قرار گرفته اند، بازیافت می شوند.
  • بازیافت قوطی هایی که از قلع ساخته شده اند، می تواند سبب صرفه جویی در هزینه های انرژی به ارزش 3 میلیارد دلار شود.

معایب قوطی های قلع

  • قلع و فولاد از منابع تجدید ناپذیر به شمار می روند.
  • 34 درصد از قوطی هایی که از قلع ساخته می شوند، بدون این که بازیافت شوند دور انداخته می شوند.
  • در آنها پدیده خوردگی در مقایسه با مواد اولیه بسته بندی دیگر سریع تر انجام می شود. در اثر خوردگی تغییراتی در سطح و داخل قوطی ایجاد می شود. به خصوص هیدروژن آزاد شده در داخل قوطی، منجر به باد کردن قوطی فلزی و در نتیجه سوراخ شدن آن می شود.
  • خوردگی حاصل در قوطی فلزی می تواند باعث تغییر رنگ و کاهش ویتامین های مواد غذایی گردد.
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>