اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما بیمه شخص ثالث تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
بیمه شخص ثالث از دم قسط
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص


مراحل تولید شکر

آشنایی با تولید شکر

گیاه نیشکر در مناطق گرمسیری بیشتر کشت می شود وبرداشت نیشکر با دستگاه ها مخصوص امکان پذیر است. یک نکته مهم این است که گیاه نیشکر قابل نگه داری در کارخانه نیست و باید هر چه تاره تر و سریع تر با استفاده از خطوط تولید مواد غذایی عملیات روی آن اجرا شود تا بازده بهتری از آن بگیرید.

قند نیشکر از چغندر کمتر است؟

برخی تولیدکنندگان، نیشکر را پرخاصیت تر از چغندر قند معرفی می کنند و این روزها هم با ورود دستگاه های آب نیشکرگیری بر این تبلیغات افزوده شده و ادعاهایی مبنی بر این که قند نیشکر از چغندر قند کمتر است مطرح است.

وی در این باره می گوید: قند نیشکر همچون چغندر قند از ساکاروز بوده و مزه شیرینی دارد و برای تهیه شکر و شیرین کردن برخی محصولات خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد و قند و شکر نیشکر در مقایسه با قند و شکر چغندرقند از نظر میزان مواد قندی و خواص تغذیه ای با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند. البته در مقایسه، میزان ویتامین B نیشکر درصدی بیشتر از چغندرقند است که تأثیر تغذیه ای قابل توجهی ندارد.

مراحل تولید شکر از نیشکر:

  • شستشوی نیشکر
  • عصاره گیری از نیشکر
  • توزین شربت خام
  • آهک زنی به شربت خام نیشکر
  • ته نشین سازی ناخالصی ها و زلال سازی شربت نیشکر
  • تغلیظ شربت
  • تصفیه شکر خام
  • آفیناسیون شکر خام
  • حل کردن شکر خام
  • تصویه شربت شکر خام

یکی از دلایلی مردم از شکر استفاده می کنند، قیمت بسیار پایین محصول در مقایسه با کالری است که تولید می کند.

مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>