اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


فروسیلیس چیست؟


فروسیلیس چیست؟

روسیلیس به عنوان یکی از انواع آلیاژهای سیلیسیم که در صنایع گوناگون کاربرد منحصر به فردی دارد، شناخته می شود. فروسیلیس با داشتن ترکیبی از آهن و سیلسیم شناخته می شود که به وسیله حرارت دهی و پس از آن با روش احیا و ذوب موادی مانند سنگ آهن و سیلیس تولید می شود.

فرایند تولید فروسیلیس اغلب در کوره های قوس الکتریکی صورت می گیرد. می توان گفت که 10 تا 90 درصد سیلیسیم و مابقی مقدار تشکیل دهنده آن در فروسیلیس از آهن تشکیل شده است. عناصر دیگری مانند منگنز، آلومینیوم، فسفر و کروم به عنوان عناصر دیگر یا ناخالصی های موجود در فروسیلیس وجود دارند که مقدار آنها عمدتا به کمتر از 5 درصد خواهد رسید. از عنصر کربن نیز به عنوان یکی از عناصر دیگر موجود در فروسیلیس یاد می شود.

در آلیاژ فروسیلیس می توان مقدار بالایی از سیلیکات های آهن را مشاهده نمود. فروسیلیس با درجه خلوص بالا از انواع آلیاژهای مرغوب و پرکاربرد در صنایع متعدد محسوب می شود. تولید فروسیلیس با استفاده از روش های نوین و پیشرفته و با دستگاه های مربوط به کنترل کیفی پیشرفته محصول، سبب ارائه یک محصول مناسب و باکیفیت و کاربردی خواهد شد.

تولید فروسیلیس طی یک فرایند پیچیده صورت می گیرد و در ساخت و عرضه آن پارامترهای متعددی دخیل است. از این رو رعایت بهم پیوستگی این پارامترهای زنجیروار به نحوه صحیح و اصولی، منجر به تولید محصول نهایی کاربردی با درجه کیفی مطلوب خواهد شد.

تجهیزات تولید و آزمایشگاهی از نوع پیشرفته و مناسب و مواد اولیه ای که برای شارژ مورد استفاده قرار خواهند گرفت، باید از نوع مرغوب باشند. کنترل کیفی محصولات و نسبت های شارژ نیز از موارد مهم دیگر در تولید فروسیلیس است. تولید فروسیلیس در قوس های الکتریکی راهبری صحیح، حائز اهمیت می باشد تا مراحل تولید و تهیه محصول نهایی با دقت کافی صورت بگیرد.

کاربرد فروسیلیس

فروسیلیس در صنایع گوناگون کاربرد وسیعی دارد که از جمله این صنایع می توان به موارد زیر اشاره کرد.

فروسیلیس در صنعت فولاد

می توان گفت بزرگ ترین مصرف کنندگان فروسیلیس کارخانه های فولادسازی هستند که در صنایع فراوری فلزات میزان زیادی از فروسیلیس تولید شده را به خود اختصاص داده اند. در صنعت فولاد سازی استفاده و کاربرد فروسیلیس به این شکل است که این آلیاژ به عنوان یک ماده اکسیژن زا به کار می رود و در مذاب فولاد نیز کاربرد منحصر بفردی دارد.در مورد تولید انواع فولاد در صنعت فولاد سازی و به تبع آن برای تولید و ارائه چدن های آلیاژی پرسیلیس نیز از آلیاژ فروسیلیس استفاده می شود.

فروسیلیس در صنعت جوشکاری

برای تولید و ساخت الکترودهای گرافیتی که در صنایع جوشکاری کاربرد زیادی دارند، فروسیلیس یک آلیاژ با کاربرد وسیع است. از دیگر کاربردهای فروسیلیس می توان به استفاده از آن به عنوان یکی از ترکیبات پوششی در الکترودهای جوشکاری نام برد که روی سیم جوش ها به صورت یک پوشش عمل می کند.

فروسیلیس در صنعت ریختگری

از فروسیلیس به عنوان عاملی برای تشکیل گرافیت و یا به عبارتی به عنوان یک عامل جوانه زا استفاده می شود. فروسیلیس از مواد اولیه ریخته گری و متالوژی می باشد که کاربرد آن در ریخته گری چدن های خاکستری نیز به صورت گسترده مشاهده می گردد.

در کارخانه های ریخته گری که نیاز به استفاده از سیلسیم و تامین آن وجود دارد، از فروسیلیس استفاده می شود. کاربرد فروسیلیس را می توان در فولادهای ساده کربنی نیز مورد توجه قرار داد. بنابرلاین یکی دیگر از مصرف کنندگان فروسیلیس ریخته گری ها هستند.

فروسیلیس در صنعت متالوژی

در صنایع متالوژی استفاده از فروسیلیس به عنوان یکی از عناصر مهم و کاربردی شناخته شده است.

تولید فروسیلیس (فروسیلیسیم)

فرایند تولید فروسیلیس بدین صورت است که در ابتدا قراضه آهن را ذوب کرده و در این فرایند سیلیس و مقداری کربن نیز ذوب می شود. منبع کربنی که برای مذاب شدن مورد استفاده قرار می گیرد، می تواند زغال سنگ باشد. عملیات ذوب کردن در کوره هایی به عنوان کوره های القایی صورت می پذیرد. این نوع کوره ها که به صورت قائم بنا شده اند در مذاب کردن فروسیلیس کاربرد دارند.

شارژ کردن کوره ها از بالا انجام می شود و تخلیه کوره های قوس الکتریکی نیز از پایین است. در واقع تخلیه کوره ها به گونه ای است که دریچه خروج مواد ذوب شده در قسمت پایینی آن است و قسمتی که برای ورود مواد خام در نظر گرفته شده است، در بالای کوره های القایی تعبیه شده است.

پس از این که فرایند تولید فروسیلیس صورت گرفت مواد تولیدی تخلیه می شوند و در بسترهایی که برای انجماد اختصاص داده شده اند قرار می گیرند. پس از این که مواد سرد شدند با استفاده از سنگ شکن خرد می شوند و با وجود دانه بندی متنوعی که برای آنها صورت می گیرد به شکل فله وارد بازار خواهند شد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>