اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

دستگاه مه پاش گلخانه

دستگاه مه پاش و مه ساز از ضروری ترین تجهیزات گلخانه است، در واقع وظیفه این سیستم ایجاد رطوبت در فضای گلخانه است. همچنین می توان در هنگام سمپاشی از این تکنیک برای پخش شدن هرچه بهتر سموم در بین گیاهان استفاده کرد.

جالب است بدانید که از سیستم مه پاش هم برای ایجاد هوای خنک در تابستان و هم جلوگیری از خراب شدن گیاهان در زمستان استفاده می شود. با این کار نیاز به آبدهی گیاهان کمتر شده و در نتیجه می توان در مصرف انرژی و نیروی انسانی صرفه جویی کرد.

با نصب مه پاش در گلخانه ها، دمای متعادلی در فضا ایجاد می شود و رطوبت مورد نیاز گیاهان تامین می شود. مه پاش گلخانه پلاستیکی و مه پاش گلخانه صنعتی از انواع این تجهیزات است که باعث حفظ شادابی و رطوبت گیاهان می شوند.

مه پاش چیست؟

وظیفه سیستم مه پاش در واقع تبدیل آب به قطرات بسیار ریز شبیه به مه است. این قطرات آب گرمای محیط را جذب کرده و باعث خنک شدن فضا می شوند. همچنین با ایجاد رطوبت لازم در هنگام زمستان از یخ زدگی گیاهان جلوگیری می کند. صاحبان گلخانه ها باید متناسب با فضایی که در اختیار دارند و میزان رطوبت مورد نیازشان، یکی از سیستم های مه پاش زیر مورد استفاده قرار دهند:

  • مه پاش پروانه ای
  • مه پاش التراسونیک
  • مه پاش نازلی

وظیفه اصلی دستگاه های رطوبت ساز یا همان مه پاش در صنعت کشاورزی و باغبانی، حفظ رطوبت محیط های وسیعی مانند گلخانه ها، از بین بردن گرد و خاک محیط، رفع بوی بد و... است. در واقع این دستگاه بر اساس دمای محیط و میزان رطوبتی که در گلخانه وجود دارد، قابل تنظیم است.

معمولا این سیستم ها را به فن های دمنده متصل می کنند، تا بتوانند یک بخار یکدست در کل فضا ایجاد کنند. همچنین اگر فضای مورد نیاز، به اندازه صدها متر وسعت داشته باشد، می توان از انواع پر قدرت این دستگاه مه ساز در کنار جت فن های دمنده نیز استفاده کرد. علاوه بر نصب جداگانه این وسایل، می توان از آن ها بر روی فن های تهویه نیز استفاده کرد.

دستگاه های مه ساز جزء وسایل ارزان قیمت در صنعت کشاورزی بوده و هزینه تعمیر و نگهداری بسیار پایینی دارند. از این رو به یک وسیله محبوب در میان صاحبان گلخانه ها تبدیل شده است. یکی از محل هایی که بسیار از سیستم مه پاش استفاده می شود، مزارع پرورش قارچ است. از آن جایی که صاحبان این مزارع قصد دارند، از کمترین فضا حداکثر استفاده را ببرند، از این سیستم ها با رطوبت 95 درصد استفاده می کنند، تا بتوانند از این طریق به آبیاری قارچ ها بپردازند.

مشخصات سیستم های مه پاش

سیستم های مه پاش دارای مشخصه هایی هستند که آن ها را در نوع خود منحصر به فرد می کند. مشخصه هایی از قبیل:

  • توان تولید رطوبت تا 95 درصد
  • داشتن بدنه هایی از جنس گالوانیزه
  • برخورداری از موتور های ضد زنگ و مقاوم در برابر رسوبات آب
  • داشتن فن آلومینیومی که در برابر خوردگی های ناشی از آب مقاوم است.
  • بهره مندی از سیستم استاتیکی و دینامیکی در فن های مورد استفاده
  • تبدیل تمامی آب به ذرات بسیار ریز، بدون ایجاد حتی یک قطره آب

نحوه عملکرد مه پاش یا دستگاه بخار ساز

دستگاه بخار ساز نام دیگر سیستم مه پاش بوده که به دلیل وجود قطرات ریز آب که شبیه به بخار هستند، به این نام نیز شهرت دارد. داشتن ابری از قطرات ریز باران که می تواند سموم شیمیایی و مواد مغذی را همراه با خود حمل کند، مانند به کار گرفتن هزاران کارگر بدون مزد است. سیستم های مه پاش قابلیت تولید قطرات ریز آب، به اندازه 5 میکرون را داشته و همین امر سبب نفوذ بسیار بالای آن ها در تمام گلخانه می شود.

سیستم های مه پاش عموما از دو بخش اصلی تشکیل شده اند: بخش تولید مه و پخش کننده مه برای پخش آن در محیط. پمپ های تولید کننده مه، دارای مدل ها و کارایی های مختلف بوده که هر شخص متناسب با نیاز خود، می تواند یکی از آن ها را انتخاب کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>