اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما بیمه شخص ثالث تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
بیمه شخص ثالث از دم قسط
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

گریل صنعتی

گریل کردن و کباب کردن گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات یکی از سالم ترین و در عین حال ساده ترین روش ها برای پخت آن هاست. بسیاری از افراد، به ویژه کسانی که رژیم دارند و طرفدار غذاهای چرب و روغنی نیستند، ترجیح می دهند اغلب غذاهای خود را به صورت کبابی آماده کنند و بپزند.

گریل کردن گوشت و سبزیجات یکی از روش های کباب کردن آن هاست که امروزه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. با خرید دستگاه گریل که یکی از کاربردی ترین تجهیزات پخت فست فود و رستوران هاست، می توان به راحتی مواد غذایی مختلف را گریل و کباب کرد.

دستگاه گریل چیست؟

دستگاه گریل دستگاهی است که با قرار دادن مواد غذایی روی آن می توان آن ها را بدون نیاز به روغن کباب کرد. کاربرد دستگاه های گریل به ویژه در بین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی بسیار زیاد بوده و می توان به راحت ترین شکل ممکن و در کمترین زمان، انواع گوشت و سبزیجات را با آن گریل کرد. دستگاه گریل صنعتی انواع مختلف داشته که هر یک از آن ها ویژگی ها و عملکرد خاصی را داراست.

صفحه گریل هر یک از انواع دستگاه های به دو مدل شیاردار و تخت (گریل روغنی) تولید می شوند که می توان با توجه به نوع ماده ی غذایی مدل مناسب را انتخاب کرد. معمولا از گریل شیاردار و ذغالی برای کباب کردن انواع گوشت و از مدل تخت برای غذاهای دریایی و نرم استفاده می شود.

روش های گوناگونی برای کباب کردن انواع گوشت، سبزیجات و صیفی جات وجود دارد. در زمان های گذشته این کار با درست کردن آتش و قرار دادن مواد غذایی روی آن صورت می گرفت که مشکلات بسیاری مانند سوختن و بو گرفتن و مهم تر از همه، بهداشتی نبودن این روش را به دنبال داشت. با پیشرفت تجهیزات آشپزی از جمله تجهیزات رستوران و فست فود، کباب کردن مواد غذایی نیز با روش های مدرن تر صورت گرفت.

انواع دستگاه گریل صنعتی


در سال های اخیر دستگاه گریل به دلیل پخت سالم و سریع مواد غذایی به یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تبدیل شده است، انواع مختلف این دستگاه:

دستگاه گریل گازی

همان طور که از نام این نوع دستگاه پیداست، سوخت مصرفی آن گاز است و بسیار کم هزینه تر از گریل برقی است.صفحه گریل دستگاه های گریل گازی از جنس چدن آلیاژی مغناطیسی با ضخامت حدود 20 میلی متر با دیواره های استیل ضد زنگ است.

صفحه گریل انواع دستگاه گریل گازی نیز در دو مدل تخت و چدن شیاردار و به دو شکل پایه دار و رومیزی تولید می شوند که معمولا نمونه ی تخت دستگاه های گریل گازی با صفحه ای پولیش شده و شست وشوی آسان، نسبت به سایر مدل های آن پرفروش تر است.

این دستگاه با استفاده از فندک فشاری به سادگی روشن می شود و صفحه ی آن شروع به گرم شدن می کند. گرمای صفحه در سراسر دستگاه به صورت یکسان پخش می شود و با قرار دادن مواد مورد نظر روی دستگاه می توان آن ها را بدون اضافه کردن روغن گریل کرد.

دستگاه گریل گازی با قابلیت کنترل دما و حرارت آنویل، ارزش غذایی و کیفیت مواد غذایی را حفظ کرده و مانع از سوختن آن ها می گردد. علاوه بر این، در موادری که فشار گاز بیش از اندازه بوده و احتمال شعله ور شدن دستگاه وجود دارد، برای جلوگیری از وقوع حادثه گاز به صورت خودکار قطع می شود.

دستگاه گریل ذغالی

دستگاه های گریل ذغالی دستگاه هایی هستند با صفحه ی چدنی شیاردار، که از ذغال سنگ برای انتقال گرما و پخته شدن مواد غذایی استفاده می کنند.دستگاه های گزیل ذغالی با کارکرد برقی و یا گازی به دو شکل رومیزی و پایه دار در ابعاد مختلف 60 و 90 سانتی متری تولید می گردند.

این دستگاه با انتقال حرارت غیر مستقیم به شکل یکپارچه، گوشت و استیک را به بهترین شکل مغز پخت می کند. رویه ی استیل دو جداره و ضد زنگ دستگاه و ولوم های نسوز پلی آمید کیفیت ظاهری آن را افزایش داده است. با استفاده از سینی استیل روغن در کف دستگاه می توان روغن مازاد حاصل از مواد غذایی را تخلیه کرد.

دستگاه گریل ترکیبی

دستگاه های گریل ترکیبی، با مشخصات فنی مشابه نمونه های ذکر شده، ترکیبی از دو مدل دستگاه گریل ذغالی (با سنگ مغناظیسی و جنس فولاد آلیاژی) و روغنی (تخت) بوده که در دو اندازه ی 60 و 90 سانتی متری تولید می گردند.

این دستگاه برای گریل کردن انواع مواد غذایی به صورت هم زمان بوده و می توان هر یک از آن ها را با توجه به بافت و میزان پخت شان روی صفحه ی ذغالی و یا تخت دستگاه قرار داد. اغلب رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی، تالارها و فست فودها از این دستگاه برای کباب گردن مواد غذایی استفاده می کنند.

دستگاه گریل برقی

کار با این دستگاه نسبت به سایر دستگاه های گریل بسیار آسان تر بوده و کسانی که به گریل کردن گوشت و سبزیجات و طعم آن علاقه دارند و به دنبال خرید دستگاه گریل ساده و کاربردی هستند، بهتر است دستگاه گریل برقی را انتخاب کنند.

اگرچه کیفیت و طعم غذاهای گریل شده با دستگاه های گریل برقی با دستگاه های گریل ذغالی و گازی متفاوت است، اما مزایای بسیار آن باعث شده است بسیاری از افراد خرید این دستگاه گریل را به سایر انواع آن ترجیح بدهند؛ از جمله مهم ترین ویژگی های دستگاه های گریل برقی، ایمنی آن ها هنگام کار است. اپراتور هنگام کار با دستگاه گریل برقی با شعله ی آتش سروکار ندارد و می توان با اطمینان از ایمن بودن آن از این دستگاه استفاده کرد. البته استفاده از دستگاه به دلیل داغ شدن صفحه گریل توسط سیستم گرم کن آن نیاز به احتیاط دارد.

اغلب دستگاه های گریل برقی نسبت به سایر مدل ها اندازه های کوچک تری داشته و حمل و نقل و جابهجایی آن ها آسان تر است. با خرید دستگاه های گریل برقی می توان آن ها را به محیط های مختلف منتقل کرده و مواد غذایی را گریل کرد. پس اگر به دنبال دستگاهی با ابعاد کوچک هستید، دستگاه گریل برقی انتخاب خوبی برای شماست. به علاوه، این دستگاه ها هیچ گونه آلودگی زیست محیطی ایجاد نمی کنند و برخلاف نمونه های گازی و ذغالی مونو اکسید کربن تولید نمی کنند.

از دیگر ویژگی های دستگاه های گریل برقی کنترل دمای پخت است. اغلب دستگاه های گریل برقی دارای تنظیماتی برای کنترل دمای گریل بوده و می توان میزان حرارت را بسته به نوع ماده ی غذایی تنظیم کرد. بدین منظور می توانید سبزیجات را با دمای کمتر و گوشت و استیک را با دمای بیشتر گریل کنید. از انواع دستگاه های گریل برقی می توان به نوع رومیزی ثابت، رومیزی قابل حمل و مدل پایه دار اشاره کرد که باید مناسبت ترین آن ها را بر اساس اندازه ی فضا و کاربرد مدّ نظر انتخاب کرد.

مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>