اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

پمپ هیدرولیک پیستونی فشار قوی

سامانه های هیدرولیکی در ساخت دستگاه های قدرت بالای امروزی نقش کلیدی دارند. از طریق این سامانه های هیدرولیکی می توان به راحتی قدرت بالایی که کاملاً تحت کنترل است تولید نمود. از این رو به راحتی می توان بازو های قدرتمند هیدرولیکی را در ماشین آلات غول پیکر طراحی نمود و یا اینکه در بدنه دستگاه های بزرگ صنعتی یک جریان کنترلی دقیق و قدرتمند را خلق کرد.

از این رو سامانه های هیدرولیکی از اهمیت بالایی در صنایع امروزی برخوردار هستند. در این بین آن چیزی که می تواند بیش از هر چیز در سامانه های هیدرولیکی حائز اهمیت باشد، انواع پمپ های هیدرولیک هستند و در این بین متداول ترین این پمپ ها، یعنی پمپ پیستونی هیدرولیک مورد مطالعه ما قرار گرفته است.

شاید پرداختن به پمپ پیستونی هیدرولیک بدون در نظر گرفتن اهمیت پمپ هیدرولیک در بطن سامانه های هیدرولیکی، امر چندان پسندیده ای نباشد. به هر حال اگر قصد تشریح کاملی از انواع پمپ پیستونی هیدرولیک را داریم، باید اندکی در باب خود پمپ هیدرولیک نکاتی را گفته باشیم.

پمپ هیدرولیک چیست؟ و چه وظیفه ای دارد؟

هدف از طراحی تا نصب انواع پمپ هیدرولیک مانند پمپ پیستونی هیدرولیک، در ایجاد دبی در بطن سامانه های هیدرولیکی می باشد. در واقع پمپ هیدرولیک، قلب تپنده سامانه های هیدرولیکی هستند.

وقتی از یک سامانه هیدرولیکی صحبت می کنیم. در اصل به حرکت تحت فشار سیالات در داخل لوله هایی که قرار است سیلندر هایی را در پیستون هایی به حرکت در آورند، اشاره کرده ایم. این سیالات جدا از به حرکت در آمدن باید قدرت بالایی را تأمین سازند. همان طوری که احتمالاً می دانید، سیستم های هیدرولیکی توان جا به جایی بار های سنگینی را دارند.

این ادعا را به راحتی می توانید در قسمت باربر یک کامیون معمولی شاهد باشید. اینکه چطور یک مجموعه سیلندر پیستون ساده در همراهی با قدرت بالای هیدرولیک می توانند بار های بسیار سنگین را جا به جا سازند. چنین قدرت بالایی را پمپ هیدرولیک تأمین خواهد کرد. از این رو پمپ هیدرولیک چیزی متفاوت از پمپ های آب و یا موارد آشنا برای ما هستند.

در هر پمپ هیدرولیک می توانید شاهد دو بخش اصلی باشید. سامانه پمپ هیدرولیکی متشکل از یک ساز و کار مکانیکی که می تواند سیالات ورودی به خود را با گذشت از یک مسیر مکانیکی همراه با تامین فشار بالا به همراه افزایش سطح دبی در قسمت خروجی خود قرار دهد و قسمت دوم، یک موتور مولد است که به حالت های موتور برقی و یا موتور های احتراق داخلی طراحی می شوند. وظیفه این موتور به حرکت درآوردن سامانه پمپ هیدرولیکی می باشد.

از این رو قدرت در پمپ هیدرولیک توسط یک موتور تامین خواهد شد. قدرتی که به شکل توان هیدرولیکی در خروجی پمپ قابل به اندازه گیری است. پمپ های هیدرولیکی برخلاف تصور عامه، در سیستم، ایجاد فشار مضاعف نمی کنند؛ بلکه سیالات مانده در سیستم را به گردش انداخته و سطح دبی سامانه هیدرولیکی را افزایش می دهند.

کاربرد پمپ های هیدرولیکی بسیار وسیع و متنوع می باشد. عمده موارد استفاده از این پمپ ها، می تواند در انتقال حجم بالایی از آب آشامیدنی تا فاضلاب ها باشد. همچنین این پمپ ها توانایی کار به جهت گردش آب های سرد و گرم در انواع سیستم های ماشین را دارند.

انواع پمپ های هیدرولیکی می توانند در ساخت ماشین آلات بزرگ راه سازی تا صنعتی مورد استفاده قرار گیرند. همچنین عمده ماشین آلات پرس در فضا های صنعتی، قدرت پرس کنندگی خود را از طریق یک سامانه هیدرولیکی که آن هم در همراهی با یک پمپ هیدرولیک است تامین خواهند کرد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>