اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کفپوش لمینت

ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که آیا از لمینت می توان روی سطوح مجهز به سیستم گرمایش از کف استفاده نمود یا نه؟ در سال های اخیر استفاده از سیستم های گرمایش از کف  و نیز استفاده از کفپوش های چوبی به خصوص انواع لمینت، بسیار رایج شده است.

در این راستا تمایل به استفاده از این دو تکنولوژی به طور همزمان نیز رو به افزایش است.انواع کفپوش های چوبی، ویژگی ها و خصوصیات حرارتی متفاوتی دارند در نتیجه لزوما همه آن ها برای کف های مجهز به سیستم گرمایشی مناسب نخواهند بود. در این مطلب به شما کمک می کنیم تا جواب سوال خود را دریافت کنید. با ما همراه باشید.

آیا تمام کفپوش ها برای نصب روی سطوح مجهز به سیستم گرمایشی از کف مناسب هستند؟

همانطور که ذکر شد انواع کفپوش های چوبی مانند انواع پارکت یا انواع لمینت، خصوصیات حرارتی متفاوتی دارند و در نتیجه رفتار متفاوتی در برابر حرارت از خود نشان می دهند. به طور کلی می توان گفت که هرچه چگالی تخته های چوبی بیشتر و ضخامت آن کمتر باشد، انتقال حرارتی بهتر صورت می گیرد در نتیجه برای استفاده روی کف های مجهز به سیستم گرمایشی، مناسب تر خواهد بود. بنابراین باید در انتخاب ضخامت کفپوش دقت داشت چرا که تخته های ضخیم مانند عایق عمل کرده و مانع انتقال گرما به فضای اتاق می شود.

نکته ای که باید بدان توجه داشت این است که به مرور زمان گرما باعث از بین رفتن رطوبت چوب می شود. احتمال این اتفاق در چوب های طبیعی بیشتر است. کفپوش های ساخته شده از چوب های طبیعی ممکن است در اثر گرما، دچار فرو رفتگی شوند یا خمیده شوند. در نتیجه باید در انتخاب کفپوش دقت داشته باشید و کفپوشی را انتخاب کنید که در برابر تغییرات دمایی مقاومت بالایی داشته باشد.

در مجموع از میان کفپوش های چوبی موجود، کفپوش هایی مانند لمینت که از فیبرهای چوبی ساخته می شوند، برای استفاده روی کف های مجهز به سیستم گرمایش، مناسب هستند چراکه در برابر تغییرات دمایی مقاومت خوبی دارند. انبساط و انقباض کفپوش های فیبری بسیار کمتر از چوب طبیعی است در نتیجه اگر این کفپوش ها به درستی نصب گردند، احتمال تغییر شکل آن ها در اثر گرما بسیار پایین است. لازم به ذکر است که برخی از انواع پارکت ها و نیز کفپوش های ساخته شده از چوب بامبو نیز برای سیستم گرمایش از کف مناسب هستند.

نکاتی برای استفاده از لمینت روی سطوح مجهز به سیستم گرمایشی از کف

در صورتیکه از لمینت برای نصب روی سطوح مجهز به سیستم گرمایشی استفاده می کنید نکاتی را باید در نظر داشته باشید:

درجه حرارت کفپوش لمینت نباید از 27 درجه سانتی گراد بالاتر برود. برای کنترل درجه حرارت باید درجه سیستم گرمایشی را به نحوی تنظیم کنید که درجه حرارت از یک حدی بالاتر نرود. در کل اگر می خواهید از سیستم های گرمایش از کف، به عنوان منبع اصلی گرمایش در فضای خانه تان استفاده کنید، و در عین حال کفپوش چوبی نصب کنید، باید به حداکثر دمایی که می توانید به آن ها اعمال کنید توجه داشته باشید و ببینید آیا دمای مورد نظر پاسخگوی فضای خانه تان خواهد بود یا نه.

وقتی می خواهید کفپوش چوبی یا لمینت مناسب را انتخاب کنید باید قابلیت هدایت گرمایی کفپوش مورد نظر را در نظر داشته باشید. هر چه ضخامت تخته ها کمتر و از طرفی هرچه چگالی آن بیشتر باشد، زمانی که برای گرم شدن صرف می شود کمتر بوده و سیستم بهینه تر عمل خواهد کرد.

همانطور که ذکر شد برای هدایت گرمایی مناسب، نباید از لمینت های ضخیم استفاده شود. حداکثر ضخامتی که برای این کار پیشنهاد می شود 18 میلی متر است چراکه ضخامت های بیش از این مانع انتقال حرارت شده و بازدهی را پایین می آورند.

دقت داشته باشید که هرگز لمینت را نباید با چسب به کف اتاق چسباند. اگر در دستور نصب لمینت، بر استفاده از فوم مخصوص که در زیر لمینت نصب می گردد تأکید شده باشد، ضخامت این فوم باید بین 3 تا 6 میلی متر باشد.

هنگام نصب لمینت روی سطح، سیستم گرمایشی را خاموش کنید. دمای کف حین انجام کار و تا 24 ساعت بعد از اجرای لمینت نباید بیشتر از 18 درجه سانتی گراد باشد.

بهتر است در کنار دیوارها و سایر موانع در اتاق (مانند ستون در وسط اتاق)، درز انبساطی به اندازه 8 تا 10 میلی متر در نظر گرفته شود.

پس از نصب کفپوش روی سطح، بعد از 24 ساعت می توانید سیستم گرمایشی را روشن کنید. هرگز دما را به طور نگهانی افزایش ندهید. بهتر است هر روز 5 درجه دمای آن را افزایش دهید تا به حداکثر دمای ممکن برسد. این کار باعث می شود کفپوش با شرایط محیط تطبیق پیدا کند. تغییرات دمایی سریع، باعث انقباض و انبساط ناگهانی در تخته ها می شود و در نهایت ممکن است باعث ایجاد شکاف میان تخته ها شود.

دقت داشته باشید که همیشه برای کم یا زیاد کردن دما، به تدریج این کار را انجام دهید.بهتر است از حبس گرما در کفپوش پرهیز کنید. برای جلوگیری از حبس گرما، بهتر است از فرش یا موکت استفاده نشود. از دیگر مواردی که باعث حبس گرما می شود، فاصله کم بین اثاثیه اتاق و کف است.

اگر از سیستم های گرمایشی الکتریکی که بالای کف بتنی اتاق نصب می شوند  استفاده شده باشد، پیشنهاد می شود از سیستمی با ماکزیمم درجه 60 استفاده شود. اگردرجه بیشتر از این مقدار باشد، لمینت به سرعت و ناگهان گرم می شود و به کف چوبی اجازه داده نمی شود تا خود را با دما تطبیق دهد. تغییرات دمایی ناگهانی می تواند باعث خرابی و تغییر شکل کفپوش گردد.

اگر از سیستم گرمایشی که با جریان آب گرم کار می کند، استفاده شده باشد، حداکثر درجه حرارت آب باید 50 درجه باشد. در چنین سیستمی لوله های آب گرم به طور مستقیم با کفپوش تماس ندارند.در نهایت باید گفت که موارد ذکر شده در بالا، نکات کلی در مورد انواع کفپوش ها بوده است و برای انتخاب هریک از انواع کفپوش های چوبی مانند لمینت ها حتما باید به مشخصات و دستورالعمل کارخانه سازنده آن توجه داشته باشید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>