اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


عایق کردن پنجره

عایق بندی با استفاده از آکوستیک کف

برای عایق کردن کف ساختمان در برابر آلودگی صوتی، می توان از مصالح جاذب صدا، همانند پد جاذب صوت، فرش و موکت، یا حتی کفپوش های مخصوص استفاده کرد. این مصالح نسبت به سایر مصالح، میزان جذب آلودگی صوتی بالاتری دارند. حتی انواع مختلف آن ها نیز میزان جذب صوتی متفاوتی دارند. مثلا موکت های برجسته در جذب صدا عملکرد بهتری نسبت به موکت های معمولی دارند.

عایق بندی صوتی به وسیله پرده ها

پرده ها می توانند مانعی برای عبور صدا و عایق بندی صوتی باشند. پارچه های سنگین مانند مخمل و پشم، اگر به عنوان پرده قرار بگیرند، می توانند عملکرد عایق بندی مناسبی داشته باشند. البته پارچه هایی وجود دارند که با تکنولوژی پیشرفته تولید شده اند و جنس آن ها، نوعی پلی استر اصلاح شده است. این پارچه ها قدرت جذب بالایی دارند و صدا را از خود عبور نمی دهند.

تعویض پنجره های قدیمی با پنجره های دوجداره

یکی از عوامل موثر در نفوذ آلودگی های صوتی، مناسب نبودن درب و پنجره است. درب و پنجره ساختمان ها تأثیر زیادی بر عایق شدن ساختمان نسبت به صوت، گرد و غبار و جریان هوا دارند. معمولا درب و پنجره های قدیمی شامل درب و پنجره های آهنی و بعضی پروفیل های آلومینیومی، عایق بندی مناسبی ندارند و سرو صدای زیادی را به داخل منزل منتقل می کنند.

برای عایق بندی پنجره های قدیمی می توان از مواد درزگیر به طور موقت استفاده کرد، اما برای گرفتن نتیجه طولانی مدت بهتر است، درب و پنجره های قدیمی ساختمان را با درب و پنجره های دوجداره جدید تعویض کنید. البته لازم نیست نگران باشید، این کار بدون تخریب امکان پذیر است. در صورتی که کیفیت درب و پنجره های دوجداره ساختمان خوب باشد، حداقل تا 70 درصد از نفوذ سر و صدا به داخل ساختمان جلوگیری می شود.

استفاده از درب های چوبی به عنوان عایق صدا

برخی اوقات منابع مختلف آلودگی های صوتی مربوط به محیط داخلی ساختمان می باشد. به همین منظور شاید بخواهیم، اتاق خود را از نظر صوتی عایق بندی کنیم. برای آکوستیک کردن اتاق ها، می توانیم از درب ورودی اتاق شروع کنیم.

باید برای اتاق خود دربی انتخاب کنیم، که در هنگام بسته بودن، کاملا با چارچوب مماس شود. وجود کوچک ترین فاصله ای در بین چارچوب و درب، باعث ورود صوت به اتاق خواهد شد. همچنین با توجه به معماری داخلی ساختمان می توانیم از از درب دوجداره برای اتاق های ساختمان استفاده کنیم، تا از آلودگی های صوتی به داخل اتاق ها نفوذ نکند.

عایق بندی منافذ دیوار با استفاده از درزگیر

جالب است بدانید، که وقتی از منافذ مختلف هوا عبور کند، آلودگی های صوتی نیز از آنجا عبور خواهد کرد. پس بهتر است، با بستن یا عایق بندی منافذی مانند محل عبور سیم آنتن، دریچه هود، کانال ها و جعبه های تقسیم، عایق صوتی بهتری در داخل ساختمان ایجاد کنیم. برای این کار می توانیم از فوم، چسب و یا مواد درزگیر استفاده کنیم.

عایق بندی و آکوستیک کردن دیوارها

برای عایق بندی دیوارها می توان از مصالح آکوستیکی استفاده کرد. بلوک های آکوستیک باعث افزایش ضخامت دیوارها می شوند و از ورود و خروج صدا به طرز چشم گیری جلوگیری می کنند.

درزگیری درب و پنجره دوجداره برای سرما و گرما

از مشکلات رایج در فصل های گرم و سرد ورود سوز یا خروج خنکی هوا از درزهای درب و پنجره ها می باشد. یکی از بهترین روش های جلوگیری از ورود سرما در زمستان و خروج خنکای داخل در تابستان، عایق کردن و بستن درزها است.

معمولا برای گرم نگه داشتن منازل و جلوگیری از ورود سوز و سرما در زمستان و ممانعت از خروج خنکی داخل در تابستان، راهکارهای مختلفی وجود دارد. از آنجا که درب ها، ورودی اصلی هر ساختمانی هستند، خود به خود در هنگام باز و بسته شدن سرمای زیادی را وارد یا خارج می کنند و انرژی زیادی را هدر می دهند.

در واقع می توان گفت پنجره ها و درب ها، عامل اصلی ورود و خروج سرما می باشند. با عایق کردن درزهای درب و پنجره ها می توان از ورود و خروج سرما جلوگیری کرد و تا حد بسیار زیادی در میزان مصرف انرژی صرفه جویی کرد. البته در بعضی درب و پنجره ها مانند انواع دوجداره میزان ورود و خروج سرما و هدر رفت انرژی نسبت به سایر مدل های دیگر بسیار کمتراست.

استفاده از درزگیرهای مختلف برای درب و پنجره

درزگیرها دارای مدل های مختلفی از قبیل فومی، وینیلی، رزینی و انواع دیگر می باشند. از درزگیرها می توان با توجه به نیاز و نوع درب و پنجره ها استفاده کرد. مدل های وینیلی و رزینی به راحتی برای هر درزی قابل استفاده هستند. از این درزگیرها می توان در همه فصول استفاده کرد. باز کردن آن ها نیز به سادگی امکان پذیر است.

معمولا درب و پنجره ها در خانه های قدیمی، به دلیل گذشت زمان، آسیب می بینند و با مشکلات بیشتری در عایق بندی مواجه هستند. برای این مدل درب و پنجره ها استفاده از درزگیرهای فومی بسیار مناسب است. زیرا این نوع درزگیرها دارای بافتی فشرده هستند و قابلیت پوشش بسیار خوبی دارند. این درزگیرها می توانند درزها را همیشه بسته نگه دارند.

از درزگیرهای فومی، می توان در هر چهار طرف درب و پنجره استفاده کرد. اغلب این درزگیرها در قسمت پشتی خود دارای چسب هستند. این محصولات به خوبی می توانند بر روی سطوح مورد نظر بچسبند و از ورود و خروج هوا و اتلاف انرژی جلوگیری کنند.

قرار دادن اشیای درزگیر در پشت درب و پنجره ها

روش دیگری برای عایق کردن و گرفتن درزهای درب و پنجره وجود دارد. در این روش با قرار دادن اشیای مختلفی مانند، پتوها، پارچه ها، خزها و سایر موارد مشابه، می توان مانع عبور و مرور هوا شد. البته برای کاربردی بودن این روش، باید از شئ یا پارچه ای استفاده کرد، که درون آن پر باشد. این شئ می تواند متناسب با سلیقه یا هماهنگ با دکوراسیون داخلی خانه ما باشد.

به این ترتیب علاوه بر جلوگیری از ورود سرما، به شکل یک المان دکوراتیو، باعث زیباتر شدن فضای مورد نظر می شود. از خصوصیات بارز اشیایی که به عنوان درزگیر مورد استفاده قرار می گیرند، می توان به پرتابل بودن و قابل جابه جا شدن در صورت نیاز اشاره کرد.

استفاده از پرده های دو لایه یا سه لایه

یکی دیگر از روش ها برای عایق کردن و بستن درزهای درب و پنجره ها، نصب پرده های دو یا سه لایه می باشد. در این روش می توانیم با نصب یک لایه پرده حریر زیر پرده قبلی، از ورود و خروج سرما جلوگیری کنیم. از مزیت های نصب پرده های دو یا سه لایه این است، لایه ها قابل کم و زیاد شدن هستند و براساس فصل می توان تعداد آن ها را تغییر داد. همچنین استفاده از این روش با توجه به اقلیم آب و هوایی منطقه ای امکان پذیر است. معمولا استفاده از این روش، نسبت به سایر روش ها آسان تر و کم هزینه تر است و به زیبایی و تنوع در دکوراسیون داخلی نیز کمک می کند.

استفاده از پلاستیک برای جلوگیری از ورود و خروج هوا

راه حل دیگری که برای جلوگیری از ورود و خروج بیش از حد هو، استفاده از پلاستیک است. در این روش کافی است، که پلاستیک مورد نظر را بیش از اندازه درزهای درب و پنجره ها برش دهید و آن را با نوار چسب در اطراف محکم بچسبانید.

در صورتی که بخواهید پلاستیک را به صورت کامل بر روی درب و پنجره ها ببندید، می توانید از سشوار استفاده کنید. ابتدا پلاستیک را به وسیله سشوار گرم کنید تا جمع و چروک شود، سپس آن را به طور کامل بر روی سطح پنجره بچسبانید. به این عمل اصطلاحا، وکیوم کردن پنجره توسط پلاستیک نیز گفته می شود. استفاده از این روش بسیار سریع و از لحاظ اقتصادی، مقرون به صرفه است.

استفاده از کرکره برای ممانعت از ورود و خروج حرارت

شیوه دیگری که برای جلوگیری از برودت هوا توصیه می شود، استفاده از کرکره یا پرده کرکره ای و سایبان های مخصوص درب و پنجره ها می باشد. استفاده از این شیوه، علاوه بر اینکه باعث عایق شدن درب و پنجره ها می شود، جلوه ای خاص و ویژه برای دکوراسیون داخلی نیز فرآهم می کند.

هنگامی که از سایبان های حفره دار برای پنجره ها استفاده می کنید، در واقع، مانع اتلاف انرژی و ورود و خروج هوای نامناسب در ساختمان می شوید. سایبان و کرکره ها، نصب راحتی دارند و با سرعت بالایی قابل نصب و تعویض هستند. این محصولات همچنین حس و حالی خاص در فضا ایجاد می کنند و بر جلوه های بصری نیز می افزایند.

لاستیک ها و چسب های مخصوص درزگیری و عایق بندی

یکی از موارد دیگری که در درزگیری و آب بندی پنجره های دوجداره استفاده می شود، لاستیک مخصوص درب و پنجره می باشد. این لاستیک ها باعث افزایش عایق بندی می شوند و در برابر نفوذ صدا و گرما و جلوگیری از نفوذ آب به داخل، مانع ایجاد می کنند. درزگیری با استفاده از این لاستیک ها تنها برای درب و پنجره های دوجداره امکان پذیر است.

لاستیک درزگیر درب و پنجره دوجداره دارای باکیفیت ترین مواد خام و همچنین پروپلین اتیلن دین مونومر است. این نوع مواد باعث مقاومت پنجره دوجداره در برابر نور خورشید، اکسید شدن در برابر هوا، مقاومت سیستم پنجره های دو جداره در برابر فشار هوا و تحمل اختلاف دمایی بالا خواهد شد. این لاستیک ها، عایق بندی پنجره های دوجداره یو پی وی سی و پروفیل آلومینیومی را تضمین خواهد کرد.

یکی از مهم ترین ویژگی های لاستیک های درزگیر در درب و پنجره دو جداره، استمرار و باقی ماندن در کیفیت اولیه است. همچنین به سبب انبار انبوه مواد خام اولیه، استفاده از دستگاه های تغذیه تمام اتوماتیک، میکس مواد اولیه توسط رایانه و همچنین آزمایشگاه های تست مواد اولیه و کنترل کیفی محصول نهایی، تمام لاستیک های درزگیر درب و پنجره دوجداره با کیفیت و استاندارد یکسانی تولید می شوند.

ابعاد و میزان مقاوت و کشش لاستیک های مورد استفاده در پنجره های دوجداره توسط دستگاه های مخصوص سنجیده می شود. به این ترتیب، علاوه بر افزایش مقاومت و طول عمر در برابر عوامل داخلی و خارجی، عایق بندی نیز به بهترین نحو انجام می شود.

درب و پنجره های دوجداره، به سبب قرار گرفتن این لاستیک و ثابت بودن آن بر روی پروفیل هنگام تولید، لاستیک کاملا به یکدیگر جوش خورده و میزان عایق بودن را افزایش می دهد. پروفیل های استفاده شده در درب و پنجره های دوجداره دارای عمر مفید و استحکام بسیار بالایی هستند و به سبب مجهز بودن به درزگیرها، در مقابل صدا، غبار، آب و ضربه و طوفان هایی با شدت بیش از 150 کیلومتر در ساعت، بدون لرزش و مقاوم می باشد.

چسب سیلیکونی نیز برای آب بندی و درزگیری درب و پنجره های دوجداره و آلومینیومی قابل استفاده است. البته لازم به ذکر است، که در صورت مختل شدن ویژگی درزگیری و عایق بندی درب و پنجره، انجام عملیات چسب زنی در هر زمانی ممکن است.

چسب های سیلیکونی دارای قابلیت چسبندگی و درزگیری عالی هستند. این چسب ها پس از خشک شدن ضد آب است و در برابر باران، برف و تابش مستقیم آفتاب مقاومت دارد. چسب های سیلیکونی قابلیت ارتجاعی خود را پس از خشک شدن حفظ می کنند و به علت نرم بودن، استفاده از آن ها آسان است. این چسب ها همچنین پس از خشک شدن، در برابر اشعه یو وی مقاومت دارند و خاصیت شان را از دست نمی دهند. همچنین قابل رنگ آمیزی و ضد باکتری هستند و به رنگ شان به زردی متمایل نمی شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>