اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

گلخانه

5 نوع کشت گلخانه ای کدامند؟

  • 1- کشت پرلیت

القای دمای بالا به سیلیکات آلومینیوم باعث به دست آمدن پرلیت می شود. در این نوع کشت ریشه گیاهان در پرلیت یا بستر دارای پشم سنگ قرار می گیرند و بعد از قرار دادن ریشه در این بسترها، گیاهان بلافاصله آبیاری شده و با قطره چکان های خاصی که در مجاورت هر گیاه قرار داده شده تغذیه می شود.

  • 2- کشت هیدرو پونیک یا آب کشت مطلق

هیدروپونیک یا آب کشت (به انگلیسی: Hydroponic cultivation) فرمی از کاشت و اصطلاحی در کشاورزی است که در آن گیاهان به جای کاشته شدن در خاک در ردیف هایی از مواد مغذی قرار می گیرند. ریشه گیاهان کلاً در آب قرار دارد و گیاهان بدون خاک و با استفاده از محلول های معدنی که حاوی مواد مغذیِ حل شده در آب می باشند، رشد می کنند.

  • 3- کشت در بستر خاک

در این نوع کشت گلخانه ای گیاهان در خاک کاشته می شوند. می توانیم با افزودن کمی شن همراه با کمی کود حیوانی، سنگینی بافت خاک گلخانه ها را اصلاح کنیم. باید بدانید چون گیاه در دمای معمولی بیشترین رشد را داشته پس برای فتوسنتز به نور زیادتری نیاز دارد.

درجه حرارت مناسب برای این نوع کشت در گلخانه 20 الی 25 درجه و رطوبت مناسب 70 تا 80 درصد می باشد.

  • 4- کشت به صورت ردیفی در خاک

این نوع کشت بیشتر برای کاشت سبزیجات و صیفی جات کارآیی دارد و در آن گیاهان نه به صورت نامنظم بلکه به صورت ردیفی در خاک کاشته می شوند. باید مانند کشت در بستر خاک حتماً قبلاً خاک را آماده کرده و با استفاده از کود آن را تغذیه کنیم.

  • 5- کشت گلدانی

گلدان های نایلونی یا پلاستیکی که پر از مواد هیدروپونیک می باشند در این روش مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع کشت مناسب برای کاشت شاخه های بریده گیاهان و کاشت سبزیجات و صیفی جات می باشد.

چه محصولاتی را می توان در گلخانه پرورش داد؟

  • 1- ترکیب گوجه و خیار

این دو محصول به علت این که کاربرد زیادی در غذاهای ایرانی دارند جزو بهترین محصولات کشاورزی بوده و بسیار سودآور می باشند. این محصولات را می توانیم چند بار در سال کشت و برداشت کرده و به طور متوسط 600 تن در هر هکتار برداشت کنیم.

  • 2- زعفران

زعفران یک محصول با ارزش و گران قیمت است که قابلیت کشت گلخانه ای را دارد.

بهترین گزینه برای کشت زعفران روش هیدروپونیک می باشد چون این روش از کشت، مصرف آب کمتری دارد و بازده محصول را تا 3 برابر افزایش می دهد. بهتر است بدانید که کشت زعفران از طریق پیاز انجام می شود و از هر هکتار می توانیم 10 تا 12 کیلو زعفران برداشت کنیم.

  • 3- توت فرنگی

کشت گلخانه ای توت فرنگی به دو روش آب کشت و هوا کشت و به دو صورت کاشت بذر یا بوته انجام می شود. ذکر این مطلب مهم است که به زمان و آب کمتری برای پرورش توت فرنگی به صورت بوته ای نیاز است و این محصول چند سال می تواند میوه بدهد.

  • 4- سبزی های خوردنی

انواع سبزی های خوردنی از جمله شوید، جعفری، اسفناج، گشنیز و… جزو سودآورترین محصولات کشت گلخانه ای بوده و بالاترین بازدهی را در مدت کم دارند. این محصولات به مراقبت کمی نیاز دارند.

  • 5- صیفی جات

صیفی جات از جمله هنداونه، خربزه و طالبی جزو پرطرفدارترین میوه ها به شمار آمده و درآمد خوبی دارند.

  • 6- فلفل دلمه ای

انواع مختلف فلفل دلمه ای از جمله سبز، قرمز، نارنجی و زرد به بازار عرضه می شود که سبز یکی از پرمصرف ترین آنها به شمار می آید. کاشت فلفل دلمه ای عمدتاً به صورت نشا بوده و می توان حدود 460 تن فلفل دلمه ای را در هر هکتار برداشت کرد.

  • 7- گیاهان دارویی و گل های زینتی

از دیگر انواع کشت گلخانه ای می توان به کشت گیاهان دارویی و گل های زینتی همانند آلوئه ورا و میخک اشاره کرد که درآمد و بازدهی خوبی دارند.

در بهار بذر این گل ها کاشته شده و چند سال می توانید از آنها گل برداشت کنید. درجه حرارت مناسب برای این نوع گل ها 22 الی 26 درجه بوده و برای این نوع کشت باید یک گلخانه ای مجهز و با تکنولوژی بالا داشته باشید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>