اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

خشکبار

استاندارد محصول
جهت جلب اعتماد مصرف کنندگان و نیز رعایت کلیه نکات مربوط به کنترل کیفیت محصولات تولیدی توجه به استانداردها بسیار ضروری می باشد. به طور کلی در مورد هر محصول استانداردهای مختلف ملی و بین المللی وجود دارد، استاندارد ملی توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه شده و کلیه تولیدکنندگان ملزم به اجرای آن می باشند.

با توجه به اینکه کشور ما نیز عضو سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) می باشد لذا بدیهی است که استاندارد ملی ایران با استانداردها بین المللی نیز مطابقت دارد. در جدول زیر شماره و موضوع استانداردهای مرتبط به محصولات بسته بندی خشکبار این طرح مشاهده می گردد.

جدول5

روشهای تولید و بسته بندی انواع خشکبار

فرآیند تهیه انواع برگه میوه جات:

1. کارگاه های مقدماتی تهیه برگه
شامل مراحل:

  • مرحله برداشت
  • هسته گیری و لپه کردن
  • مرحله انیدرید سولفورو زدن (دود دادن با گوگرد)
  • مرحله خشک کردن
  • جمع آوری محصول خشک شده
  • مرحله انبار کردن

2. کارگاه های درجه بندی و بسته بندی انواع برگه خشکبار
شامل مراحل:

  • شست و شو
  • عمل سولفوره کردن
  • خشک کردن
  • سورت و درجه بندی
  • بسته بندی خشکبار
  • ضدعفونی
  • انبار کردن
  • ویژگیهای بهداشتی کارگاه
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>