اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما بیمه شخص ثالث تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
بیمه شخص ثالث از دم قسط
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

خرما

مراحل رنگ بری

  1. گرم کردن روغن خنثی شده تحت خلاء
  2. تهیه سوسپانسیون خاک رنگبر و روغن خنثی شده
  3. پمپ کردن سوسپانسیون خاک رنگبر و روغن خنثی شده به داخل مخزن رنگی
  4. عملیات رنگبری در درجه حرارت بالا و تحت خلاء
  5. خنک کردن
  6. فیلتر پرس
  7. بی بو کردن

روغنها و چربی های خام دارای بو و طعم نامطبوعی است که بر اثر عوامل مختلفی از جمله فعالیت آنزیم های موجود در هسته و میوه های روغنی ایجاد شده اند. عمده این ترکیبات عبارتند از اسیدهای چرب آزاد، لاکتونها و ترکیبات حاصل از اکسیداسیون. این ترکیبات اکثراً فرار هستند و در طی این عملیات به کمک تزریق حباب های بخار زنده به داخل روغن از آن جدا می شوند. عملیات بیبو کردن معمولاً تحت خلاء شدید انجام می شوند تا هم باعث جداسازی ترکیبات فرار شود و هم از اکسیداسیون و هیدرولیز روغن در دمای بالا جلوگیری شود. در واقع به کمک سه عامل خلاء، دمای بالا و تزریق مستقیم بخار، ترکیبات فرار عامل بو و طعم نامطلوب از روغن جدا شده و روغن هسته خرما بی بو می شود.

مراحل فرایند بیبو کردن

  1. ورود روغن بیرنگ
  2. گرم کردن تحت خلاء
  3. تزریق بخار
  4. افزودن افزودنیهای مجاز
  5. حداقل تجهیزات مورد نیاز خط تولید روغن هسته خرما مخازن نگهداری روغن خام و نیمه تصفیه از جنس کربن استیل می باشد.

مرحله صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام

  1. مرحله اسیدزنی به روغن خام
  2. مخلوط کن
  3. مرحله خنثی سازی
  4. جدا کننده جهت جداسازی روغن هسته خرما و مخلوط صابونی (Soapstock)
  5. میکسر (آب گرم بدون سختی حدود 90 درجه سانتیگراد) (Knife mix)
  6. مبدل حرارتی (جهت جبران افت حرارتی روغن)
  7. جدا کننده شستشوی اولیه
  8. خشک کن تحت خلاء

مرحله رنگ بری

  1. مخزن روغن خنثی شده
  2. تجهیزات سیستم تزریق جاذب رنگبر (خاک تونسیل، کربن فعال)
  3. پمپ
  4. مخزن مخصوص رنگبری روغن خنثی شده
  5. فیلتر پرس
  6. سیستم خلاء

مرحله بی بو کردن

  1. مخزن روغن فراوری شده مراحل قبل
  2. مبدل حرارتی
  3. برج بیبو کردن روغن فراوری شده (سیستم بالانس تانک، سیستم هواگیری، تزریق بخار)
  4. مبدل حرارتی(سیستم خنک کننده روغن هسته خرما که می تواند در داخل برج باشد)
  5. پمپ
  6. فیلتر
  7. مخزن ذخیره روغن بوگیری شده
  8. سیستم افزایش افزودنی های مجاز

مرحله پر کردن و بسته بندی

  • دستگاه پرکن
  • دستگاه دربند
  • دستگاه برچسب زنی و چاپگر
  • دستگاه شیرینگ یا کارتن گذاری
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>