اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

غلات

به طور کلی این فرآورده ها را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل پف کرده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید این فرآورده ها استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار بالا، حجیم و پخته شده و سپس پوشش و طعم داده شده باشند. مایعات شکلاتی، میوه ای یا انواع طعم های دیگر می تواند به عنوان ماده پرکننده یا مغزی در این محصولات تزریق شود یا به عنوان روکش دهنده روی این محصولات را پوشانده و طعم های متنوعی ایجاد کنند. انواع دیگری از این فرآوره ها نیز وجود دارند که بر پایه دانه غلات تهیه می شوند. در این روش دانه های گندم، ذرت یا برنج تحت شرایط انفجاری ویژه ای حجیم شده و سپس از ترکیباتی مانند عسل، کاکائو یا مواد مشابه به عنوان روکش دهنده برای آنها استفاده می شود.

نام و کد آیسیک

محصولات حجیم شده غلات با کد آیسیک: 15311610

مواد اولیه

مواد اولیه مورد مصرف در تولید غلات حجیم شده به طور معمول به شرح زیر می باشد:

بلغور غلات، آرد غلات، روغن، پودر پنیر، پورد آب پنیر، شیر خشک بدون چربی، نشاسته، آرد سویا، نمک طعام، کره مارگارین، پودر کشک، پودر ماست، پودر سبزیجات، پودر سیر، پودر پیاز، پودر گوجه فرنگی، پودر سایر سبزیجات مناسب، شکر، کاکائو، انواع مغزهای خوراکی مناسب، مخمر اتولیز شده، پروتئین های هیدرولیز شده گیاهی، سرکه، ادویه مناسب، اسید سیتریک، اسید لاکتیک و رنگهای مجاز خوراکی. ویژگی های مواد فوق باید با استانداردهای مربوطه مطابقت داشته باشد. لازم به یادآوری است که افزودن رنگ های مجاز خوراکی باید منحصرا در پوشش محصول باشد و افزودن هر گونه رنگ به داخل غلات حجیم شده غیر مجاز می باشد.

ویژگی های غلات حجیم شده
شکل ظاهری غلات حجیم شده باید عاری از مواد خارجی بوده و دارای ظاهری مطلوب باشد و پوشش آن حتی الامکان به طور یکنواخت در تمام سطح محصول قرار گیرد.

  • مزه و بو محصول باید دارای مزه و بوی طبیعی مخصوص به خود باشد.
  • تردی محصول باید دارای تردی کافی باشد.
  • رطوبت بر اساس درصد وزنی حداکثر 3% باشد.
  • چربی بر مبنای ماده خشک حداقل 23 درصد وزنی باشد.
  • پروتئین بر مبنای ماده خشک حداقل 6/7 درصد وزنی با ضریب پروتئین 5/7 باشد.
  • نمک بر مبنای ماده خشک حداکثر 1/5 درصد وزنی باشد.
  • خاکستر غیر محلول در اسید حداکثر 0/07 درصد وزنی باشد.
  • اندیس پراکسید چربی استخراجی حداکثر 2 (بر حسب میلی اکی والان در کیلوگرم) باشد.
  • رنگهای مجاز خوراکی حداکثر 50 ppm باشد.
  • مجموع سموم آفلاتوکسین حداکثر 15 ppm باشد.
  • آفلاتوکسین نوع B1 حداکثر 5 ppb باشد.

استاندارد مربوط به پودر روکش دهنده این فرآورده ها

  • پودر مورد استفاده در پوشش فراورده پف کرده بلغور و آرد ذرت، ترکیبی است از موادی مانندشیرخشک بدون چربی، پودرپنیر، پودرآب پنیر، پودر نشاسته، کازئینات سدیم، گلوتن، آرد و پروتئین گیاهی سویا، رنگ های طبیعی و رنگ مجاز خوراکی (sun set yellow) و ممکن است از طعم دهنده های مجاز طبیعی نیز استفاده شود.
  • پوشش، مخلوطی است که پس از پف کردن فراورده بر روی آن پاشیده می شود و معمولاَ ترکیبی است از پودر مذکور و روغن و نمک.
  • ویژگی های میکروبی: ویژگی های میکروبیولوژیک پودر مورد استفاده در پوشش فراورده پف کرده بلغور و آرد ذرت باید با جدول زیر مطابقت داشته باشد.

جدول

بسته بندی
جنس بسته بندی فرآورده غلات حجیم شده باید از موادی باشد که مانع نفوذ رطوبت و بو به داخل و دفع روغن به خارج و حتی الامکان مانع عبور نور باشد. برای این منظور می توان از موادی مثل سلوفان، پلی پروپلین، آلومینیم فویل و یا سایر مواد بسته بندی مجاز و مناسب استفاده نمود. ویژگیهای مواد فوق باید با استانداردهای مربوطه مطابقت داشته باشد. حداقل وزن بسته ها 20 گرم و حداکثر آن 200 گرم می باشد. نوسان میانگین وزنی 5 بسته این فرآوره ها به شرح زیر است:

  • از 20 - 100 گرم حداکثر 5 درصد
  • از 101 - 200 گرم حداکثر 3 درصد

نشانه گذاری
موارد زیر باید به طور روشن و خوانا به زبان فارسی و در صورت صادرات علاوه بر زبان فارسی به زبان انگلیسی و یا زبان کشور خریدار بر روی بسته بندی غلات حجیم شده درج گردد.

  1. نوع و نام محصول
  2. نام و نشانی کامل محل تولید
  3. وزن خالص
  4. شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  5. مواد متشکله (قید نوع رنگ با کد بین المللی آن الزامی است.)
  6. شماره سری ساخت
  7. تاریخ تولید و انقضاء مصرف به روز، ماه و سال
  8. شرایط نگهداری
  9. عبارت ساخت ایران
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>