اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما بیمه شخص ثالث تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
بیمه شخص ثالث از دم قسط
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

کاکائو

آفات و بیماریهای کاکائو

آفات کاکائو:

مهم ترین آفات کاکائو عبارتند از:

  1. "غلافخوار کاکائو" با نام علمی " Conopomorpha cramerella " که در جنوب شرقی آسیا شیوع دارد.
  2. "سنک کاکائو") Capsid ; mirid ( به ویژه گونه های " Sahlbergella singularis " و " Distantiella theobroma " که در غرب آفریقا و گونه " Helopeltis spp " که در جنوب شرقی آسیا شیوع دارند.
  3. موش صحرایی و سایر آفات مهره دار نظیر: دارکوب ها و "موش خرما"
  4. علف هرز انگلی "دارواش"

بیماریهای کاکائو:

مهم ترین بیماریهای کاکائو عبارتند از:

  • "پوسیدگی شبنمی غلاف" کاکائو با عاملیت قارچ " Moniliophthora roreri "
  • "جاروی جادوگر" سرشاخه های کاکائو با عاملیت قارچ " Moniliopthora perniciosa "
  • "پژمردگی سراتوسیستی" با عاملیت قارچ " Ceratocystis cacaofunesta "
  • "خشکیدگی نواری آوند" با عاملیت قارچ " verticillium dahliae "
  • "سیاه شدگی غلاف ها" با عاملیت قارچ " Phytophthora megakarya " که در غرب آفریقا رایج است.
  • بیماریهای ناشی از سرایت قارچ های "اُاُمایست"
  • بیماریهای ویروسی

آفات و بیماریهای مختلفی در راستای تغییرات اقلیمی به کاکائو آسیب می رسانند که این موضوعات لزوم دستیابی به واریته های جدید آن را مدلل ساخته اند. متخصصین اصلاح نبات معمولاً متکی به تنوع ژنتیکی موجود برای دستیابی به وایته های جدید هستند زیرا کاکائو دارای بذور ناسازگاری است که نمی توان نسبت به حفظ آنها در بانک های ژن مبادرت ورزید.

کوشش های زیادی در رابطه با اصلاح تنوع کاکائو توسط اصلاحگران صورت می پذیرند تا به واسطه یک استراتژی جهانی به حفظ منابع ژنتیکی کاکائو بینجامد و اساس اقتصاد پایدار آن را در مقیاس جهانی حفظ کند. این استراتژی در جهت دستیابی به اهداف زیر می باشد:

  • حفظ وضعیت موجود و پایداری تولید
  • جستجوی تنوع زیستی به منظور اصلاح گیاه
  • کسب اطلاعات بیشتر در جهت نگهداری بهینه مواد اولیه کاکائو

امروزه بسیاری از مناطق طبیعی تنوع این درختان در بخش های محافظت شده ای نظیر پارک های ملی واقعند. مطالعات اخیر در مورد تنوع زیستی در مناطق مختلف اقلیمی نشان می دهند که بسیاری از مناطق محافظت شده مزبور به هیچوجه تا سال 2050 میلادی همچنان برای رشد درخت کاکائو مناسب نخواهند ماند. آنها به این نتیجه رسیده اند که متقابلاً مناطقی از کشور "پرو" می توانند به عنوان مأمنی مطمئن جهت پرورش و حفظ تنوع زیستی این گیاه برگزیده شوند.

مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>