اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

ذرت

روش تولید شربت ذرت
آسیاب کردن و شکستن دانه های ذرت شیرین باعث استحصال 4 جزء شامل نشاسته، جنین، فیبر و پروتئین می گردد که فرآیند هر جزء به تولید محصولات نهایی ویژه ای منجر می شود. HFCS را از طریق آرد کردن ذرت شیرین به دست می آورند. آردهای ذرت را ابتدا تبدیل به نشاسته نموده و سپس به شربت ذرت که کاملاً حاوی گلوکز است، مبدل می سازند. این فرآیندها شامل 5 مرحله بشرح زیر می باشند:

  1. بازرسی و تمیز کردن دانه ها
  2. خیساندن دانه ها بمدت 40 - 30 ساعت برای شکسته شدن پیوندهای مولکولی پروتئین و نشاسته
  3. تهیه آرد درشت از دانه های خیسانده شده و جدا ساختن جنین دانه از سایر بخش ها
  4. تهیه مایعی رقیق از مواد باقیمانده و جداسازی فیبر از نشاسته و پروتئین از طریق الک کردن
  5. جداسازی نشاسته موجود در مایع رقیق باقیمانده توسط "هیدروسیکلون ها" و سپس نشاسته حاصله را از طریق فرآیندهای تبادل یونی به سایر تولیدات و یا شربت تبدیل می کنند. آنگاه با افزودن برخی آنزیم ها باعث تبدیل شدن تمامی یا بخشی از گلوکز به فروکتوز می گردند تا انواع مختلف HFCS حاصل شوند.

کیفیت عصاره شربت ذرت
میزان عصاره حاصله برای تولید شربت ذرت به مقدار رطوبت، تازگی، فصل برداشت و چگونگی نگهداری محصولات تازه (سبزی یا میوه) بستگی دارد. عصاره های استخراجی از ذرت شیرین باید به رنگ شیری متمایل به سفید و لطیف باشند. عصاره های تازه ذرت شیرین مزه ای مشابه خامه تازه دارند درحالی که هیچگونه فرآورده لبنی و یا مواد طعم دهنده ای به آنها افزوده نشده است.

افزودنیها
معمولاً هیچگونه ماده افزودنی به عصاره یا شربت ذرت شیرین اضافه نمی گردد اما گاهاً بعضی عرضه کنندگان برای بهبود طعم و جلب رضایت سایر ذائقه ها اقدام به افزودن برخی گیاهان دارویی نظیر ریحان، فلفل هندی، بذور کرفس، پودر فلفل قرمز و رُزماری به عصاره ذرت شیرین می نمایند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>