اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کاشیو

موارد استفاده از "سیب کاشیو" عبارتند از:

  1. آن را به صورت های: خام، پخته در ادویه کاری، تخمیر در سرکه و با تهیه نوشابه ها مصرف می کنند.
  2. از آن در هندوستان و برزیل برای تهیّه ترشیجات ادویه دار و مربا بهره می گیرند.
  3. در برزیل از آن نوشابه ای پُر طرفدار بنام "caipirinha" تهیه می کنند. برای این منظور ابتدا عصاره میوه کاشیو را استخراج نموده و برای چندین روز نگهداری می کنند آنگاه پس از انجام تخمیر به تقطیر جهت تهیه نوشابه کاشیو می پردازند.
  4. در آمریکای لاتین به تهیه نوعی نوشیدنی از پالپ های سیب کاشیو می پردازند که از مزه و طعم دلچسبی برخوردار است به طوریکه آن را با نوشابه های حاصل از میوه انبه مقایسه می کنند.
  5. از سیب کاشیو برای تهیه نوشیدنی های تقویتی (healthy drink) بهره می جویند.
  6. سیب کاشیو از قدیم الایام به عنوان عناصر غذایی مکمل مصرف می گردد زیرا در حدود 5 برابر مرکبات و توت فرنگی حاوی ویتامین C است.

کاربردهای دارویی کاشیو
از برگ ها، پوست درخت و عصاره حاصل از سیب کاشیو برای تهیه بسیاری از داروها بهره می گیرند. مهم ترین کاربردهای درختان کاشیو عبارتند از:

  1. از بخش های مختلف گیاه برای تهیه داروهای سنتی نظیر: " Guyana " و " Patamona " استفاده می کنند.
  2. دانه هایش را پس از سابیدن به صورت ضماد (poultice) در می آورند و جهت درمان مارگزیدگی مصرف می کنند.
  3. از روغن دانه های کاشیو برای رفع چروک صورت استفاده می گردد.
  4. از برگ، پوست ساقه و میوه هایش برای مقاصد "ضد قارچی" بهره می برند.
  5. آنها برای درمان زخم ها و خارش های پوستی کاربرد دارند.
  6. در طب سنتی به عنوان "تب بُر" و "ضد اسهال" بکار می رود.
  7. مخلوط عصاره برگهای کاشیو با "اتر" و "اتانول" می تواند از رشد بسیاری از قارچ ها و باکتری ها جلوگیری نماید.
  8. اثرات مطلوب روغن پوسته کاشیو بر باکتری "streptococcus mutans" که موجب پوسیدگی دندان ها می شود ضمن پژوهش های آزمایشگاهی تأئید گردیده است.
  9. مصرف کاشیو موجب کاهش خطر بروز سرطان روده بزرگ می شود.
  10. آجیل آن حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع، منزیم و مس هستند که باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی، تقویت استخوان ها و افزایش بنیه افراد می گردند. بسیاری از قهرمانان المپیک بر تأثیر مصرف بادام هندی در موفقیت هایشان تأکید ورزیده اند.
  11. در برزیل از چای حاصل از پوست درخت کاشیو برای قطع اسهال استفاده می کنند.
  12. از روغن بدبو و سوزش آور پوسته کاشیو برای درمان عفونت های پوستی، زگیل، کرم های روده ای (intestinal worms) و کرمک های انگل زیر پوستی بهره می گیرند.
  13. مواد موثره چای و عصاره کاشیو عبارتند از: تانن ها، آناکاردیک اسید و کاردول.
  14. چای و عصاره حاصل از برگ ها و سیب کاشیو برای موارد زیر کاربرد یافته اند:
    1-14 - ضد میکروب (anti-microbial)
    2-14 - ضد التهاب (anti-inflammatory)
    3-14 - ضد ترشح و خونروش (astringent)
    4-14 - ادرارآور (diuretic)
    5-14 - کاهش قند خون (hypoglycemia)
  15. کاربردهای جدید روغن پوسته و عصاره میوه های کاشیو عبارتند از:
    1-15 - رفع چروک صورت
    2-15 - تهیه شامپوها
    3-15 - اکسیژن رسانی بافت های پوست
  16. تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم و مناسب بادام هندی می تواند از بروز دیابت نوع دوم بکاهد زیرا موجب کاهش سطح "تری گلیسیرید" می گردد.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>