اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما بیمه شخص ثالث تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
بیمه شخص ثالث از دم قسط
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

افرا

شرایط پرورش افرا
درختان افرا را در اطراف جاده ها، سطح چمنزارها و فضاهای باز پرورش می دهند تا از کمترین رقابت با سایر درختان برخوردار شوند و بدینطریق شیره گیاهی شیرین تری تولید نمایند. پرورش درختان افرا به صورت مجزا باعث تولید 0/5 گالن شربت (معادل 3/78 لیتر شربت یا 20 - 15 گالن شیره گیاهی)

از هر اصله طی هر فصل می شود در حالی که درختان افرای جنگلی فقط قادر به تولید یک "کوآرت" شربت افرا (معادل حدوداً یک لیتر شربت یا 10 گالن شیره گیاهی) می باشند. ضمن اینکه درختان افرای مجزا از قابلیت جمع آوری شیره گیاهی سهل تری بهره مندند.

ابزارهای لازم

1- وسایل تهیه شیرابه:
اغلب ابزارهای لازم برای سوراخ کردن تنه درختان افرا معمولاً در منازل وجود دارند و یا آنها را می توان با حداقل هزینه خریداری نمود. وسایلی زیر را می توان از فروشگاه های ابزار فروشی تهیه نمود:

  • سطل ها
  • پوشش سطل ها
  • گل میخ ها
  • لوله های خروج شیرابه
  • بشکه های پلاستیکی ذخیره شیرابه گیاهی نیز در بسیاری از فروشگاه های وسایل پلاستیکی یافت می گردند.

2- وسایل تهیه شربت افرا:

وسایل فرآیند شیرابه گیاهی بهای بیشتری دارند اما با مراقبت کافی می توان از آنها برای چندین سال بهره گرفت. این وسایل شامل موارد زیر هستند:

  • دیگ ترجیحاً از جنس استیل
  • دماسنج با قابلیت نشان دادن حداقل 30 درجه فارنهایت بالاتر از نقطه جوش آب
  • صافی هایی برای تصفیه شربت داغ
  • ظروفی برای ذخیره سازی و نگهداری شربت های آماده افرا

درجه بندی شربت افرا
آن را بر اساس مقیاس های ایالات متحده آمریکا، ویرمونت و کانادا مبتنی بر معیارهایی چون دانسیته و شفافیت (translucency) درجه بندی می کنند. امروزه به واسطه مساعی مؤسسه بین المللی شربت افرا و تلاش های انجمن های تولید کننده به وضع قوانینی در زمینه دسته بندی آن در کشورهای کانادا و آمریکا مبادرت می ورزند.

آخرین کوشش ها جهت همگن سازی مقررات تولید و عرضه آن در سال 2014 میلادی بعمل آمد لذا آژانس نظارت بر مواد غذایی کانادا و سرویس بازاریابی کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا متفقاً معیارهای ذیل را برای درجه بندی آن مصوب ساختند:

  • رنگ طلایی و مزه دلنشین
  • رنگ کهربایی و مزه عالی
  • رنگ تیره و مزه تند
  • رنگ خیلی تیره و مزه قوی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>