اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما بیمه شخص ثالث تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
بیمه شخص ثالث از دم قسط
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

اسفناج

شرایط لازم جهت کاشت گیاه اسفناج

  1. اسفناج در شرایط سردسیر و خنک به خوبی پرورش می یابد درحالی که در شرایط خشکی و گرما بزودی ضایع می شود.
  2. اسفناج خاک های سبک و حاصلخیز با زهکشی خوب و PH 7-6 را می پسندد.
  3. بوته های اسفناج تا سرمای 10 - درجه سانتیگراد را تحمل می کنند.
  4. اسفناج خواهان مقدار فراوانی از عنصر ازت است که باید به میزان کافی از طریق افزودن کودهای آلی و شیمیائی تأمین گردد.
  5. بذور اسفناج را در ماههای شهریور و مهر کشت می کنند و محصول آن را در اوایل بهار برداشت می نمایند.
  6. اگر کاشت گیاه اسفناج در بهار انجام شود، پس از سبز شدن بوته ها در زمانی اندک به بذردهی می نشیند و ضایع می گردد.
  7. برای هر یک هکتار کاشت گیاه اسفناج به 40 - 30 کیلوگرم بذر اسفناج نیاز می باشد.
  8. برای کاشت گیاه اسفناج زمین مورد نظر را ابتدا شخم می زنند سپس با دیسک و ماله هموار می سازند.
  9. بذرها را به صورت ردیفی یا دستپاش کشت می کنند سپس بلافاصله آبیاری انجام می گیرد.
  10. دوره رشد اسفناج 60 - 40 روز است.
  11. فاصله کاشت در روش خطی 30 سانتیمتر با فواصل بوته ای 10 ساتیمتر بر روی خطوط است.
  12. مقدار بذور در روش خطی 15 - 10 کیلوگرم در هکتار و در روش دستپاش 20 - 15 کیلوگرم در هکتار در نظر گرفته می شود.
  13. کنترل علف های هرز و آبیاری کافی بسیار ضرورت دارند.

کود مورد نیاز برای کاشت گیاه اسفناج
مقدار مناسب کودها برای کاشت گیاه اسفناج عبارتند از:

  1. کودهای دامی پوسیده: 30 - 20 تن در هکتار در زمان کاشت گیاه اسفناج
  2. کود شیمیائی ازته: 200 کیلوگرم در هکتار طی چند مرحله
  3. کود شیمیائی فسفره: 150 کیلوگرم در هکتار در زمان کاشت
  4. کود شیمیائی پتاسه: 150 کیلوگرم در هکتار در زمان کاشت گیاه اسفناج
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>