اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

دوربین مداربسته یکی از تجهیزات ایمنی و محافظتی است که امروزه کاربرد فراوانی پیدا کرده است و تقریبا تمامی فضاها با هر کاربری، از این تجهیزات استفاده می کنند.دوربین های مداربسته جدا از تجهیزات وابسته به خود، برای نصب نیازمند یک سری از ابزار آلات هستند که بدون وجود آن ها راه اندازی دوربین امکان پذیر نیست.

برای نصب دوربین نیاز است که یک جعبه ابزار شامل فازمتر برای تشخیص فاز و نول سیم در روند نصب، انواع پیچ گوشتی دوسو و چهارسو در سایزهای مختلف و کاربردی، سیم چین برای برش و کوتاه کردن سیم ها، آچارهای سوکت زن و پرس برای محکم و پرس کردن سوکت ها، نوارچسب برق، گاها سیم چین و دم باریک نیز ممکن است نیاز باشد.

انواع پیچ و رولپلاک، گاها میخ، متر اندازه گیری، پیچ های کاربردی، آچارهای تخت در سایزهای کاربردی، انبر قفلی، بعضا گونیا و خط کش، آچارهای آلن، تراز نیز از ابزارهایی هستند که باید در جعبه ابزار نصاب دوربین قرار داشته باشد.ابزارهایی نیز هستند که بزرگ تر هستند ولی بسیار کاربردی و ضروری هستند.دریل شارژی بهترین گزینه است برای باز و بسته کردن پیچ به خصوص که محدودیتی برای فضا و جابه جایی ندارند.

اما دریل بتن کن نیز لازم دارید تا در موارد لزوم بتوانید جاهای که نیاز به تخریب دارد و یا سوراخکاری حتی در قطرهای بالاتر را انجام دهید.بنابراین نیاز دارید تا انواع مته کاربردی نیز در جعبه ابزار خود داشته باشید.برای برخی قسمت های نصب نیاز به پرچ کن و میخ پرچ نیز دارید که معمولا از نوع دستی است.

برای کوبیدن میخ و پیچ و رولپلاک نیاز به چکش دارید، البته این تنها دلیل نیاز شما به چکش نیست و شما در مراحل انجام کار ممکن است در حالات مختلف نیاز به چکش داشته باشید.در برخی شرایط، بسته به فضای مورد نظر ممکن است به ابزارهای دیگری نیز احتیاج پیدا کنید، مانند دستگاه مینی فرز یا اینورتر جوشکاری.

1- لباس کار کامل

به جرعت می توان گفت که لباس کار مهم ترین ابزار کار موردنیاز برای نصب دوربین مداربسته به شمار می رود.این یکی از ویژگی های است که در کارحرفه ایبسیار پر اهمیت است و مشتریان به لباس کار نصابان بسیار توجه می کنند. لباس کار مناسب و کامل 4 پیامدخوب را به همراه دارد:

  • حفظ نظم و تمیز کاری
  • بالا بردن میزان رضایت مشتری 
  • به حداقل رساندن احتمال صدمه دیدن نصاب و نشانی از حرفه ای بودن یک نصاب نسبت به نصاب معمولی

لباس کار مناسب برای نصب دوربین مدار بسته متناسب با سلیقه افراد فرق می کند اما آنچه که معمول است و باید یک نصاب حرفه ای رعایت کند شامل موارد زیر است:

  • کفش سبک و مقاوم (به خصوص در زمان استفاده از نردبان)
  • شلوار کار مناسب
  • یونیفرم مناسب و راحت
  • عینک مخصوص عملیات سوراخ کاری

2- نردبان مناسب

در زمان نصب دوربین مداربسته کار در ارتفاع را بسیار تجربه می کنید. بنا به نیاز پروژه ارتفاع نصب دوربین مداربسته متفاوت می باشد که شما می بایست نسبت به نصب در هر ارتفاعی آماده باشید. نردبان های خوب دارای طول مناسب  چگالی کم مقاوم در برابر فشار هستند که اگر نردبان این ویژگی ها را داشت از آن استفاده کنید. یک نردبان خوب می تواند سرعت کار شما را به عنوان تکنسین حرفه ای نصب دوربین مدار بسته، چند برابر کند.

3- جعبه ابزار

جعبه ابزار ویژگی جدایی ناپذیر از یک نصاب است و بسیاری از ابزار کار موردنیاز برای نصب دوربین مداربسته و تجهیزاتی را که در زمان نصب دوربین مداربسته به آن نیاز پیدا می کنیم را درخود جمع می کند و سازماندهی می دهد. به مرور زمان و بر اساس تجربه انجام پروژه های مختلف لیست کاملی از تجهیزات مورد نیاز نصب دوربین مداربسته را در جعبه ابزار خود خواهید داشت. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که جعبه ابزار ظرفیت قرار دادن ابزارها را درخود داشته باشد.

4- بی سیم واکی

یکی دیگر از ابزار کار مورد نیاز برای نصب دوربین مداربسته بی سیم ها هستند که نقش مهمی در سرعت انجام کار دارند و این نقش زمانی پر اهمیت تر می شود که در اواخر مراحل نصب بخواهیم دوربین ها را تنظیم کنیم. چرا که تنظیم زاویه دید و جهت دوربین مداربسته امری مهم و زمان بر است. یکی از نصابان جهت تنظیم در کنار دوربین مداربسته و نصاب دیگر در کنار دستگاه DVR یا NVR تصویر را مشاهده می کند تا دوربین دقیقا طبق خواسته مشتری تنظیم شود.

5- دریل

نقش این ابزار مهم بر همه ی شما مشهود است و وظیفه آن سوراخ کردن است. گاهی اوقات برای عبور دادن کابل از یک اتاقی به اتاقی دیگر دیواری مانع است. پس با یک دریل قدرتمند می توان این مشکل را بر طرف کرد. به عنوان مثال اگر بخواهید دوربین مداربسته را بر روی سنگ پیچ کنید باید حتما از دریل با مته مناسب بهره گیرید. دریل از ابزار هایی است که هم در خرید و هم در هنگام استفاده باید تمرکز بالایی داشته باشید.

6- دریل شارژی

از ابزاران مهم و پر استفاده در نصب دوربین مداربسته به شمار می رود. مته این دریل ها به شکل پیچ گوشتی است و امکان باز کردن و بستن فوری هر پیچی در هر مکانی را به نصاب می دهند. پس سرعت کار بالا می رود و از همه مهم تر ها توسط جریان برق شهری شارژ می شوند کار پیچ کردن و یا باز آن به راحت ترین شکل ممکن انجام می شود. به گونه ای که نصابان تمامی تلاش خود را می کنند تا دریل شارژی را در بین ابزار کار موردنیاز برای نصب دوربین مداربسته داشته باشند.

7- آچار BNC

آچار BNC ابزار کار موردنیاز برای نصب دوربین مداربسته است که بع نوان یک ابزار کلیدی در جعبه ابزار به شمار می رود. این آچار در اتصال کابل کواکسیال RG59 و فیش BNC پرسی ایفای نقش می کند. برای این آچار دندانه هایی با اندازه های مختلف طراحی شده که پس از سربندی فیش و کابل آن ها را در زیر آچار BNC قرار داده و فشار می دهیم تا به خوبی پرس شود و سربندی به بهترین شکل ممکن انجام شود.

8- آچار شبکه

آچار شبکه در هنگام راه اندازی یک سیستم مداربسته تحت شبکه به کار می رود.با این آچار اتصال بین کابل شبکه (Cat5,Cat6) و سوکت شبکه برقرار می شود.این آچار همانند آچار BNC دارای یک سری برآمدگی هایی است که سوکت را به کابل شبکه محکم وصل می کند.

9- فازمتر

فازمتر وسیله ای معمولا به شکل پیچ گوشتی دارای لامپی کوچک که به وسیله آن می توان جریان برق در پریز و…را نشان داد.فازمتر یا فازنما وسیله ای برای تشخیص وجود ولتاژ الکتریکی است و انواع مختلفی دارد. فازمتر ساده پیچ گوشتی ساده ترین نوع فازمترها می باشند و افزون بر باز و بسته کردن پیچ برای تشخیص سیم فاز از سیم نول به کار می رود. هرگاه نوک فازمتر را داخل یکی از خانه های پریز یا سر سیمی که برق دار است بگذاریم و انگشت دست را روی پیچ انتهایی دسته قرار دهیم اگر لامپ آن روشن شدسیم فاز است. فازمتر ساده از 8 قطعه تشکیل شده است:

  • لبه
  • عایق
  • محافظه
  • مقاومت
  • گیره 
  • لامپ
  • فنر
  • پیچ

10- فنر سیم کشی

فنر سیم کشی ابزاری است که برای سهولت در عبور دادن سیم و کابل برق از داخل لوله های برقی مورد استفاده قرار می گیرد. در پروژه های ساختمانی یکی از مراحل اصلی سیم کشی برق ساختمان است که باید ابتدا مسیری برای عبور این سیم و کابل ها فراهم شود که این مسیر با لوله های برق در انواع لوله فولادی، لوله PVC، لوله خرطومی و غیره ایجاد می شود سپس باید تمامی سیم ها و کابل ها از داخل این لوله ها بگذرند و به جای مناسب خود برسند.

برای رد کردن سیم و کابل از داخل لوله قطعا شما به وسیله ای نیاز دارید که این کار را به سهولت برای شما انجام دهد، فنر سیم کشی که انواع و مدل های متنوعی دارد یکی از مهم ترین ابزار کار موردنیاز برای نصب دوربین مداربسته به شمار می رود. فنر سیم کشی در واقع یک نوار نازک فلزی است که در انتهای یک سمت آن گوی پلاستیکی یا فلزی و در انتهای سمت دیگر یک قلاب فلزی قرار دارد. شما باید از سمت گوی فنر را داخل لوله برق هدایت نمایید که در این صورت بدیهی است که با این کار سمت دیگر فنر سیم کشی که متصل به سر سیم است کشیده شده و سیم مورد نظر را از لوله برق عبور می دهد.

البته باید توجه نمایید که انجام این کار ساده نیست و نیاز به یک متخصص برق کار دارد. در هنگام استفاده از فنر سیم زنی باید دقت داشته باشید که فشار وارد شده اندازه ای باشد که فنر شکسته یا خمیده نشود. فنر های سیم کشی دستی معمولا در انواع مختلفی تولید می شوند و شما می توانید بسته به ساختمان و نوع سیم کشی یکی از فنرها را انتخاب کنید.

11- سیم چین - انبر دست و پیچ گوشتی

سیم چین پراستفاده ترین ابزار کار موردنیاز برای نصب دوربین مداربسته است و برای برش استفاده می شود.سیم چین ها برای برش دادن روکش کابل سیم لخت کردن و بریدن اضافه های داکت و… استفاده می شود. با توجه به این که در نصب دوربین مدار بسته با برق در حال کار هستید حتما از سیم چین دسته عایق استفاده نمایید.

انبردست وسیله ای کاربردی که از دو اهرم با یک محور تشکیل شده است.انبر دست ها با طراحی های گوناگون و برای اهداف مختلف تولید شده اند مانند کار های الکترونیکی لوله کشی و سیم کشی و… در واقع طیف وسیعی از وسایل در خانواده انبر دست ها قرار می گیرندو کار هایی ازجمله لخت کردن و بریدن انواع سیم برق گرفتن وسایل و بریدن و خرد کردن آنها را انجام می دهند.

پیچ گوشتی وسیله ای است که با استفاده از خاصیت اهرمی و گشتاوری در باز و بسته کردن انواع پیچ کاربرد دارد. پیچ گوشتی ها معمولا از یک دسته و یک بدنه و یک سر تشکیل شده اند. بنده ی آنها باید طوری باشد که به راحتی در دست جا گیرد و هنگام پیچاندن پیچ لیز نخورد. بدنه و سر باید به قدری مقاوم باشند که در ضربه و پیچاندن پیچ دچار شکست و یازدگی نشوند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>