اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

دوربین مدار بسته

پهنای باند و میزان تأخیر پهنای باند از جمله واژه های متداول در دنیا شبکه های کامپیوتری است که به میزان انتقال داده توسط یک اتصال شبکه یا یک رابط، اشاره می کند. این واژه از رشته مهندسی برق اقتباس شده است. در این شاخه از علوم، پهنای باند نشان دهنده مجموع فاصله یا محدوده بین بالاترین و پائین ترین سیگنال بر روی کانال های مخابراتی باند است؛ که به منظور سنجش اندازه پهنای باند سیگنال از واحد هرتز استفاده می شود.پهنای باند تنها عامل تعیین کننده سرعت یک شبکه از زاویه کاربران نبوده و یکی دیگر از عناصر تأثیرگذار، «میزان تأخیر» در یک شبکه است که می تواند برنامه های متعددی را که بر روی شبکه اجراء می گردند، تحت تأثیر قرار دهد.

پهنای باند، ترجمه لغت Bandwidth است. در بعضی جاها این اصطلاح را «عرض باند» هم ترجمه کرده اند. اگر بخواهیم درک خوبی از معنای این اصطلاح داشته باشیم بد نیست به این مثال توجه کنید. اتوبانی را در نظر بگیرید، معمولاً هر اتوبان یا بزرگراه دارای چند خط یا باند است که ظرفیت این بزرگراه را معین می کند. مثلاً اگر بزرگراهی دارای 2 خط باشد طبیعتاً به طور هم زمان و از یک نقطه از بزرگراه فقط 2 عدد ماشین امکان عبور دارند و اگر بزرگراهی دارای 4 خط یا باند باشد به طور هم زمان 4 ماشین امکان عبور از کنار هم را دارند. خوب حالا کافی است در این مثال به جای ماشین، بیت (Bit) و به جای بزرگراه یا اتوبان، سیم یا فیبر نوری که در واقع محیط انتقال اطلاعات هستند، بگذارید.

مثال دیگری که می تواند به درک بهتر شما از این موضوع کمک کند، لوله های انتقال آب است. هر چقدر قطر لوله آب بزرگ تر باشد، امکان انتقال آب بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر وجود دارد. درست مثل پهنای باند، هر چه پهنای باند بیشتری وجود داشته باشد، امکان انتقال اطلاعات بیشتری را از یک نقطه به نقطه دیگر داریم. در واقع پهنای باند یا عرض باند به شما می گوید به طور هم زمان چند بیت می تواند از کنار هم رد شوند یا در طول محیط ارتباطی شما با شبکه جابه جا شوند. اگر خودتان هم فکر کنید شاید بتوانید مثال های بیشتر و بهتری برای درک بهتر موضوع متصور شوید.

تنها نکته ای که ذکر آن لازم به نظر می رسد تفاوت اصلی در مثال های ذکر شده با پهنای باند است. در مثال های بالا هر چه تعداد خطوط یا پهنای اتوبان بیشتر باشد، تعداد ماشین بیشتری می توانند به طور هم زمان از کنار هم عبور کنند. همچنین هر چقدر قطر لوله های انتقال آب بیشتر باشد، حجم بیشتری از آب می تواند در هر لحظه منتقل شود. اما در وسایل مخابراتی و ارتباطی، صحبت از عرض یا پهنای فیزیکی نیست.

به عبارت دیگر برای انتقال اطلاعات بیشتر در یک واحد زمان نیازی به پهن تر کردن یا عریض تر کردن محیط انتقال داده (مثلاً سیم یا فیبرنوری) نیست. در واقع در محیط های مخابراتی این مودم ها هستند که وظیفه رد و بدل کردن اطلاعات را به عهده دارند. به عبارت دیگر، هر چه توانایی مودم شما بیشتر باشد، می تواند حجم بیشتری از اطلاعات را بر روی محیط انتقال جابه جا کند.

کاربرد پهنای باند در دوربین مداربسته

پهنای باند در صنعت نظارت تصویری برای دوربین مداربسته های تحت شبکه کاربرد فراوان دارد بدین شکل که هر دوربین مداربسته به میزان کیفیت خروجی پهنای باندی را در شبکه اشغال می کند که با استانداردهای به ترتیت 32 مگابایت، 40 مگابایت، 60 مگابایت، 120 مگابایت، 256 مگابایت، 320 مگابایت، 384 مگابایت در دستگاه ضبط NVR می توان بسته به تعداد کانال های ورودی دستگاه و با محاسبه پهنای باند مصرفی هر دوربین، دستگاه مناسب را برای پروژه های دوربین مداربسته انتخاب کرد.

معمولاً دوربین مداربسته تحت شبکه بسته به کیفیت مگاپیکسل پهنای باند خروجی متفاوتی را ارائه می کند؛ به طور مثال دوربین مداربسته تحت شبکه 2 مگاپیکسلی پهنای باند از 4kbps~8192kbps را می تواند بروی شبکه انتقال دهد. می توان با استفاده از تنظیم میزان پهنای باند خروجی دوربین، Bitrate را ثابت یا به صورت متغیر قرار داد تا کنترلی بر میزان خروجی پهنای باند دوربین مداربسته داشته باشیم. هر دوربین مداربسته بسته به کیفیت مگاپیکسل و فریم های ثبت شده در ثانیه و همچنین میزان شلوغ بودن تصویر یا ساده بودن تصویر (عاری از هرگونه تحرک) تأثیر مستقیم بر پهنای باند خروجی دوربین می گذارد.

پهنای باند دریافتی کاربر می تواند با توجه به امکانات شبکه متغیر باشد. در وسایل مخابراتی، هم توانایی مودم ها و هم توانایی محیط های انتقال داده ها  در سرعت انتقال داده ها تأثیرگذار هستند. آخرین نکته ضروری در این زمینه، واحد انتقال اطلاعات و ضرایب آن است. واحد انتقال اطلاعات بیت بر ثانیه است. در محیط تئوریک، هر میزان پهنای باند را می توان متصور شد.

از یک بیت در ثانیه (bps 1) تا میلیون ها بیت بر ثانیه (Mbps) یا بیشتر. اما در محیط عملی معمولاً با محدودیت هایی روبرو هستیم. برای انتخاب بهترین NVR از لحاظ پهنای باند مناسب می توانید از کارشناسان فروش ما راهنمایی لازم را بخواهید تا بهترین شکل ممکن با احتساب تعداد دوربین ها، مگاپیکسل هر کدام از آنها و... بهترین مشاوره را به شما ارائه دهند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>