اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

ستیل الکل (Cetearyl alcohol) که همچنین به عنوان الکل 1- هگزادکانول یا پالمیتیل نیز شناخته می شود یک ماده رایج در انواع محصولات مراقبت شخصی و مواد آرایشی با فرمول شیمیایی C16H34O است.

ستیل_الکل

این ماده از روغن های گیاهی مانند روغن نخل یا نارگیل گرفته می شود.اگر تا به حال از لوسیون ها، شامپوها یا نرم کننده ها استفاده کرده اید، ممکن است متوجه شده باشید که این مواد شامل یک ماده شیمیایی به نام الکل ستیل است.

خبر خوب این است که این الکل برای شما، پوست یا موهای شما بد نیست. از همه مهم تر این است که این ماده با الکل های معمولی مانند اتانول بسیار متفاوت است.

خوشبختانه سازمان غذا و دارو (FDA) تولیدکنندگان را ملزم می کند که مواد تشکیل دهنده را روی برچسب محصول بنویسند تا مصرف کننده بتواند آگاهانه درباره محصولی که می خواهد استفاده کند، تصمیم بگیرد.

ستیل الکل چیست؟
الکل ستیل در سال 1817 توسط میشل شورول شیمیدان فرانسوی هنگامی که اسپرماستی، ماده مومی حاصل از روغن نهنگ اسپرم، را با پتاس سوزآور (هیدروکسید پتاسیم) گرم می کرد، کشف شد.

در این آزمایش پوسته های الکل ستیل پس از خنک شدن باقی ماندند. البته تولید مدرن این ترکیب مبتنی بر کاهش اسید پالمیتیک است که از روغن پالم به دست می آید.

کاربردها و فوائد ستیل الکل:
این ترکیب در صنایع آرایشی به عنوان مایع ساز در شامپوها، یا به عنوان نرم کننده، امولسیون کننده یا ماده ضخیم کننده در ساخت کرم ها و لوسیون های پوست استفاده می شود.

این الکل یک ترکیب موثر در برخی از "پوشش های استخر مایع" است ( تشکیل یک لایه سطحی غیر فرار برای کاهش تبخیر آب از دست دادن حرارت بخار پنهان مربوطه و در نتیجه حفظ گرما در استخر). علاوه بر این، می توان از آن به عنوان یک ماده فعال کننده غیر یونی در کاربردهای امولسیون نیز استفاده کرد.

در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون ها و کرم های پوستی این ماده به عنوان یک ماده ضخیم کننده و امولسیون کننده عمل می کند تا از جدا شدن مواد موجود در محصول جلوگیری کند. از آنجا که این الکل در دمای بالاتر از متوسط دمای بدن انسان ذوب می شود، در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است و به چسبیدن رژ لب به پوست کمک می کند.

این ماده همچنین یک ماده افزودنی غذایی چند منظوره است که به عنوان یک ماده طعم دهنده یا در تزیینات غذایی استفاده می شود. به عنوان مثال، ستیل الکل یکی از عناصر تشکیل دهنده حروف یا تصاویر رنگی روی برخی از انواع آب نبات یا آدامس است.

در کاربردهای صنعتی این الکل ماده اصلی تولید سوخت واسطه های شیمیایی و نرم کننده ها است و به عنوان روان کننده پیچ و مهره ها در کاربردهای تولیدی استفاده می شود.

ایمنی و خطرات الکل ستیل:
برای نزدیک به 30 سال است که یک پانل علمی متخصص بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی (CIR) اظهار داشته است که الکل ستیل برای استفاده به عنوان مواد آرایشی بی خطر است. در سال 2005، CIR داده های جدید موجود را در نظر گرفت و نتیجه گیری اصلی ایمنی خود را دوباره تأیید کرد.

درصد کمی از افراد ممکن است در اثر قرار گرفتن در معرض مواد امولسیون کننده هایی مانند این الکل در لوسیون ها یا کرم ها، حساسیت تماسی (قرمزی پوست یا ملتهب) را تجربه کنند.

افرادی که از اگزما رنج می برند ممکن است نسبت به این الکل حساس باشند، اگرچه این ممکن است به دلیل ناخالصی ها باشد نه خود الکل. با این حال، الکل ستیل گاهی در داروهایی که برای درمان اگزما استفاده می شود نیز وجود دارد.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) معتقد است که از الکل ستیل می توان با خیال راحت به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم و غیر مستقیم استفاده کرد.

قیمت خرید و فروش ستیل الکل:
این ماده را می توان مانند هر ماده شیمیایی دیگری از شرکت های مواد شیمیایی تهیه کنید. قیمت خرید و فروش ستیل الکل به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و در ایران با تغییرات قیمت ارز متغیر خواهد بود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>