اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

اتانول خوراکی محلولی متشکل از آب و اتانول است که از طریق فیلتراسیون و تخمیر تولید می شود.

اتانول_خوراکی

اتانول خوراکی در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی و نوشیدنی های الکلی، حلال های تمیز کننده، عطرها، مواد آرایشی، دارویی و سوخت مورد استفاده قرار می گیرد. در بعضی از کشورها، اتانول خوراکی را می توان به درجه A، B و C بسته به طعم و محتوای اتانول طبقه بندی کرد. 

راههای تشخیص اتانول خوراکی:
اولین راه تشخیصی برای اتانول آزمایش شعله است شما می توانید الکل را در ظرفی ریخته و آن را با استفاده از کبریت یا فندک آتش بزنید اگر رنگ شعله آبی بود می توانید مطمئن شوید اتانول است.

یکی دیگر از راههای تشخیص این است که یک سیب زمینی را پوست کنده و داخل الکل بیاندازیم اگر سیب زمینی صورتی شد الکل مورد آزمایش متانول است و اگر سبز شد اتانول خواهد بود.

روش سوم که تشخیص اتانول خوراکی که بسیار قابل اطمینان هم هست جوشاندن الکل است. اتانول در 78 درجه سانتی گراد به جوش می آید اما متانول به دمایی حدود 655 درجه جهت جوشیدن نیاز دارد که نمی تواند با شعله های اجاق گاز آن را تامین کرد.

اتانول خوراکی یا الکل سفید چیست ؟
اتانول که همچنین اتیل الکل یا الکل سفید نامیده می شود یک ترکیب شیمیایی آلی است. اتانول یک الکل ساده با فرمول شیمیایی C2H5OH است که یک گروه اتیل به یک گروه هیدروکسیل متصل شده است و اغلب به صورت EtOH مخفف می شود.

اتانول مایعی فرار، قابل اشتعال و بی رنگ است که دارای بوی مشخصی است و ماده موثره در نوشیدنی های الکلی می باشد.

اتانول به طور طبیعی با تخمیر قندها توسط مخمرها یا از طریق فرآیندهای پتروشیمی مانند هیدراتاسیون اتیلن تولید می شود. از کاربردهای اتانول می توان به عنوان ضد عفونی کننده در کاربردهای پزشکی، حلال شیمیایی و در ساخت ترکیبات آلی اشاره کرد.

طریقه و روش و چگونگی تولید الکل سفید یا اتانول خوراکی:
بیشترین مقدار اتانول از محصولات نشاسته ای با فرآوری آسیاب خشک یا مرطوب تولید می شود. تقریباً 90٪ اتانول به دلیل مقرون به صرفه بودن از آسیاب خشک به دست می آید. آسیاب خشک فرآیندی است که ذرت را به آرد تبدیل کرده و آن را به اتانول و دی اکسید کربن تخمیر می کند.

آسیاب مرطوب در درجه اول شیرین کننده های ذرت را همراه با اتانول و چندین محصول دیگر (مانند روغن ذرت و نشاسته) تولید می کنند. کارخانه های مرطوب نشاسته، پروتئین و فیبر موجود در ذرت را قبل از پردازش این اجزا، به محصولاتی مانند اتانول تبدیل می کنند.

تولید و ساخت الکل سفید از شکر در خانه:
استفاده از شکر برای تولید اتانول یک راه ساده برای تهیه خانگی این الکل است به این منظور ابتدا 2.5 کیلوگرم شکر را در 10 لیتر آب حل کنید و برای حل شدن کامل می توانید مقداری آب را حرارت دهید.

سپس ظرفی که گنجایش این مقدار محلول را دارد به صورت کامل شست و شو دهید و ضدعفونی کنید و سپس مایع را در آن بریزید. قبل از اضافه کردن مخمر دمای مایع را چک کنید زیرا نباید دمای آن بیشتر از 40 درجه سانتی گراد باشد.

به ازای هر لیتر یک گرم مخمر اضافه کنید و درب ظرف را محکم ببندید زیرا هوا نباید وارد ظرف شود. فرآیند تخمیر به طور معمول با توجه به نوع مخمر از 10 تا 15 روز طول خواهد کشید. در صورت ته نشین شدن مواد درون ظرف فرایند تخمیر به پایان رسیده است.

بعد از این مدت زمان به طور میانگین غلظت اتانول در مایع بین 10 تا 15 در صد خواهد بود. انواع مختلف مخمر ها درصدهای مختلفی از اتانول را ایجاد می کنند. با 2 بار انجام فرایند تقطیر به درصد هایی بالاتر از 70 اتانول می رسیم ولی دست پیدا کردن به درصد های بالاتر از 80 بدون تجهیزات آزمایشگاهی غیر محتمل می باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>