اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

سولفیت سدیم با فرمول شیمیایی Na2SO3 نمک سدیم محلول در اسید سولفور (سولفیت) است که به عنوان ماده نگهدارنده برای حفظ رنگ میوه های خشک و افزایش ماندگاری گوشت در صنایع غذایی استفاده می شود.

سولفیت_سدیم

سولفیت سدیم پودری بی بو و سفید رنگ و نسبتا سمی است که به آرامی در آب فرو رفته و حل می شود.

این ترکیب به عنوان سفید کننده، برای سولفات زدایی و دکلره کردن مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در صنایع غذایی به منظور حفظ ظاهر محصولات غذایی بکار می رود. این ماده همچنین در بسیاری از داروها برای حفظ قدرت و پایداری آنها استفاده می شود.

کاربردهای سولفیت سدیم چیست ؟
سولفیت سدیم در درجه اول در صنعت تولید خمیرکاغذ و کاغذسازی استفاده می شود. این ماده در تصفیه آب به عنوان یک عامل روبنده اکسیژن مورد استفاده قرار می گیرد تا از خوردگی دیگ های بخار جلوگیری کند. این ترکیب در صنعت عکاسی برای جلوگیری از اکسیداسیون محلول ها و تولید محلول شفاف کننده کاربرد دارد.

این ماده در صنعت نساجی به عنوان ماده سفید کننده، دسولفوره و دکلره کننده مورد استفاده قرار می گیرد و در تجارت چرم برای سولفونه کردن عصاره های برنزه کننده کاربرد دارد.

یکی دیگر از کاربردهای سولفیت سدیم خالص سازی TNT برای مصارف نظامی است و در صنایع شیمیایی به عنوان عامل سولفوناسیون و سولفومتیلاسیون استفاده می شود.

از کاربردهای دیگر این ماده می توان به شناور کردن سنگ معدن، بازیافت روغن، نگهدارنده مواد غذایی و تولید رنگ اشاره کرد.

روش تولید:
این ماده در مقیاس صنعتی با عبور دی اکسید گوگرد از سود سوز آور تولید می شود و در انتهای فرآیند بلورهای سولفیت سدیم شکل می گیرند.

این ترکیب کمی ناپایدار است زیرا گاز دی اکسید گوگرد را به آرامی آزاد می کند ولی همین خاصیت باعث می شود به عنوان یک ماده ضد میکروب، آنتی اکسیدان و نگهدارنده در صنایع مختلف مورد استفاده بگیرد.

پردازش این محصول باعث می شود که سولفیت سدیم در دو گرید خوراکی و صنعتی تولید شود. این ماده از نظر FDA ایمن در نظر گرفته می شود و می تواند به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.

ولی به عنوان افزودنی جهت اضافه کردن به آب جهت پختن میوه ها، سبزیجات تازه و گوشت خام یا هر منبعی از ویتامین B1 مصرف آن مجاز نمی باشد.

عوارض و خطرات سولفیت سدیم:
این ماده با آب داغ، بخار یا اسیدها واکنش می دهد و مواد خورنده خطرناک ایجاد می کند. این ماده وقتی که خورده می شود باعث سوزش معده می شود.

به دلیل اکسیداسیون سریع به سولفات اکثر سولفیت ها به خوبی تحمل می شوند مگر اینکه در دوزهای بالا مصرف شوند.

کولیک شدید، اسهال، اختلال در گردش خون، کاهش فعالیت سیستم عصبی مرکزی و حتی مرگ می تواند در اثر مصرف زیاد سولفیت سدیم رخ دهد.

سولفیت سدیم یک ماده کاهنده است و می تواند با مواد اکسید کننده مانند پراکسیدها، اپوکسیدها، اکسواسیدها واکنش نشان دهد.

سولفیت سدیم اگر تا مرحله تجزیه شدن گرم شود، بخارات سمی اکسید سدیم و اکسید گوگرد را منتشر می کند.

در صورت تماس این ماده با چشم ها، آنها با آب فراوان و محلول سالین به مدت 20 تا 30 دقیقه شستشو دهید.

در صورت تماس با پوست فورا پوست را با مقدار فراوان آب شستشو دهید و در صورت استنشاق بلافاصله فرد را به محیط باز منتقل کرده و از او بخواهید نفس عمیق بکشد و در حین انجام همه این اقدامات با اورژانس تماس بگیرید و از آنها کمک بخواهید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>