اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

سولفور یک سم قارچ کش و کنه کش غیر سیستمیک با اثرات تماسی - تدخینی است که برای رفع سفیدک های سطحی مورد استفاده قرار می گیرد.

سولفور

با استفاده از این سم می توان از بیماری های قارچی و برخی از کنه های گیاهی پیشگیری و آنها را درمان کرد.

قیمت سولفور به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و می توان این سم را از فروشگاه های سموم کشاورزی به صورت حضوری یا خرید اینترنتی تهیه کرد. برای آگاهی از قابلیت اختلاط سولفور با کارشناسان گیاه شناسی مشورت کنید.

گوگرد موجود در این سم می تواند به عنوان اصلاح کننده خاک های قلیایی عمل کند و برای کنترل کپک پودری، بیماری های قارچی دیگر مانند لکه سیاه سیب، کنه و تریپس در محصولات کشاورزی مفید و موثر است. نام تجاری این سم کومولوس اس می باشد و دوره کارنس آن 10 روز است.

این سم به شکل سوسپانسیون استفاده می شود بنابراین مانند گوگرد پودری باعث ایجاد گرد و غبار نخواهد شد و آسیبی به محیط زیست نمی رساند.

سولفور یک سم غیر آلی است که فرمولاسیون در مقابل باران شویی مقاومت است و با دوام بالا روی برگ های گیاه باقی می ماند و از گیاه در برابر کنه و قارچ محافظت می کند.

موارد مصرف سم قارچ کش سولفور:
این سم با اثرات تماسی و غیر سیستمیک برای مقابله با بیماری سفیدک سطحی در بسیاری از گیاهان زراعی و باغی مورد استفاده قرار می گیرد.

قارچ ها آفات فراگیری هستند که در صورت عدم کنترل یا درمان به سرعت در مزرعه پخش شده و همه گیاهان را مبتلا می کنند. سولفور به صورت غیر سیستمیک برخی از کنه ها را نیز از بین می برد.

این سم قارچ کش را می توان برای کنترل کنه و بیماری های قارچی چغندر، مو، سبزی و جالیز، سیب و گیاهان زینتی استفاده کرد.

یکی دیگر از خواص سم سولفور این است که در صورت کمبود عنصر گوگرد در گیاهان از طریق برگ ها جذب شده کمبود آن را برطرف می کند.

در ایران از این سم می توان برای کنترل سفیدک پودری سیب، هلو، شلیل، چغندر قند، رز، توت فرنگی، انگور، کدوئیان، یونجه، اسپرس، بادنجان، زردک، کلزا، سنبل، ریحان، برگ بو، گاو زبان، بابونه، زیره، پونه، شاه پسند، گل جعفری، مرزنگوش، نعناع، گل لادن، گزنه، هویج، پیاز، جعفری، تره، شوید، رازیانه، اسطوخودس، پیازچه، موسیر، گشنیز، خیار، جعفری، بارهنگ، ترخون، آویشن، بنفشه، بومادران، کنه گالزای انگور فرنگی رازک، لکه سیاه سیب و گلابی استفاده کرد.

محصول آفت مقدار مصرف زمان مصرف:

  • درختان میوه سردسیری سفیدک سطحی سیب 4-3 کیلو در هزار لیتر آب به محض مشاهده علائم بیماری.
  • درختان میوه سردسیری سفیدک سطحی هلو و شلیل 4-3 کیلو در هزار لیتر آب بعد از ریختن گلبرگ ها و تشکیل میوه.
  • درخت انگور سفیدک سطحی 3 در هزار لیتر آب در مرحله 7-6 برگی جوانه ها، بعد از ریختن گلبرگ ها و بسته شدن دانه، تشکیل میوه.
  • صیفی جات و جالیز سفیدک سطحی 3 در هزار لیتر آب با مشاهده اولین علائم بیماری.
  • یونجه سفیدک سطحی 3-2 کیلو در هزار لیتر آب به محض شروع آلودگی.
  • چغندر قند سفیدک سطحی 4 کیلو در هکتار با مشاهده اولین علائم بیماری.
  • گیاهان زینتی سفیدک سطحی رز 5/1در هزار لیتر آب با مشاهده اولین علائم بیماری.

ملاحظات عمومی در رابطه با سم قارچ کش سولفور:
توجه داشته باشید که 4 هفته قبل و بعد از مصرف این سم نباید از روغن گوگرد استفاده کنید. همچنین باید بدانید که گوگرد در دماهای بالاتر از 35 درجه سانتی گراد باعث گیاهسوزی می شود و مصرف آن باید در دمای بین 16 تا 30 درجه صورت گیرد.

سم سولفور را با روغن، سموم قلیایی و آهک مخلوط نکنید و توجه داشته باشید در برخی از ارقام خیار و زردآلو مصرف این سم منجر به گیاهسوزی شده است.

در زمان سمپاشی از کلاه، عینک، ماسک، چکمه و دستکش استفاده کنید تا تماس سم با بدن به حداقل برسد. در طول سمپاشی از خوردن و آشامیدن و استعمال سیگار خودداری کنید.

پس از سمپاشی، لباس ها و بدن را شستشو دهید و از ظروف خالی سم استفاده نکنید. در صورت بروز علائم مسمومیت شامل تحریک چشم ها، بینی، گلو و پوست و حالت تهوع با در دست داشتن برچسب سم فورا به پزشک مراجعه کنید.

درصورت ریختن سم روی بدن و صورت فوراً محل را با آب و صابون چندبار شستشو دهید. درصورت تماس سم با چشم، چشمها را به مدت 15 دقیقه با آب تمیز و فراوان شستشو دهید. در صورت بلع تصادفی سم سولفور خوراندن چند ذغال طبی همراه با آب فراوان و سپس مراجعه به مراکز درمانی توصیه می شود.

ملاحظات زیست محیطی سم قارچ کش سولفور:
از آلودگی آب های آشامیدنی جاری، راکد و زیر زمینی با شستشوی ظروف و محلول سم اکیداً خودداری نمائید. از شستشوی دستگاه های سمپاشی نزدیک رود و آب های جاری خودداری کنید.

شرایط نگهداری سم قارچ کش سولفور:
سم را دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی در بسته بندی اصلی، در انبارهای در بسته و خشک به دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

بهترین دمای نگهداری بین صفر تا 35 درجه سانتی گراد است و باز شدن درب سم مدت زمان دوام آن را کاهش می دهد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>