اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

پارافین جامد

پارافین جامد( Solid paraffin) با نام های دیگری چون موم پارافین و وکس پارافین شناخته می شود. پارافین در واقع یک هیدروکربن اشباع شده از نفت است و در دسته بندی آلکان ها قرار گرفته، پارافین جامد در ساختار خود 20 تا 40 کربن دارد.

پارافین با فرمول شیمیایی CNH2N+2 در دمای اتاق حالتی جامد دارد اما اگر تحت حرارت (37 درجه) قرار بگیرد ذوب شده و ناخالصی هایی از آن خارج می شود.مهم ترین مواد و پایه اصلی سازنده این پارافین اسلک وکس است. پارافین جامدی که رنگ شفاف تر و سفیدتری داشته باشد از کیفیت بالاتری برخوردار است.پارافین جامد خود به دو نوع تقسیم می شود:

1. پارافین سبک(ماکروکریستال)

پارافین کریستالی نام دیگر پارافین سبک است، این نوع پارافین به دلیل استفاده های خاصی که دارد کمتر شناخته شده است و درصد روغن و چربی موجود در آن می تواند بنابر استفاده ای که می شود متفاوت باشد. این نوع پارافین از روش عرق گیری تهیه می شود.

2. پارافین سنگین(میکروکریستال)

این نوع پارافین در مقایسه با پارافین سبک در بازار بیشتر شناخته شده است، به طوری که بیش از 90 درصد پارافین های موجود در بازار از نوع میکرو کریستالی هستند.این نوع پارافین هم بنا بر استفاده و سفارش مشتری درصد چربی و روغن قابل تغییر دارد. روش تهیه این پارافین از طریق فشار صفحات فولادی به اسلک وکس های کیسه شده است.پارافین جامد از لحاظ میزان چربی به چند دسته تقسیم می شود:

  • پارافین جامد 0,5 تا 1 درصد چربی
  • پارافین جامد 1 تا 3 درصد چربی
  • پارافین جامد 3 تا 5 درصد چربی
  • پارافین جامد 5 تا 7 درصد چربی
  • پارافین جامد کریستال و میکرو کریستال

پارافین هایی که در بخش آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد خود به دو دسته متفاوت تقسیم شده اند:

1. پارافین جامد بهداشتی

از این نوع پارافین بیشتر در سالن های ماساژ درمانی، پارافین تراپی، مدیتیشن، ساخت ماسک گل مومیایی، استفاده می شود.علاوه بر آن در ساخت انواع لوازم آرایشی چون رژ لب، مام، واکس مو، مدادهای آرایشی و … استفاده می شود.

2. پارافین مایع بهداشتی

از این نوع پارافین در ساخت انواع عطر و ادکلن، انواع شوینده های پوستی، شامپوها، انواع روغن های مو، انواع کرم های مو، لوسیون ها و انواع محصولات مراقبتی پوست و مو استفاده می شود.

کاربردهای پارافین جامد

  • قابل استفاده در عایق کاری های الکترونیکی
  • در تولید و ساخت مداد شمعی، مداد رنگی و شمع از پارافین استفاده می شود.
  • در بخش دارویی و درمانی از آن به عنوان شل کننده عضلات، افزایش گردش خون در بدن و کاهش اسپاسم های عضلانی استفاده می شود.
  • در بخش کشاورزی از پارافین جامد در تهیه و تولید بسیاری از کودهای شیمیایی و تقویت کننده ها استفاده می کنند.
  • این پارافین یک پوشش کاملا ضد آب و غیر قابل نفوذ برای محصولات و صنایع چوبی، فلزی و آهنی است.
  • در تولید لاستیک و تایر ماشین به عنوان یک عایق بسیار قوی عمل می کند.
  • در صنایع ریخته گری، نساجی، ساخت کبریت و تولید پارچه مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در بخش خوراکی و غذایی از آن در پوشش روی آب نبات ها استفاده می شود.
  • از این نوع پارافین در لامپ ها، فانوس ها و چراغ های روشنایی به عنوان نگه دارنده منبع نور نیز استفاده می شود.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>