اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بوستر پمپ

تفاوت پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی، کاربرد پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی هر دو با یکدیگر یکسان است و جهت افزایش فشار آب مورد استفاده قرار می گیرند. پمپ آتش نشانی برای ساختمان های کوچک تر و بوستر پمپ برای ساختمان های بزرگ و مرتفع کاربردی تر می باشد.

همان گونه که در مقاله مربوط به بوستر پمپ آتش نشانی بیان شد در ساختمان هایی که آب شهری قادر به تأمین حجم و فشار آب مورد نیاز تجهیزات اطفاء حریق آبی مانند جعبه آتش نشانی و اسپرینکلر را به ویژه در زمان آتش سوزی نداشته باشد از پمپ های آتش نشانی استفاده می شود. بنابراین جهت رفع این مشکل می بایست از پمپ ها و یا بوستر پمپ های آتش نشانی استفاده کرد.

حال گاهی ممکن است پمپ ها در یک واحد قادر به تأمین آب کافی جهت مصارف آب مورد نیاز مصرفی و یا تجهیزات آتش نشانی را نداشته باشد، چه رسد به ساختمان های بلند مرتبه و برج ها که استفاده از یک پمپ جهت پمپاژ به طبقات بالایی ساختمان راه حل مناسبی نیست و باعث می شود فشار آب در طبقات پایینی ساختمان بیشتر شود و به سایر لوازم آتش نشانی آسیب بزند.

بنابراین استفاده از یک بوستر پمپ به عنوان مخزن ذخیره هر زون جهت تأمین و تنظیم فشار آب در کل ساختمان توصیه می شود. بوستر پمپ آتش نشانی از مجموع چند الکترو پمپ که به صورت موازی توسط بدنه ای محکم کنار یکدیگر قرار گرفته اند تشکیل شده است و توسط یک تابلو کنترل تحت فرمان قرار خواهند گرفت و هدف اصلی ثابت نگه داشتن سطح دبی آب در ساختمان به میزان قابل قبول می باشد.

در ساختار بوستر پمپ حداقل از دو الکترو پمپ استفاده می شود. یکی به عنوان پمپ اصلی و دیگری پمپ رزرو می باشد. حال هر چقدر ارتفاع ساختمان افزایش یابد تعداد الکترو پمپ ها نیز به به همان نسبت افزایش می یابد. بنابراین هرچقدر بوستر پمپ بزرگ تر شود فشار خروجی نیز افزایش می یابد. اما بهتر است از بوستر پمپ مناسب با نوع ساختمان، مساحت، تعداد طبقات و واحد ها استفاده شود تا هزینه اضافی به کارفرما تحمیل نگردد.

با توجه به سطح نیاز آب ساختمان، بوستر پمپ سطح دبی آب را مشخص کرده و از این طریق فشار کل سیستم آبرسانی در ساختمان را ثابت نگه میدارد. بوستر پمپ ها در دو نوع دور ثابت و متغیر طبقه بندی می شوند.در زمانی که مصرف آب کاهش می یابد شاهد ظرفیت حداقلی بوستر پمپ و در زمان مصرف حداکثری آب از تمامی ظرفیت بوستر پمپ استفاده می شود.

تفاوت قیمت پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ متشکل از چند پمپ به هم پیوسته می باشد، بنابراین بوستر پمپ آتش نشانی دارای قیمت و هزینه نصب بالاتری نسبت به پمپ آتش نشانی است. قیمت دقیق پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی به نوع برند و ویزگی های مختلف هر کدام بستگی دارد.

بوستر پمپ جاکی

بوستر پمپ جاکی به موازات سایر الکترو پمپ ها نصب می شود و وظیفه آن ثابت نگه داشتن فشار در طول مسیر لوله های آتش نشانی می باشد. بوستر پمپ جاکی از ضربه به قوچ بوستر پمپ اصلی محافظت می کند و فشار خروجی را تأمین می کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>