اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

ماشین آلات کشاورزی

در الک ها سرعت جداسازی یه عوامل زیر بستگی دارد:

  • نحوه توزیع اندازه و شکل قطعات
  • جنس ساختمانی الک
  •  دامنه و فرکانس لرزش الک
  •  کارایی روشهایی که برای جلوگیری از انسداد یا کور شدن شبکه غربال متداول است.

ظرفیت یک الک عبارت است از مقدار موادی که از هر متر مربع آن در یک ثانیه عبور می کند.از الک مسطح به میزان وسیعی در دسته بندی مواد غذایی خشک مثل ارد استفاده می شود.مشکل اساسی این الک ها عبارتند از:

  • کور شدن یا انسداد الک، به خصوص اگر دانه ها و شبکه تقریبا هم اندازه باشند.
  • سرعت بسیار زیاد جریان ماده غذایی که منجر به تجمع بار اضافی روی شبکه غربال می شود و سبب خروج ذرات بزرگ تر از منافذ می گردد.
  • دانه های بزرگ که سبب انسداد منافذ غربال می شود.
  •  قطعات مرطوب و یا رطوبت زیاد محیط که باعث چسبیدن ذرات کوچک به یکدیگر و یا منافذ غربال می شوند و تولید قطعات بزرگ تری می کنند که از غربال نمی گذرند.

غالبا ارتعاش غربال به تنهایی جهت جداسازی کامل قطعات از یکدیگر کفایت نمی کند. به این دلیل لازم است از یک حرکت چرخشی جهت پخش ماده غذایی در سراسر سطح الک و از یک حرکت ضربانی در جهت عمودی جهت شکستن قطعات به هم چسبیده و جلوگیری از کور شدن استفاده شود.

انواع مختلفی از الک های استوانه ای جهت دسته بندی برخی از مواد غذایی که به شکل دانه های کوچک (مثل نخود و لوبیا) هستند و دارای مقاومت مکانیکی کافی جهت تحمل حرکات پیچشی درون غربال هستند به کار می روند.الک های استوانه ای از استوانه فلزی سوراخ دار و یا مشبکی تشکیل شده اند که به حالت افقی (با زاویه 5 تا 10 درجه) قرار می گیرند. استوانه ها ممکن است هم مرکز یا موازی (ماده غذایی از یک استوانه خارج شده و وارد استوانه بعدی می شود) باشند و یا پشت سرهم قرار گیرند (یک استوانه منفرد متشکل از چند ناحیه غربالی با اندازه های مختلف).

ظرفیت کلی غربال های استوانه ای بیش تر از غربالهای با بستر صاف است. ظرفیت الک های استوانه ای با افزایش سرعت دروان، زیاد می شود تا به یک نقطه بحرانی برسد. در بالاتر از سرعت بحرانی، نیروی گریز از مرکز مانع عبور ماده غذایی از الک می شود و جداسازی به درستی صورت نمی گیرد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>