اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

سازه صدفی

این سیستم سازه ای از نوع بتن آرمه و یک طبقه است. در این سیستم، سقف به شکل گنبدی بوده و که بر روی پایه های دیواری بتنی قرار می گیرد. و پوسته پیوسته ای را تشکیل می دهد. دهانه گنبد بین 19 تا 14 متر متغییر بوده و ضخامت پوسته بتنی گنبد بین 15 تا 20 سانتیمتر است. ضریب رفتار این سیستم به روش تنش مجاز برابر 5 است. به شرط رعایت تمامی الزامات زیر، استفاده از این سیستم در تمام مناطق ایران مجاز است.

مشخصات مصالح، ضوابط اجرایی و طرح سازه ای و لرزه ای این سیستم سازه ای باید بر اساس آیین نامه ACI318-08 باشد.مقاومت فشاری بتن مورد استفاده نباید کمتر از 210 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و مقاومت تسلیم میلگرد آن نباید بیشتر از 4200 کیلوگرم بر سانتیمترمربع باشد.آرماتورهای کل گنبد شکل یکنواختی داشته که محاسبه و طراحی آن بر اساس نیروهای داخلی ماکزیمم که در هر جای گنبد ممکن است اتفاق بیفتد صورت می گیرد.

بارگذاری ثقلی (بار مرده، زنده و برف) و زلزله این سیستم به ترتیب بر اساس مبحث 6 مقررات ملی ساختمان ایران با عنوان بارهای وارده بر ساختمان و استاندارد 2800 ایران صورت گیرد.کنترل سازه در مقابل بار باد بر مبنای مبحث 6 مقررات ملی ساختمان ایران انجام شود.کنترل خیز قائم و تغییر شکل جانبی مطابق آیین نامه های مربوطه ضروری است.ساختمان در مقابل واژگونی کنترل شود.

دیوارهای غیر باربر داخلی و خارجی و جداکننده ها باید برای بارهای خارج از صفحه مانند طوفان، زلزله و… طراحی شوند. در اتصال این عناصر به اعضای سازه ای لازم است که ضوابط استاندارد 2800 ایران در ارتباط با انتقال نیروهای و تأثیر آن ها بر حرکت جانبی سازه رعایت شود.

کلیه مصالح و اجزا در این سیستم اعم از معماری و سازه ای از حیث دوام و زیست محیطی باید بر مبنای مقررات ملی ساختمان ایران و یا آیین نامه های ملی یا معتبر بین المللی به کار گرفته شوند.الزامات مربوط به انرژی در پوسته خارجی ساختمان باید مطابق مبحث 19 مقررات ملی ساختمان ایران با عنوان صرفه جویی در مصرف انرژی رعایت شود.

رعایت مبحث 3 مقررات ملی ساختمان ایران حفاظت ساختمان ها در مقابل حریق، و همچنین الزامات نشریه شماره 444 مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن مربوط به مقاومت اجزای ساختمان در مقابل حریق با در نظر گرفتن ابعاد ساختمان، کاربری و وظیفه عملکردی اجزای ساختمانی الزامی است.

صدابندی هوابرد جداکننده های بین واحدهای مستقل و پوسته خارجی ساختمان باید مطابق مبحث 18 مقررات ملی ساختمان ایران با عنوان عایق بندی و تظنیم صدا تامین شود.در تمامی مراحل تولید، طراحی و اجزا مسئولیت نظارت عالیه و کنترل کیفی بر عهده شرکت متقاضی است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>