اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

ساختمان

بار باد از جمله نیروهای جانبی وارد بر سازه است. معمولاً در ساختمان های کوتاه و با وزن زیاد، نیروی باد (در مقایسه با نیروی زلزله) تعیین کننده نیست. اما در ساختمان های بلند یا سبک، ممکن است اثرات ناشی از باد شدید بوده و نیروی ناشی از باد، نیروی غالب سازه باشد.

لازم به ذکر است که در طراحی اعضای سازه، اثرات ناشی از بار باد با بار زلزله جمع نمی شوند و طراحی اعضا برای اثر هر یک از این دو که بحرانی تر باشد صورت می گیرد. توزیع نیروی باد در ساختمان علاوه بر ابعاد و شکل ظاهری آن، به موقعیت ساختمان (به لحاظ تراکم ساختمان ها و درخت های موجود در ناحیه) و بادخیز بودن منطقه نیز بستگی دارد.

مطابق مبحث ششم، نیروی باد وارد بر سازه ها، با توجه به حداکثر سرعت باد در منطقه، ارتفاع و شکل هندسی ساختمان ها و میزان حفاظتی که موانع مجاور برای آنها در مقابل باد ایجاد می کند، با فرض این که این نیرو به صورت افقی در هر امتداد به ساختمان اثر می کند، محاسبه می شود.

لازم به ذکر است در ساختمان هایی که ارتفاع آنها بیش از 120 متر یا یا بیشتر از 5 برابر عرض آنهاست و در سازه های غیر ساختمانی، نظیر دودکش ها، مخازن و دکل ها که زمان تناوب اصلی نوسان در آنها بزرگ تر از یک ثانیه است، محاسبه بار باد به روش معمول و استاتیکی کافی نبوده و باید از روش تحلیل دینامیکی یا روش تجربی و با استفاده از تونل باد، مطابق روش های معتبر بین المللی استفاده شود.در این صورت بار کل باد که برای طراحی چنین سازه هایی بکار می رود، نباید از 80٪ بار، بر اساس روش استاتیکی بارگذاری باد، کمتر در نظر گرفته شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>