اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بتن

یکی از ضعف های مشهور در بتن، ترک خوردگی مصالح بتنی و در نتیجه کاهش ایمنی و دوام سازه ها است. در سالیان اخیر نسل جدیدی از بتن های الیافی شکل پذیر تحت عنوان کامپوزیت های مهندسی بر پایه مصالح سیمانی ابداع شده است. این مواد به دلیل رفتار کششی با شکل پذیری زیاد و قابلیت ترک خوردگی متعدد، عرض ترک ها را بسیار کوچک نگه داشته و سبب ترمیم خود به خود ترک ها، بدون نیاز به دخالت انسان و فقط به کمک آب و دی اکسید کربن هوا می شود. و پس از ترمیم بتن تقریباً با همان سختی و مقاومت نمونه نو و بارگذاری نشده رفتار می نماید.

بتن خم شونده

ترک خوردگی یک مشکل بزرگ برای بسیاری از سازه هاست که در بتن به علت مقاومت کم کششی ایجاد می شود در واقع تغییرات داخلی و خارجی به شکل فرایندهایی باعث شکل گیری هزاران ترک ریز در ناحیه دست نخورده داخلی بتن می شوند جابه جایی مواد مضر از بین فضاهای کوچک بتن باعث زوال سازه بتنی و خوردگی آرماتورها که در جریان آب و اکسیژن قرار می گیرند، می شود. دوام بتن نیز با این ترک ها تحت تأثیر قرار می گیرد زیرا این ترک ها مسیر سازه هایی جهت انتقال مایع و گازهایی که خود شامل مواد مضر هستند ایجاد می کنند. برای ترمیم ترک بتن روش های مختلفی وجود دارد ولی سیستم های ترمیم سنتی جنبه های غیر مفیدی مانند ضریب پخش گرمای متفاوت دارند.

تولید بتن خم شونده

ساخت بتن خم شونده، شامل خرد کردن مواد اولیه آن، اختلاط آنها در نسبت های معین و سوزاندن آن در یک استوانه دوار با دمای بالای 14500 درجه است. نتیجه این پروسه، سفت شدن مواد و تشکیل گلوله هایی معروف به کلینکر است. کلینکر خنک شده و سپس همراه مقداری سنگ گچ کوبیده می شود تا به پودر تبدیل شود در نهایت سیمان پرتلند به دست می آید که در همه جای جهان از آن استفاده می شود. برای ساخت این نوع سیمان در حدود 0/8 تن کربن دی اکسید به ازای هر یک تن از سیمان در هوا آزاد می شود.

بتن خم شونده با قابلیت خود ترمیمی

بتن خود ترمیم نوعی از بتن است که در آن اگر شکستگی با ترکی ایجاد شود بدون اینکه انسان در ساخت و بازسازی آن نقشی داشته باشد درست می شود که این بازسازی توسط آب و کربن دی اکسید و سایر عوامل صورت می گیرد. بنا بر این تنها چند روز باران یا برخورد آب با بتن های خود ترمیم شونده کافی است تا بازسازی در آنها صورت بگیرد بدون اینکه انسان دخالتی در بازسازی آنها داشته باشد. البته توجه داشته باشید که اگر ترک زیاد بزرگ باشد بتن خود ترمیمی نیز قادر به بازسازی آن نخواهد بود پس بتن خود ترمیم در ترک های کوچک کاربرد دارد و مانع از گسترش این ترک ها و بیشتر شدن ابعاد ترک می شود.

بتن خم شونده در زیر فشار قابلیت خم شدن را دارند، همچنین می تواند خود را ترمیم کند. در واقع در زمان خم شدن این بتن ترک های ریز زیادی آن به وجود می آید که باعث پخش شدن فشار در مساحت آن می شود. سپس این ترک های ریز با قرار گرفتن کلسیم کربونیت در تماس آب باران و کربن دی اکسید شروع به بازسازی می کنند. این قابلیت باعث می شود بتن بتواند کشش بیشتری را تحمل کند ( مقاومت کششی بتن معمولی در حدود 1/10 مقاومت فشاری آن است).

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
شیرین مالکی:
درود. شما بتن خم شونده دارید؟
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>