اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

سازه بنایی

در حال حاضر ساختمان های ساخته شده با مصالح بنایی (به خصوص ساختمان های آجری) درصد بالایی از ساختمان های موجود یا در حال احداث در کشور ما را تشکیل می دهد. مهم ترین عامل مقبولیت ساختمان های بنایی در ایران به ویژه در شهرستان ها در دسترس بودن مصالح، ساده بودن تکنولوژی تولید آجر و بلوک های بنایی، آشنایی سازندگان با نحوه ساخت و ساز با مصالح بنایی و سرانجام ارزان تر بودن قیمت تمام شده این قبیل ساختمان ها نسبت به ساختمان های با اسکلت فولادی و بتن مسلح است.

با توجه به اینکه در ساخت بیشتر ساختمان های بنایی ضوابط و معیارهای مهندسی مربوط به مقاومت سازه در برابر زلزله مود توجه قرار نمی گیرد. و معمولاً توسط سازندگان محلی و بدون توجه به اثر تخریبی زلزله، طراحی و اجرا می شوند.عل رغم تعداد و وسعت ساختمان های بنایی در کشور و علم به این مساله که بیش ترین خسارت در زلزله های متوسط و نسبتاً شدید مربوط به این ساختمان ها است، اما متاسفانه در کشور، کارهای تحقیقاتی زیادی در این زمینه انجام نشده است.

از طرف دیگر مسئولین امر، تاکنون به طور جدی پی گیر این بحث یعنی مقاوم سازی سازه های بنایی نبوده اند.یکی از موانع موجود کمبود منابع مناسب و کارهای تحقیقاتی در زمینه مقاوم سازیی ساختمان های بنایی است. در واقع در داخل کشور عل رغم درصد بالای این ساختمان ها و خطر پذیری بالای آن ها کارهای زیادی انجام نشده است.

با توجه به اینکه طیف گسترده ای از ساختمان های موجود در کشور از نوع ساختمان های بنایی است و از طرف دیگر کشور ایران از لرزه خیزی بالایی برخوردار است، همین مساله باعث شده که معایب ساختمان های بنایی به محاسن آن چیرگی یافته است. تجربه زلزله های مختلف بیشترین آمار تلفات را در میان این نوع ساختمان ها نشان می دهد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>