اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

روغن موتور

کیفیت روغن دیزل ژنراتور مصرفی و تعویض به موقع آن در دستگاه دیزل ژنراتور در بهبود طول عمر و کارایی دستگاه ژنراتور برق و هچنین کاهش استهلاک آن دارای نقشی اساسی می باشد. روغن مورد استفاده در ژنراتور برق باید توانایی انجام وظایف خود را به خوبی داشته باشد به عبارت دیگر روغن باید دارای خواص زیر باشد:

  •  دارای گرانروی مناسب در همه درجه حرارت ها باشد.
  • دارای مقاومت مناسب در برابرعواملی مانند فشار بالا، درجه حرارت بالا، خوردگی و کف کردن باشد.
  •  دارای خاصیت پاک کنندگی و ضد زنگ باشد.

تولید کنندگان معتبر روغن برای دستیابی به خواص بالا در چرخه تولید روغن از مواد افزودنی استفاده می کنند تا خواص مفید بالا را در روغن ها ایجاد کنند. امروزه روغن های جدید دارای خواص و مواد افزودنی زیر می باشند:

افزودنی های بهبود دهنده شاخص گرانروی

همانطور که می دانید در درجه حرارت پایین روغن به سختی جریان پیدا می کند یعنی دارای گرانروی بالامی باشد و بالعکس روغن در درجه حرارت بالا دارای گرانروی پایین گردیده و به راحتی جریان می یابد. تغییرات میزان گرانروی روغن در درجه حرارت های گوناگون، وظیفه روغن در موتور و کارکردسیستم روغنکاری موتور ها از جمله سیستم روغنکاری دیزل ژنراتور برق را دچار نقص می کند، به همین دلیل تولیدکنندگان روغن در هنگام تولید به روغن ها مواد بهبود دهنده گرانروی اضافه می کنند تا روغن دارای گرانروی معینی در درجه حرارت های بالا و پایین شود. این روغن ها همان روغن های چند درجه ای یا به اصطلاح اتوماتیک می باشند.

افزودنی های ضد اکسیداسیون

روغن های موتور دارای مقداری هیدروکربن اشباع نشده می باشد که با تلاطم روغن در درجه حرارت های بالا و مخلوط شدن آن با اکسیژن هوا، باعث تمایل روغن به اکسیداسیون می گردد. اکسیده شدن روغن موجب افزایش غلظت و تشکیل اسید های خورنده در آن می گردد. غلیظ شدن در اثر اکسیداسیون موجب ایجاد رسوب سیاه و لجنی شکل بر روی قطعات موتور می شود که این رسوب لجنی دارای اثرات خورندگی روی قطعات موتور نیز دارند.

افزودنی های ضد خوردگی

کارخانجات تولید کننده روغن در زمان تولید روغن به آن افزودنی های ضد خوردگی اضافه می کنند که این مواد باعث ایجاد یک لایه محافظ شیمیایی بر روی قطعات فلزی موتور دیزل می شوند و از اثر مواد آلوده و اسید های خورنده آب و روغن بر روی قطعات موتور جلوگیری می کنند.

افزودنی های پاک کننده

کارکرد مواد پاک کننده موجود در روغن، نه تنها خنثی کردن اثر مخرب اسید هایی است که به علت اکسیداسیون و گاز های ناشی از احتراق به وجود آمده اند بلکه به پاکیزه کردن قطعات درونی موتور دیزل نیز کمک می کند.

افزودنی های ضد کف

روغن در اثر گردش مداوم درون موتوردیزل وریزش به کارتل مانند سایر مایعات با هوا ترکیب شده و کف می کند. کف روغن موجب کاهش میزان پمپاژ روغن در موتور می گردد. افزودنی های ضد کف با کاهش میزان کشش سطحی لایه روغن، موجب پاره و ناپدید شدن حباب های روغن شده و به بهتر شدن پمپاژ روغن درون سیستم کمک می کنند.

افزودنی های معلق ساز

هنگام کار موتور چنانچه ذرات کربن و یا سایر ذرات آلوده کننده خارجی وارد روغن موتور شوند در داخل موتور رسوب می کنند که افزودنی های معلق ساز، با معلق نگه داشتن این ذرات در خود از ایجاد رسوب در داخل موتور دیزل جلوگیری می کنند.

افزودنی های ضد سایش و کاهنده اصطکاک در فشار بالا

این افزودنی ها بهبود دهنده کاهش اصطکاک بود ه و با واکنش شیمیایی روی سطح تماس دو فلز تشکیل یک لایه می دهند که دارای مقاومت برشی کمتری نسبت به فلز های پایه دو سطح می باشد بنابراین با تشکیل این لایه که در شرایط روان کاری مرزی و فشار های بالا قطع نمی گردد، اصطکاک میان قطعات متحرک موتور کاهش می یابد.

افزودنی های پایین آورنده نقطه ی ریزش

این مواد از انجماد و تشکیل شبکه کریستالی و سفت شدن روغن در درجه حرارت های پایین جلو گیری می کنند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>