اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

نانو

امروزه استفاده از باتری ها گسترش یافته است. باتری ها در عرصه های متفاوتی کاربرد دارند. یکی از کاربردهای روزمره آن ها باتری گوشی ها و تبلت ها و لب تاپ هاست. افزایش قابلیت شارژ شدن و طول عمر باتری ها دو دغدغه اصلی پژوهشگران این عرصه است.

جریان الکتریکی تولیدشده به وسیله سلول های خورشیدی مستقیم است و بیشتر برق مصرفی ما جریان الکتریکی متناوب بنابراین این جریان باید ذخیره و تبدیل شود. برای این کار از خازن ها و باتری های قابل شارژ استفاده می شود که هرکدام محدودیت های خاص خود را دارند. این محدودیت های یکی از موانع جدی بر سر گسترش استفاده از سلولهای خورشیدی خانگی برای تولید برق مورد نیاز است.

کاهش حجم باتری ها یکی دیگر از دغدغه های تولیدکنندگان آن است. در عصری که روزبه روز مصرف انرژی افزایش می یابد و در کنار آن تقاضا برای کاهش حجم و وزن لوازم الکترونیک اوج می گیرد، کاهش حجم و وزن باتری های شارژی یک خواست جدی صنعتی است.

محققان با استفاده از نانولوله های کربنی که به صورت لایه ای نازک، خالص و متراکم بود توانستند از آن ها در ساخت الکترودها برای ابرخازن ها و باتری ها با ظرفیت بالا استفاده کنند. عدم نیاز به افزودن ماده خاصی جهت کنارهم نگه داشتن نانولوله ها خواص الکتریکی آن ها ازجمله قابلیت حمل و ذخیره مقادیر زیاد بار الکتریکی در آن ها تقویت می کند.

به جهت ساختار نانومقیاس نانولوله ها که سطح زیادی را ایجاد می کند» نانولوله ها مقادیر بیشتری بار را نسبت به دیگر شکل های کربن ذخیره می کنند. اما روش های متداول جهت تولید لایه هایی از این نانولوله ها فاصله زیادی را میان نانولوله ها به جا می گذارند و یا نیاز به افزودن موادی جهت به هم چسباندن نانولوله هاست که موجب کاهش رسانایی و ظرفیت باتری می شود.

برای این کار می توان از روش مونتاژ لایه به لایه استفاده کرد. برای این کار باید در ابتدا محلول آبی از دو نوع نانولوله تولید کرد که یکی از آن ها مولکول هایی با بار مثبت و در دیگری مولکول هایی با بار منفی باشند در مرحله بعد باید یک لایه متل سیلیکون را در محلول فرق برد تا نانولوله ها متصل شده متناوباً یکدیگر را جذب کرده و بدون نیاز به هیچ گونه ماده چسباننده ای در کنار هم قرار گیرند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>