اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

تجارت با آلمان:
تجارت با آلمان، یکی از مهم ترین تجارت هایی است که ایران با کشورهای اروپایی دارد. در واقع آلمان یکی از بزرگ ترین اقتصادهای صادراتی قوی دنیا و بزرگ ترین شریک تجاری ایران در اروپا محسوب می شود. این ارتباط تجاری، در دوسال اخیر بیشتر و بیشتر نیز شده است.

ترخیص17

مشکلات و تحریم های ایجاد شده بر علیه ایران، باعث شد تا ایران ضربات خیلی سختی را در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و تجاری متحمل شود. در تمام این مدت، تنها تجارت با آلمان بوده که بر قوت خود باقیست و حتی این تجارت رنگ و رویی قوی تر و رو به رشد نیز به خود گرفته است.

همانطور که می دانید آلمان یکی از بزرگ ترین کشورهای اروپا است. این کشور جمعیت بسیار زیادی دارد، بنابراین بازار داخلی آلمان برای صادرات و واردات بسیار قوی است. علاوه بر این موضوع، آلمان یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان جهان است و اصلا همین موضوع است که اکثر کشورها را برای تجارت با آلمان مشتاق می کند.

آلمان در صنعت تولید بسیار قوی عمل می کند و این قدرت در تولید به وجود نیروهای متخصص و کاربلد در کنار سرمایه گذاری های کلان، بر می‌گردد. ترکیب این دو مورد با یکدیگر باعث شده تا آلمان بتواند در بالاترین سطح نوآوری فعالیت کند و مشکل فساد در دستگاه دولتی را به پایین ترین حد خود برساند.

گفتیم که تجارت با آلمان برای اکثر کشورها جذاب بوده و در اولویت قرار دارد. یکی دیگر از دلایل جذابیت موضوع تجارت با آلمان این است که سی و هفت شرکت از بزرگ ترین و سرمایه دارترین شرکت های دنیا در این کشور فعالیت می کنند و اکثر محصولات و کالاهای با کیفیت دنیا با جمله "ساخته شده در آلمان" روانه ی بازار جهانی می شوند.

این در شرایطی است که شرکت های معروف و با کیفیت دنیا تنها پانصد عدد هستند که سی و هفت عدد آن ها در آلمان کار تولید خود را انجام می دهند و این موضوع برای هر کشوری می تواند زمینه ساز پیشرفت های بسیار زیاد باشد.

برای اینکه بتوانید برای تجارت با آلمان، تسلط کافی بر شرایط داشته باشید، ابتدا نیاز است که فعالیت های تجاری این کشور، شرکای تجاری آن و محصولات تجاری مربوط به آلمان را شناخته و در سپس در این مسیر قدم بگذارید.

چین، آمریکا، سوئیس و روسیه مهم ترین شرکای تجاری آلمان در کل دنیا هستند. البته در همین قسمت از مقاله نیاز است بدانید که اقتصاد و تجارت آلمان همیشه قوی نبوده و این کشور نیز به نوبه ی خود، متحمل مشکلات اقتصادی و تجاری زیادی در تاریخ خود شده است.

در واقع سال 2009 یکی از بدترین سال های آلمان در زمینه های مختلف اقتصادی و تجاری بوده است که عملکرد این کشور در بهترین نوع خود باعث شد تا آلمان دوباره روی پاهای خود بایستد و به موقعیت فعلی خود دست یابد.

آهن، فولاد، ذغال سنگ، سیمان، تجهیزات پزشکی، سوخت های معدنی، ابزار آلات صنعتی، مواد شیمیایی، غذا و نوشیدنی، پلاستیک، تولیدات ماشینی الکترونیک، خودرو و همچنین واگن سازی از مهم ترین صنایع آلمان هستند که در این زمینه ها، صادرات آلمان بسیار قوی نیز عمل می کند.

این کشور به شدت غنی و ثروتمند است و آنقدر از این موهبت ها در مسیر درست و مفید، استفاده کرده که شاید کمتر کشوری می توانست در این حد برای رسیدن به رشد و پیشرفت، چنین پشتکاری از خود نشان دهد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>