اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


نیروگاه


هزینه های بالای سرمایه اولیه

به دلیل چالش های لجستیکی هزینه ساخت نیروگاه های برق آبی و سدها بدون توجه به نوع سازه می توانند بسیار باورنکردنی باشند. علاوه بر این، اتمام پروژه ها مدت زیادی طول می کشد و برای بازیابی پول هزینه شده در ساخت و ساز نیز باید مدت زمان طولانی کار کند.

خطر شکست سد

از آنجا که سدها حجم زیادی از آب را مهار می کنند، ساخت و ساز غیر استاندارد، بلایای طبیعی یا خرابکاری و هجوم شدید آب می تواند برای شهرک ها و زیرساخت های پایین دست فاجعه بار باشد. این شکست ها نه تنها بر تأمین نیرو تأثیر می گذارد بلکه بر گیاهان، جانوران و سایر اشکال زندگی نیز تأثیر می گذارد.

انتشار متان

مخازن و نیروگاه های برق آبی اغلب به عنوان محیط زیست در نظر گرفته می شوند اما سدهای برق آبی بیش از آنچه تخمین زده می شود به گرم شدن کره زمین کمک می کنند. محققان دریافتند که مواد گیاهی در مناطق سیل زده در محیط بی هوازی شروع به پوسیدگی و تجزیه می کنند. این امر منجر به آزاد شدن مقادیر قابل توجهی دی اکسید کربن و متان می شود که منجر به افزایش سطح آلودگی می شود.

افزایش احتمال خشکسالی

یکی از اصلی ترین نکات منفی در راه اندازی نیروگاه های برق آبی، وقوع خشکسالی های محلی است. هزینه کلی انرژی بسته به میزان دسترسی به آب محاسبه می شود و خشکسالی می تواند به طور بالقوه بر این مسئله تأثیر بگذارد.

آسیب به اکوسیستم ها

مخازن بزرگ مرتبط با نیروگاه های برق آبی سنتی باعث غوطه ور شدن مناطق گسترده ای در بالادست سدها می شوند که گاهی اوقات جنگل های دره دشت و رودخانه، تالاب و مراتع را از بین می برند. نیروگاه های برق آبی همچنین می توانند به اکوسیستم های آبی اطراف هم در بالادست و هم در پایین دست سایت نیروگاه آسیب برساند.

از آنجا که دریچه های توربین اغلب به طور متناوب باز می شوند، قطع جریان طبیعی آب می تواند تأثیر زیادی بر اکوسیستم رودخانه و محیط زیست داشته باشد. ماهی های رودخانه و ماهی های پشت سد می توانند تحت تأثیر تخلیه آب از سد قرار بگیرند. حیواناتی مانند پرندگان ماهی خوار و سایر پرندگان آبزی و برخی از گونه های گیاهی که در زیستگاه های باتلاقی رشد می کنند به دلیل ساخت نیروگاه برق آبی این زیستگاه ها را از دست می دهند.

جابه جایی افراد محلی به دلیل خطر سیل

جمعیت های محلی که در پایین دست سد زندگی می کنند، به دلیل وجود جریان های احتمالی آب شدید که ممکن است از سدها آزاد شود، می توانند در برابر سیل آسیب پذیر شوند. در نتیجه، مردم برای تسهیل ساخت سدهای مورد نیاز برای تولید برق آبی مجبور به جابه جایی می شوند. کمیسیون جهانی سدها در سال 2000 تخمین زد که ساخت سدها 40-80 میلیون نفر را در سراسر جهان آواره کرده است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>