اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

آبکاری فورتیک چیست؟
در آبکاری فورتیک یک قطعه فلز در محلولی که پایه آب دارد، قرار داده می شود. در این محلول علاوه بر نمک الکترولیت، دانه های رنگی وجود دارد. پس از قرار گرفتن فلز مورد نظر در این محلول، ولتاژ الکتریکی خاصی در آن اعمال شده و سبب می شود تا دانه های رنگی به فلز بچسبند.

شیمی8

یکی از مهم ترین پارامترهایی که در آبکاری فورتیک به آن توجه می شود دماست. مقدار دما و زمان انجام عملیات آبکاری با توجه به مواد شیمیایی اپوکسی و اکریلیک تعیین خواهد شد.

علت محبوبیت آبکاری فورتیک:
یکی از دلایل محبوبیت آبکاری فورتیک، قابلیت تنظیم ضخامت لایه پوششی آن است. این یعنی مشتری با توجه به سلیقه خود و با توجه به کاربرد فلزی که برای آبکاری انتخاب کرده است، ضخامت لایه مورد نظر خود را به کارگاه آبکاری سفارش خواهد داد.

مزیت دیگر این روش این است که فرایند رنگ دهی به صورت یکدست انجام شده و حتی ریزترین قطعات نیز رنگ خواهند شد.

علاوه بر این، موارد زیر به عنوان مزایای این روش شناخته می شوند:

  • یکنواختی پوشش فلز پس از اتمام مراحل آبکاری.
  • آبکاری تمامی سطوح اعم از داخلی و خارجی قطعه آبکاری شده.
  • تنوع زیاد رنگ بندی.
  • بهترین جایگزین برای آبکاری طلا.
  • عدم آلودگی فرایند آبکاری فورتیک.
  • دوام بالا تر و مقاومت بیشتر در برابر عوامل مختلف.
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی شیمیایی در اثر قرار گیری فلز در محیط هایی با آب و هوای مرطوب.

هزینه:
جالب است بدانید با وجود اینکه آبکاری فورتیک ترکیبی از دو روش است، نسبت به دیگر روش های آبکاری مقرون به صرفه تر بوده و هزینه چندان بالایی ندارد. همین موضوع می تواند دلیلی دیگری برای محبوبیت این روش محسوب شود.

به دلیل اینکه این روش مقاومت بالایی برای فلز ایجاد می کند، لذا از خرابی های احتمالی جلوگیری کرده و در سال های متمادی هزینه تعمیر، از دیگر هزینه های نگهداری ساختمان کم خواهد شد.

کاربرد در صنعت:
از آنجایی که آبکاری فورتیک مزایای بسیار زیادی دارد، در صنایع مختلف از آن استفاده می شود. یکی از این صنایع، صنعت ساختمان سازی است. آبکاری فورتیک برای افزایش سطح زیبایی نمای ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

امروزه ساختمان ها بیشتر به روش مدرن ساخته می شوند؛ به خصوص ساختمان هایی که به منظور خاص مانند بیمارستان، آمفی تئاتر و از این قبیل کاربری ها ساخته می شوند. معماران خوش ذوق برای داشتن نمایی زیبا و شیک از فلز های متنوعی نظیر مس، برنج و … استفاده می کنند. در این ساختمان ها با روش آبکاری فورتیک می توان نمایی زیبا، شیک و مقاوم طراحی کرد.

از آنجایی که مقاومت نمای ساختمان در برابر عوامل محیطی مانند باران، برف، تابش خورشید، وزش باد و … بسیار مهم است، با استفاده از آبکاری فورتیک می توان از مقاومت بالای آن مطمئن شد.

دیگر کاربرد این نوع آبکاری در صنعت، استفاده از آن در صنعت طلاسازی و جواهرسازی است. امروزه زیورآلات متنوع و با کیفیتی در بازار تولید می شود. با استفاده از آبکاری فورتیک می توان به بدلیجات درخشندگی و مقاومت بخشید. این آبکاری سبب می شود تا در اثر برخورد بدلیجات با عرق بدن یا مواد شوینده تغییر رنگ ندهد و به اصطلاح رنگ ثابت شوند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>