اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

منابع طبیعی نیتریت سدیم:
نیتریت و نیترات ها در رژیم های غذایی به چندین صورت یافت می شوند: به عنوان مواد نگهدارنده مواد غذایی مصنوعی و به طور طبیعی در میوه ها و سبزیجاتی مانند اسفناج و کرفس وجود دارد.

شیمی29

نیترات سدیم و نیتریت پتاسیم به گوشت پخته شده اضافه می شود تا رنگ آن حفظ شود، از سستی چربی ها جلوگیری کرده و رشد باکتری ها را متوقف کند. این مواد همچنین به لطف کودهای پایه نیتروژن و همچنین ضایعات دام در آب آشامیدنی یافت می شوند.

نیتریت سدیم سرطان:
با این حال قبل از اینکه کرفس را برای همیشه کنار بگذارید، به خاطر داشته باشید که بین خوردن نیتراتهایی که به عنوان مواد نگهدارنده به مواد غذایی اضافه می شوند و نوعی که به صورت طبیعی در سبزیجات یافت می‌شود تفاوت هایی وجود دارد.

نیترات هایی که به طور طبیعی وجود دارند در کنار ترکیباتی مانند ویتامین C قرار دارند که مانع تبدیل آنها به نیتروزامین در بدن می شوند. وقتی ما در غذاهایی که به طور مصنوعی با آنها نیترات و نیتریت می خوریم، ممکن است این مواد مغذی مکمل و اثرات پیشگیرانه آنها را دریافت نکنیم.

عوارض مصرف نیتریت و نیترات ها:
تقریباً 80٪ نیتراتهای غذایی از مصرف سبزیجات حاصل می شود. منابع نیتریت شامل سبزیجات، میوه ها و گوشت های فرآوری شده است.نیتریت ها از طریق اکسیداسیون اکسید نیتریک و از طریق کاهش نیترات توسط باکتری های کامنزال در دهان و دستگاه گوارش به صورت درون زا تولید می شوند.

به همین ترتیب، تأمین نیترات و نیتریت از طریق سبزیجات و میوه در رژیم غذایی ممکن است به اثرات کاهش فشار خون رژیم رویکردهای جلوگیری از فشار خون بالا (DASH) کمک کند.

نیترات بخشی طبیعی از رژیم غذایی است، اما سطح بیش از حد آن می تواند مشکلاتی ایجاد کند.

این ماده می تواند منجر به بیماری هایی مانند سرطان خون، لنفوم غیر هوچکین و سرطان تخمدان، روده بزرگ، رکتوم، مثانه، معده، مری، لوزالمعده و تیروئید شود.

در خون باعث کاهش اکسیژن رسانی به بافت ها شده و موجب بیماری متهموگلوبین (سندروم کودک آبی) می‌شود.

طبق مطالعات صورت گرفته مصرف بیش از حد این مواد خطر ابتلا به سرطان های معده، روده، کلیه، تیروئید و تخمدان را افزایش می دهد.موجب کاهش شدید فشار خون می‌شود.

تا کنون هیچ ماده ی جایگزینی برای NO2 ,NO3 با خصوصیاتی که به گوشت ها می دهد یافت نشده است.
در فراوری گوشت ها در اثر عدم استفاده از این مواد، فساد بسیار زود اتفاق می افتد و در نتیجه در هر صورت باید مورد استفاده قرار گیرند ولی محققان به دنبال به کار بردن نیترات و نیتریت موجود در منابع طبیعی مثل آب چغندر و آب کرفس هستند.

همچنین به عنوان جایگزین برای نیتریت و نیترات می توان از نمک استفاده کرد که تا حدی باعث تعویق زمان فساد می‌شود.

پیشگیری از سرطان:
به منظور پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف بیش از حد نیتریت سدیم و سرطان می توان از راه های مختلفی بهره برد.

بهتر است مصرف گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کرده و مصرف غذاهای دریایی را افزایش داد.
برای پیشگیری از اسیب های نیترات و نیتریت باید مصرف گوشت های فراوری شده را به حداقل مقدار ممکن رساند.

  • سعی کنید بیشتر مواد غذایی ارگانیک مصرف کنید که حاوی این مواد نیستند.
  • آب آشامیدنی خود و ترکیبات آن را بررسی کنید.
  • مصرف آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین C را در رژیم غذایی خود افزایش دهید.
  • به برچسب های روی موادغذایی و مواد تشکیل دهنده توجه کنید.
  • برای کاهش آسیب فراورده های گوشتی در همان وعده از سبزیجات استفاده کنید.
  • به یاد داشته باشید که صورتی بودن گوشت فراوری شده خودش علامتی برای حضور نیتریت و نیترات است.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>