اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

مصارف نیترات کلسیم در صنعت کشاورزی:
در بین تمامی کاربردها کودهای شیمیایی به نظر بزرگ ترین کاربرد می باشند.در این حالت نیتروژن که یک عنصر اساسی برای رشد گیاهان است به انها رسانده می شود.

شیمی25

علاوه بر این نیترات کلسیم خاک را اسیدی نمی کند.و همچنین مانند آمونیاک تبخیر نمی شود.به همین دلایل نیترات کلسیم به صورت گسترده در کشاورزی استفاده می شود.مصرف این ماده در بخش کشاورزی و تصفیه فاضلاب رو به رشد می باشد. چون این ماده خاک را اسیدی نمی کند و حاوی فلزات سنگین و یا کلرید نمی باشد در زمانهای تغییر دما بدون تغییر باقی می ماند.

کودشیمیایی:
برای استفاده به صورت کودشیمیایی می توان از نیترات کلسیمی به صورت خشک و یا به صورت محلول استفاده کرد. هرچند نیترات کلسیم خالص به دلیل خاصیت اکسید کنندگی بالا به عنوان کود استفاده نمی شود.کود شیمیایی نیترات کلسیم فرمول شیمیایی 5Ca(NO3)2NH4NO310H2Oرا داردو شامل 15.5 %نیتروژن و 19%کلسیم می باشد و جزو مواد خطرناک دسته بندی نمی شود.

در مقایسه با محصولاتی شبیه اهک قیمت این ماده بالا است و وقتی استفاده می شود که پاسخ سریع برای کلسیم در فصل رشد گیاهان مورد نیاز می باشد.

مصرف در صنعت ساختمان سازی:
یون کلسیم باعث سرعت گیری تشکیل مواد افزودنی بتون می شود.در ترکیب بتون لایه هیدروکسی اهن به دلیل یون نیتروژن تشکیل می شود و خوردگی در بتون را کاهش می دهد.

به همین منظور در ساختمان سازی جایی که ته نشینی وری بتون نیاز است استفاده می شود.تولید بتون در برخی قسمت های جهان مثلا چین هند و خاورمیانه رو به رشد است و این امر به دلیل تقاضا برای گسترش زیرساختها و پروژه های مسکونی دراین مناطق می باشد.

مصرف در صنعت تصفیه آب و فاضلاب:
نیترات کلسیم در پیش اماده سازی فاضلاب به منظور کاهش بوی نامطبوع استفاده می شود.نیترات کلسیم مایع برای محدود کردن سولفید هیدروژن برای کاهش بوی بد استفاده می شود.همچنین این ماده باعث جلوگیری پخش شدن باکتری ها و ویروس ها در محیط می شود.

به دلیل صنعتی شدن سریع میزان آب تمیز کاهش یافته است در نتیجه تصفیه آب در کشورهایی مثل چین و برزیل با توجه به سرعت بالای صنعتی شدن و مصرف بالای مواد غذایی افزایش یافته است.به خاطر خواص سمی دولتها قوانین سخت گیرانه ایی برای دفع سولفید هیدروژن برقرار کرده است. این قوانین سخت گیرانه باعث رشد مصرف نیترات کلسیم شده است.

این ماده قابل اشتعال نمی باشد اما سرعت سوختن مواد قابل اشتعال را افزایش می دهد.چون این ماده یک اکسیدایزر قوی است باعث گسترش اتش می شود.

آگاهی راجع به خطرات نیترات کلسیم:
ممکن است در صورت تماس طولانی باعث اسیب به اعضا بدن شود.این ماده را دور از دسترس کودکان نگهدارید.قبل از استفاده نکات روی برچسب رابا دقت بخوانید. در هنگام استفاده از این ماده از خوردن نوشیدن و یا سیگار کشیدن خودداری کنید.

این ماده را دور از مواد قابل اشتعال نگهداری کنید.در هنگام استفاده دستکش های محافظت کننده و لباس محافظ بپوشید. صورت و چشمات خود را محافظت کنید.بعد از استفاده پوست را با مقدار فراوانی آب شستشو دهید.

این ماده در صنعت ساختمان سازی به عنوان کودشیمیایی و.. استفاده می شود.

دستورالعمل های لازم برای کمکهای اولیه:
در صورت تنفس شخص را در حالت راحت قرار دهید و او را به هوای ازاد منتقل نمایید. اگر تنفس با مشکل مواجه است به او اکسیژن بدهید. اگر علایمی مانند سرفه ظاهرشد از پزشک کمک بگیرید.

در صورت تماس با پوست با استفاده از صابون و آب به مدت 15 دقیقه پوست را به ارامی شستشو دهید.اگر التهاب پوست ماندگارشد حتما از پزشک کمک بگیرید.

در صورت تماس با چشمها شستشو را به مدت 15-20 دقیقه با آب انحام دهید. در صورت استفاده از لنز انها راخارج نمایید.

در صورت بلع دهان را کاملا شستشو دهید.شخص را مجبور به استغراغ نکنید. به شخص مصدوم چند جرعه آب بدهید.هرگز به شخص بیهوش چیزی نخورانید.

این ماده را در ظرفهای دربسته مناسب نگهداری کنید. ذرات گردو خاک نباید بر روی سطوح جمع شود چون ممکن است باعث تشکیل ترکیب قابل اشتعال شود.هنگام جابه جایی این ماده دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>