اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

موتور برق

یکی از مراحل بسیار مهم در زمینه واردات موتور برق ترخیص کردن آن ها از گمرک است. این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد و مدت زمان آن نیز بستگی به میزان تجربه شما و میزان آگاهی شما از مراحل مختلف آن دارد. به طوری که اگر مراحل آن را به درستی طی نکنید، ممکن است ترخیص کالاها تا ماه ها طول بکشد.

یکی از اصلی ترین موارد در زمینه ترخیص موتور برق ها از گمرک، آشنایی با کد تعرفه این محصولات است. همانطور که می دانید، وزارت صمت برای تمامی کالاهای وارداتی و یا صادراتی، کد یکتایی تعیین کرده است که این کد نشان دهنده حقوق گمرکی، نوع کالا و موارد دیگر است.

آشنایی با این کد می تواند کمک بسیار زیادی در زمینه ترخیص موتور برق از گمرک به شما بکند. کد تعرفه گمرکی برای ترخیص انواع دستگاه هایی که با موتورهای برق کار می کنند، در ردیف های 8414، 8510 و 8711 می باشند. به طور کلی، از انواع موتور برق های وارداتی به داخل ایران، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • موتور برق های کمپین
  • موتور برق های خانگی قابل حمل
  • موتور برق های صنعتی قابل حمل
  • موتور برق های آماده بکار خانگی
  • تنظیم کننده ولتاژ موتور برق
  • باک موتور برق
  • موتورهای ژنراتور گازی
  • موتور ژنراتور بنزینی
  • موتورهای ژنراتور گازوئیلی و …

یکی دیگر از مواردی که در زمینه واردات موتور برق اهمیت بسیار زیادی دارد، شناسایی بهترین کشورهای تولید کننده این دستگاه ها است. امروزه بهترین کشورها در این زمینه، آلمان، ژاپن، کره، چین، آمریکا و … می باشد. البته معمولا بیشتر این محصولات از چین وارد می شوند زیرا برندهای موجود در این کشور، محصولات خود را علاوه بر کیفیت خوب، با قیمت مناسبی نیز ارائه می کنند که این امر اهمیت بسیار زیادی دارد.

یکی از مراحل بسیار مهم در زمینه واردات موتور برق آشنایی با روش های حمل و نقل است. به طور کلی، حمل و نقل کالاها را می توان در انواع دریایی، هوایی و زمینی دسته بندی کرد. انتخاب میان این روش ها، به موارد بسیار زیادی بستگی دارد و می تواند با توجه به کشور مبدا، نوع کالا و موارد دیگر، متفاوت باشد.

اما نکته ای که در این زمینه می تواند اهمیت دو چندانی داشته باشد، اصطلاحات موجود در این روش ها است. به عنوان مثال، در زمینه حمل و نقل کالا، اصطلاحاتی به نام اینکوترمز وجود دارد که می تواند خط و مشی انتقال کالاها و همچنین وظیفه خریدار و فروشنده را مشخص کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>