اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

موسسه تحقیقاتی آلفالاینر درجدیدترین تحلیل هفتگی خود در ابتدا گریزی به تلاش خطوط کشتیرانی برای مطابقت با قانون سوخت با سولفور کمتر از نیم درصد آیمو (IMO) زد و نوشت:

درحالی که تنها 9 ماه به زمان اجرای قانون سوخت با سولفور کمتر از نیم درصد IMO زمان باقی مانده است، تعداد کل سفارش‌های اسکرابر برای کشتی‌های کانتینری به بیش از 540 واحد افزایش یافته است.

کشتیرانی MSC سوئیس با تعداد سفارش 180 واحد اسکرابر برای ناوگان ملکی و اجاره‌ای خود گوی سبقت را از بقیه ربوده است. در رده‌های بعدی کشتیرانی‌های اورگرین تایوان و مرچنت هیوندایی کره جنوبی به ترتیب 90 و 41 واحد اسکرابر را سفارش داده‌اند.

افزون بر این کشتیرانی مرسک دانمارک سرمایه 263 میلیون دلار را برای نصب اسکرابر بر روی تعدادی از 50 کشتی کانتینری خود در نظر گرفته است. کشتیرانی CMA CGM فرانسه نیز خبر از سفارش جدید برای 10 فروند کشتی کانتینری با ظرفیت 15 هزار TEU به یاردهای چینی داد، از این تعداد پنج فروند مجهز به اسکرابر هستند و پنج فروند دیگر با قدرت سوخت LNG کار خواهند کرد. بقیه خطوط کشتیرانی تعداد متفاوتی از اسکرابر را سفارش داده اند.

نتایج عملکرد برخی خطوط کشتیرانی در سال 2018 میلادی منتشر شد
کشتیرانی OOCL هنگ‌کنگ سود خالص 55 میلیون دلار را در سال 2018 میلادی کسب کرد، درحالی که در سال 2017 میلای ضرر خالص 12 میلیون دلار را در کارنامه خود به ثبت رسانده بود.

کشتیرانی یانگ‌مینگ تایوان ضرر خالص 219 میلیون دلار را در سال 2018 میلادی گزارش داد، درحالی‌که در سال 2017 میلادی سود خالص 321 میلیون دلار را کسب کرده بوده است.

کشتیرانی اورگرین تایوان سود خالص 294 میلیون TWD (دلار تایوان) را در سال 2018 میلادی به دست آورد، رقم سود در سال 2017 میلادی هفت میلیارد و 10 میلیون TWD (دلار تایوان) بوده است.

لازم به ذکر است: طی دو هفته گذشته ظرفیت ناوگان کشتیرانی کانتینری بیکار به شدت افت پیدا کرد، به طوری‌که با کاهش 200 هزار TEU به 709 هزار و 659 TEU رسید. دلیل این روند نزولی را می‌توان آماده شدن خطوط کشتیرانی برای راه‌اندازی شبکه‌های سرویس‌دهی جدید در فصل تابستان ذکر کرد.

این گزارش در پایان نوشت: روی هم‌ رفته در روزهای گذشته تنور بازار چارتری کشتی کانتینری داغ بود، البته در بخش‌های خاصی به دلیل نبود تناژ حجم فعالیت چارتری روند نزولی را در پیش گرفت.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>