اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کشور مشترک المنافع استرالیا (Commonwealth of Australia)، کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی. این کشور با 7٬686٬850 کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا است. استرالیا از قلمروهای همسود است و در سال 1901 از بریتانیای کبیر استقلال یافته است. پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد.

او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی از ملکه الیزابت دوم، ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد. در عمل، نخست وزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند. استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعه اتحادیه کشورهای همسود است.

سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج دربر گرفته است. استرالیا همچنین سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه به شمار می آید که کوچک ترین قاره دنیاست.

جغرافیا
استرالیا یا اقیانوسیه با 6/7 میلیون کیلومتر مربع مساحت، کوچک ترین قاره جهان به حساب می آید. استرالیا سرزمینی تقریباً هموار است. ناحیه غربی آن را فلات غربی استرالیا و شرق آن را رشته کوه های جداکننده تشکیل می دهد و بین این دو، سرزمین پست و همواری قرار گرفته که بیشتر آن خشک و خالی از سکنه است.

بلندترین نقطه استرالیا قله ای در کوهستان برفی است که 2228 متر ارتفاع دارد و پست ترین نقطه آن 15- متر است که در دریاچه اِیر قرار دارد. بلندترین رودخانه استرالیا رود دارلینگ است که بیش از 2700 کیلومتر طول دارد. این رود با پیوستن به رود ماری که دومین رود بزرگ استرالیاست در نهایت در جنوب ویکتوریا به اقیانوس منجمد جنوبی می ریزد.

استرالیا که همچون جزیره ای بزرگ در اقیانوس آرام واقع شده، از نظر زمین شناسی کهنترین خشکی جهان به شمار می آید. استرالیا اقیانوس آرام جنوبی را از اقیانوس هند جدا می کند. استرالیا 25٬760 کیلومتر مرز دارد که تماماً مرز آبی است. کشور استرالیا با داشتن 755 گونه متنوع ترین کشور در دنیا از لحاظ زیست بوم است.

جمعیت شناسی
بیشتر استرالیایی ها در نزدیکی خط ساحلی زندگی می کنند. جمعیت استرالیا در ژوئیه 2015 به طور تقریبی 22٬751٬014 نفر بوده است و با تراکم نسبی 3/14 نفر در هر کیلومتر مربع، یکی از پایین ترین ارقام میزان تراکم در جهان را دارا می باشد. کرانه جنوب شرق این کشور تراکم جمعیتی بیشتری نسبت به سایر نقاط دارد.

یک سوم جمعیت کشور در ایالت نیو ساوت ولز و یک چهارم دیگر در ایالت ویکتوریا به سر می برند. میانگین نرخ رشد جمعیت در سال 1/221 است و تقریباً در هر دو دقیقه یک نوزاد جدید در این کشور متولد می شود.

بومیان استرالیا حدود نیم میلیون نفر تخمین زده شده اند که دو و نیم درصد جمعیت کل کشور را تشکیل می دهند. بر اساس اولین برآوردها، جمعیت بومیان استرالیا در سال 1788 که اروپایی ها وارد این قاره شدند حدود 314 هزار نفر بود اما مطالعات جدیدتر نشان می دهد که جمعیت بومیان می توانسته بین 500 تا 750 هزار نفر و حتی تا یک میلیون نفر باشد و بیشترین تراکم جمعیتی هم بر اساس تمامی شواهد در منطقه کوئینزلند بوده است.

بر اساس سرشماری سال 2011 حدود 36 درصد مردم اصلیت خود را انگلیسی ذکر کرده اند. ومابقی:

  • ایرلندی ها (10٫4٪).
  • اسکاتلندی (8٫9٪).
  • ایتالیایی (4٫6٪).
  • آلمانی (4٫5٪).
  • چینی (4٫3٪).
  • هندی (2٪).
  • یونانی (1٫9٪).
  • هلندی (1٫7٪).
  • تعداد بومیان در این سرشماری 546 هزار نفر (2٫5٪) بود.

تا پیش از ورود اروپاییان به استرالیا، مردمان بومی این سرزمین از آیین دیرینه و بدوی خود پیروی می کردند، ولی امروزه برخی از این بومیان به مسیحیت گرویده اند. مسیحیت را اروپاییان به استرالیا آوردند و با آغاز مهاجرت به این سرزمین فرقه های گوناگون مسیحیت، در آنجا به فعالیت پرداختند. در سده بیستم، با مهاجرت شمار اندکی از آسیایی ها از چین، آسیای جنوب شرقی، هند و خاورمیانه، آیین ها و ادیان بودایی، اسلام، یهودی و بهائی به آن راه یافتند.

در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون هر کس می تواند آئینهای ویژه دینی خود را آزادانه پیگیری کند. در سال 2001، بیش از 70٪ استرالیایی ها خود را مسیحی معرفی کرده اند و بیش از 15٪ نیز پیرو هیچ آئینی نبوده اند. بودائیسم و اسلام نیز هر یک با کمتر از دو درصد، در رده های بعدی قرار داشته اند.

زبان رسمی کشور، زبان انگلیسی با گویش استرالیایی است. اختلافات بسیار نامحسوسی در لهجه مناطق گوناگون وجود دارد. زبان های دیگر مانند ایتالیایی و چینی نیز در بین مهاجران بسیار رایج است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>