اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو

ثبت یا خرید شرکت در سوئد

افرادی که خارج از اتحادیه اروپا و کشور های عضو شنگن برای دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئد می تواند از دو طریق اقدام کنند:

  • راه اندازی و سرمایه گذاری در یک تجارت جدید.
  • خرید شرکت و تجارت در حال کار.

اگر قصد دارید بیش از 3 ماه در سوئد فعالیت کنید با این هدف که شرکت خصوصی خودتان را تأسیس و راه اندازی کنید و یا به عنوان شریک وارد شرکتی شوید میبایست اجازه اقامت سوئد را دارا باشید. به عنوان صاحب خصوصی شرکت و یا تجارت شما مجاز نیستید به استخدام دیگران در بیائید. سرمایه گذاران که قصد کار به مدتی کمتر از 3 ماه دارند احتیاج به اجازه اقامت نداشته بلکه احتیاج به ویزای بازدید دارند.

به طور کلّی، واجد شرایط شناخته شدن برای دریافت اقامت کاری و یا از طریق سرمایه گذاری در سوئد بدین روش صورت می گیرد.

شما در ابتدا میبایست یک پلان با تمامی جزئیات از شرکتی که خود قصد تأسیس آن را دارید به ادارهٔ مهاجرت سوئد ارائه دهید.

در قدم بعد، شما با ارائه مدارک لازم (نامهٔ موجودی حساب) از تمکن مالی خود نشان می دهید که هم توانایی مالی سرمایه گذاری و یا خرید شرکت در سوئد را دارید و همچنین می توانید در مدت 2 سال ابتدایی حضورتان در سوئد از پس مخارج زندگی خود و خانواده خود بر بیایید. این بدین معناست که شما باید برای دوسال توانایی مالی جهت زندگی در سوئد را داشته باشید.

به این نکات کاملا توجه کنید:

  • دارا بودن پاسپورت معتبر واعتبار پاسپورت نباید کمتر از طول مدت درخواست باشد.
  • شما میبایست حداقل 50% از سهام شرکت را دارا بوده، گرداننده شرکت شما باشید و در نهایت مسئولیت شرکت به عهده شما است.
  • انتظار میرود که تجارت و یا شرکت شما در طی 2 سال نخست به سوددهی رسیده و شما توانایی حمایت از خود و خانواده همراهتان را بعد از 2سال زمان آزمایشی (اقامت موقت) داشته باشید.
  • با ارائه مدرک میبایست نشان دهید که آگاهی کامل نسبت به تجارت مورد نظر خود دارید و تجربه اداره کردن و گرداندن شرکت خصوصی را دارا هستید.
  • ارائه گواهی بانکی نشان دهنده نقدینگی کافی جهت حمایت خود و خانواده همراهتان در طول 2 سال اول سکونت در سوئد الزامیست. این مبلغ برای شخص درخواست کننده دویست هزار کرون، برای همسر صد هزار کرون و برای هر فرزند زیر 18سال پنجاه هزار کرون می باشد. نحوه ارائه این مدرک به صورت گواهی بانکی معتبر می باشد.
  • به یک یا هر دو زبان انگلیسی و سوئدی تسلط داشته باشید.

نکته: اگر در سوئد دانشجو هستید باید درخواست ویزای اقامت کاری خود را قبل از تمام شدن اعتبار ویزای تحصیلی به اداره مهاجرت تحویل دهید. همچنین باید حداقل 30 واحد درسی (معادل یک ترم تحصیلی یا تحقیقاتی) را گذرانده باشید.

ارائه مدارک زیر به همراه تقاضانامه الزامی است:

  • کپی از صفحه های پاسپورت که نشان دهنده هویت شما, تاریخ اعتبار پاسپورت و مجوز خروج است.
  • صورتحساب مالی نشان دهنده سرمایه مورد نیاز برای بنیان گذاری یا خریداری شرکت و همچنین پشتوانه مالی کافی جهت حمایت مالی خود و خانواده همراهتان طیّ 2 سال اول اقامت شما در سوئد.
  • ارائه طرح دقیق طولانی مدت اداره و توسعه شرکت.

این طرح میبایست شامل موارد زیر باشد:

  • طرح توجیهی شرکت - بیزینس پلان Business Plan.
  • تحقیقات علمی بازار Marketing Plan.
  • قرارداد های موجود با مشتریان و تامین کننده ها Contract with Customers/Suppliers.
  • قرارداد اجاره نامه و یا خرید ملک برای شرکت Contract for Business Permisses.
  • مجوز های لازم بیزینس Business Permits.
  • برنامه سرمایه گذاری و تامین سرمایه لازم کوتاه و طولانی مدت Investment Budget.
  • بودجه گردش مالی و برنامه سود دهی Liquidity Budget and Profit/Loss Budget.
  • ترازنامه مالی Budgeted Balance Sheet.
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
نماد اعتماد الکترونیک logo-samandehi گواهی شامد ثبت نرم افزار
نماد اعتماد الکترونیک نشان ملی ثبت گواهی شامد ارشاد

         

© کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به داده پردازان هومان پویان می باشد.


مخفی کردن >>