اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ در باره ما فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو

سرمایه گذاری حداقل 1، 250، 000 € در یک شرکت هلندی و یا در یک مشارکت و یا یک صندوق دولتی برای سرمایه گذاری در یک صندوق مشارکت می بایستی آن صندوق عضو انجمن (NVP) و آن صندوق توسط وزارت امور اقتصادی به رسمیت شناخته شده باشد.

سرمایه گذاری در شرکت های هلندی به منظور ارزش افزوده به اقتصاد هلند مورد بررسی قرار می گیرد، حال این ارزش افزوده می تواند از چند طریق صورت گیرد:

حداقل 10 موقعیت شغلی در عرض پنج سال ایجاد کرده باشد، ایجاد نوآوری در طرح شرکت ثبت شده که می‌تواند به شکل ثبت یک ثبت اختراع، سرمایه گذاری در نوآوری (یا فن آوری یا غیر فنی)، و یا سرمایه گذاری در یک شرکت ردیف بالا در زمینه های (کشاورزی و مواد غذایی، مواد شیمیایی، صنعت، انرژی با تکنولوژی پیشرفته، حمل و نقل، باغبانی، بهداشت و آب) ناگفته نماند که این سرمایه گذاری در خرید ملک نمی تواند انجام شود. برای کسب ویزای سرمایه گذاری هلند شخص سرمایه گذار می بایست امتیازاتی جمع آوری کند.

حال شخص باید از قبل برنامه خود را برای سرمایه گذاری در هلند انتخاب کرده باشد، فرد سرمایه گذار می تواند از سه طریق در کشور هلند سرمایه گذاری نماید:

  1.  ثبت شرکت.
  2. سرمایه گذاری مشترک.
  3. سرمایه گذاری در صندوق های دولتی.

در راه نخست شما می توانید شرکتی را به ثبت رسانید که البته صرفا ایجاد یک شرکت به راحتی آنچه که برخی دفاتر مهاجرتی در مورد آن صحبت می کنند نیست، این پروسه برای افرادی که بدون تجربه و داشتن بیزینس و تجربه کاری در کشور مبدا و بدون شناخت از بازار کشور مقصد و بدون هدف پیش رفتن برای سرمایه گذاری در هلند آن چنان جالب نمی باشد و خطراتی نیز آن ها را تهدید می کند که حتی سرمایه خود را از دست بدهند، از این رو پیشنهاد می شود حتما این نکته را در نظر داشته باشید که ثبت شرکت در کشور هلند پروسه ی آسانی نبوده و اگر شما در کشور خود به عنوان یک کارفرما شرکتی را اداره می کردید و یا در خرید و فروش کالایی فعالیت داشته اید و یا یک شرکت مشاوره ای داشته اید حال در هر زمینه ای که می دانید این بیزینس در کشور هلند هم توجیه اقتصادی دارد و شرکت را به درآمد زایی می رساند می توانید وارد این پروسه شوید که نقش یک وکیل کاردان و همچنین فرد متخصص در طراحی طرح اقتصادی (بیزینس پلن) شما بسیار نقش کلیدی داشته و می توان از آن به عنوان رمز موفقیت شما برای ایجاد شرکت خود در هلند یاد کرد، در ادامه این مطالب مدارکی که می بایست برای این پروسه ارائه نمائید را یاد آور می شویم:

  • حساب سالانه 3 سال گذشته که تایید شده توسط یک شخص ثالث مستقل و یا اگر کسب و کار شما کمتر از 3 سال بوده ارائه حساب سالانه.
  • طرح سرمایه گذاری این شرکت که در آن هدف از سرمایه گذاری توضیح داده شده است.
  • پیش بینی شما در مورد انتظار خود از سرمایه گذاریتان با توجه به اندازه و زمان در ارتباط با میزان سرمایه، گردش مالی، (سود خالص)، اشتغال و یا نو آوری، فن آوری و غیر فنی.
  • ارائه اسناد و مدارک اثبات سهم و سطح مشارکت فعال در این شرکت، از جمله دانش، منابع، ثبت اختراعات، شبکه و مشتریان خود.

اگر کسب و کارتان کمتر از 3 سال می باشد، شما باید اطلاعاتی در مورد کسب و کارتان که مربوط به:

  • اطلاعات شخصی و پس زمینه از مدیریت شرکت (آموزش، تجربه).
  • کالا یا خدمات.
  • تجزیه و تحلیل بازار با تمرکز بر محصول خاص و یا خدمات در محیط کسب و کارتان.
  • شرح قیمت گذاری.
  • سین سازمان.
  • ترازنامه.
  • بررسی عملیات (دستاوردها).
  • گردش مالی و پیش بینی نقدینگی از جمله محاسبات مالی.
  • بودجه برای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری.

در راه دوم شما می توانید به عنوان یک شخص که دارای حرفه یا توانایی خاصی بوده برای سرمایه گذاری در کشور هلند نیز اقدام نمائید که البته در این طرح نیز شما باید در رزومه خود از خاص بودن شما نسبت به سایر افراد متقاضی در سرمایه گذاری مشترک شانس خود را برای دریافت این ویزا بالا ببرید که در این نوع پروسه نکته ای که شما را می تواند به موفقیت برساند رزومه ی منحصر به فرد شما در مقایسه با سایر متقاضیان می باشد، مثلا شما اختراعی دارید و یا طرحی نوین در ایجاد درآمد زایی برای دولت هلند دارید و یا … این چنین طرح ها که مورد استقبال دولت هلند قرار گیرد،

در ادامه به ارائه مدارک مورد نیاز برای این ین پروسه می پردازیم:

  • توافق بین شرکت کنندگان از سرمایه گذاری مشترک با بیان اندازه و شرایط.
  • طرح های سرمایه گذاری و بیان نوع کسب و کار و سرمایه گذاری های خود که از شرایط اصلی این ارتباط است.
  • اثبات تداوم کسب و کار از سرمایه گذاری مشترک قراردادی، از جمله حساب سالانه.
  •  اطلاعاتی در مورد اثرات سرمایه گذاری در هر دو زمان (قبل و بعد از ورود به هلند) در ارتباط با وضعیت مالی، گردش مالی، نتایج (درآمد خالص)، اشتغال، و یا نوآوری.
  • شواهد حمایت از سهم و سطح مشارکت فعال در سازمان، مانند خاص بودن متقاضی، دانش، منابع، ثبت اختراعات، شبکه و مشتریان.

در راه سوم نیز شما می توانید سرمایه خود را در صندوق های دولتی که مورد تائید وزارت امور اقتصادی کشور هلند است سرمایه گذاری نمائید و پس از گذشت 3 سال برای دریافت اقامت دائم خود اقدام نمائید که البته در این پروسه شما باید مواردی را رعایت نموده تا سرمایه خود را از دست ندهید، در ادامه مدارکی که برای سرمایه گذاری در صندوق های دولتی مورد تیاز می باشد را به خدمت شریفتان می رسانیم:

  • اثبات مشارکت خود در صندوق.
  • نامه ای که در آن صندوق توسط وزارت امور اقتصادی به رسمیت شناخته شده باشد.
  • نامه ای که در آن نشان دهید سرمایه خود را از طریق پول شویی به دست نیاوردید (ارائه نامه ها و سند های تمکن مالی).

کارت اقامتی که بعد از سرمایه گذاری در هلند به شما و همراهان (همسر و فرزندان زیر 18 سال) اعطا می شود یک اقامت 3 ساله بوده که اگر در این 3 سال شما به تعهدتان عمل کنید بعد از گذشت 5 سال به شما اقامت دائم داده می شود و بعد از آن نیز می توانید برای گرفتن پاسپورت هلندی خود اقدام کنید.

اجازه کار برای فرد سرمایه گذار وجود خواهد داشت و این موضوع در نوع ویزای شخص قید می گردد و نیازی به اخذ اجازه کار از اداره کار نمی باشد.

زمانی که برای انجام پروسه سرمایه گذاری در هلند تخمین زده می شود 3 تا 6 ماه خواهد بود که البته به میزان دانش و تجربه وکیل نیز بستگی دارد، از این رو پیشنهاد می گردد برای انجام هر چه بهتر در امور حقوقی از وکلا و مشاورینی که به صورت قانونی فعالیت دارند یاری بگیرید، زیرا این پروسه خود به خود ریسکی می باشد و شما می توانید با مشورت با یک وکیل کاردان و حرفه ای این ریسک را به حداقل برسانید.

کارت اقامتی که بعد از سرمایه گذاری در هلند به شما و همراهان (همسر و فرزندان زیر 18 سال) اعطا می شود یک اقامت 3 ساله بوده که اگر در این 3 سال شما به تعهدتان عمل کنید بعد از گذشت 5 سال به شما اقامت دائم داده می شود و بعد از آن نیز می توانید برای گرفتن پاسپورت هلندی خود اقدام کنید. اجازه کار برای فرد سرمایه گذار وجود خواهد داشت و این موضوع در نوع ویزای شخص قید می گردد و نیازی به اخذ اجازه کار از اداره کار نمی باشد.

زمانی که برای انجام پروسه سرمایه گذاری در هلند تخمین زده می شود 3 تا 6 ماه خواهد بود که البته به میزان دانش و تجربه وکیل نیز بستگی دارد، از این رو پیشنهاد می گردد برای انجام هر چه بهتر در امور حقوقی از وکلا و مشاورینی که به صورت قانونی فعالیت دارند یاری بگیرید، زیرا این پروسه خود به خود ریسکی می باشد و شما می توانید با مشورت با یک وکیل کاردان و حرفه ای این ریسک را به حداقل برسانید.

نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
نماد اعتماد الکترونیک logo-samandehi گواهی شامد ثبت نرم افزار
نماد اعتماد الکترونیک نشان ملی ثبت گواهی شامد ارشاد

         

© کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به داده پردازان هومان پویان می باشد.


مخفی کردن >>