اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کامیون

ظهور فناوری های جدیدی مانند ماشین های خودران و خودروهای مرتبط به هم، باعث شده است ناوگان های حمل بار نیز مورد توجه قرار بگیرند و برای این که کارآمدی بیشتر و مصرف کمتری داشته باشند به این فناوری های جدید مجهز شوند.

برخی کارشناسان معتقدند کامیون های حمل و توزیع بار، نخستین ناوگان هایی خواهند بود که تست هایی واقعی در زمینه ارتباطات بین خودروها، کامیون های خودران و موتورهایی که ایرادهای خودشان را تشخیص می دهند روی آن ها انجام خواهد شد. آن طور که کمپانی ولوو به پیش بینی کرده است، مردم باید به زودی به دیدن کامیون های خودرانی که با سرعت بسیار کم در معابر شهری رفت و آمد می کنند عادت کنند.

در حال حاضر، کامیون های نیمه سنگینی که به آخرین فناوری های روز مجهز هستند هر روز بیشتر و بیشتر در بین مردم جا می افتند. این فناوری های جدید به کامیون ها کمک می کنند کارایی بیشتری داشته باشند و سوخت کمتری مصرف کنند.

کامیون

تأکید بیشتر بر روی ایمنی
سیستم های پیشرفته ایمنی برای ناوگان های حمل بار به تجهیزاتی عادی تبدیل شده اند. این سیستم ها به رانندگان جوان و کم تجربه کمک می کنند بدون هیچ محدودیتی وظایف شان را انجام بدهند. امروزه سیستم هایی مانند ترمزهای اتوماتیک، سیستم رانندگی اکتیو، سیستم مدیریت باد تایرها و سیستم تشخیص موانع و عابران پیاده، برای حمل بار در مکان های شلوغ و پر سر وصدا جزو تجهیزات بسیار ضروری محسوب می شوند و از آن جایی که کامیون های حمل و توزیع بار معمولاً در محیط هایی شلوغ کار می کنند، مالکان این ناوگان ها هر روز بیشتر به اهمیت این گونه تجهیزات پی می برند. علاوه بر این، سیستم های ایمنی به شرکت های حمل بار کمک می کند تعداد تصادفات و در نتیجه هزینه های درمانی و بیمه را پایین بیاورند.

گیربکس های اتوماتیک
محبوبیت روزافزون گیربکس های اتوماتیک و گیربکس های دو وضعیته باعث شده است در کامیون های سنگین و نیمه سنگین نیز از آن ها استفاده بشود. در واقع، کامیون ها و کشنده های امروزی در مقایسه با کامیون های یک دهه قبل از تجهیزات استاندارد بیشتری بهره می برند و گیربکس های اتوماتیک باعث شده است از کامیون ها علاوه بر ناوگان های حمل کالا، در خودروهای آتش نشانی و امداد و نجات نیز به صورت گسترده ای استفاده شود.

گیربکس اتوماتیک به رانندگان اجازه می دهد به جز به انجام وظایف شان، به موضوع دیگری فکر نکنند. علاوه بر این، برای آموزش رانندگان تازه کار زمان کمتری صرف خواهد شد و زودتر می توانند در ناوگان مشغول به کار شوند. البته رانندگان قدیمی و با تجربه نیز از مزایای گیربگس های اتوماتیک بی بهره نخواهند ماند و از آن جایی که مجبور نیستند کلاچ بگیرند و به صورت دستی دنده عوض کنند، حواس پرتی کمتری خواهند داشت و کمتر خسته خواهند شد.

موتورهای جدیدتر
بالا رفتن قیمت جهانی سوخت و بالا رفتن نگرانی ها در مورد آلودگی محیط زیست باعث شده است ناوگان ها به استفاده از موتورهای جدید رو بیاورند. شرکت هایی که همه روزه و بدون وقفه از ناوگان شان استفاده می کنند، به سوی موتورهایی جذب خواهند شد که وزن و هزینه تعمیر و نگهداری کمتری داشته باشند و بتوانند نیروی مناسبی نیز تولید کنند.

انتظار می رود در آینده نزدیک؛ استفاده از سوخت های جایگزین، مانند گاز طبیعی، مورد توجه شرکت های حمل و نقل قرار بگیرد و استفاده از ون‌ها و کامیون‌های نیمه سنگین برقی نیز به طور گسترده ای متداول بشود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>