اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو

ثبت شرکت در کشور استونی یکی از بهترین راه ها برای ورود به کشور استونی و اخذ اقامت اروپا می باشد. متقاضیان خارجی می توانند با ثبت شرکت در کشور استونی امکان دریافت اقامت دائم اروپا را کسب کنند.

اساساً هیچ محدودیتی برای اینکه چه کسی می تواند یک شرکت در استونی را ثبت کند، وجود ندارد. لزوماً هیچ سهامدار یا عضو هیئت مدیره برای اخذ مجوز ثبت تجاری شرکت لازم نیست. هر شخص بزرگسال می تواند یک شرکت را به عنوان تنها سهامدار و عضو هیئت مدیره به ثبت در کشور استونی برساند و از مزایای آن بهره ببرد.

متقاضی خارجی پس از ثبت قانونی شرکت و راه اندازی کسب و کار در کشور استونی، اجازه اقامت یکساله این کشور را برای خود و خانواده دریافت می کند.با داشتن اقامت کشور استونی، امکان سفر به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و منطقه شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا وجود خواهد داشت.

ثبت شرکت در کشور استونی به دو نوع ثبت شرکت با سهامی خاص با مسئولیت محدود (Osaühing OÜ) و ثبت شرکت با سهامی عام (AS Aktsiaselts) تقسیم می شود.

ثبت شرکت با سهامی خاص، بهترین راه برای متقاضیان خارجی برای راه اندازی کسب و کار در کشور استونی و اخذ اقامت این کشور است. حداقل تعداد مالکین برای ثبت شرکت با سهامی خاص در کشور استونی یک نفر است. حداقل سرمایه مجاز برای ثبت شرکت با سهامی خاص در کشور استونی 25000 یورو است و حداقل قیمت سهام شرکت در کشور استونی 0، 10؟ یورو می باشد. ثبت رسمی سهام شرکتها در مرکز ثبت اوراق بهادار در کشوراستونی صورت می گیرد.

متقاضی خارجی می تواند با ثبت شرکت با سهامی خاص در کشور استونی، کلیه فعالیت های تجاری، اقتصادی و بازرگانی را انجام دهد و همچنین از پرداخت سرمایه اولیه برای شرکت تا زمان شروع فعالیت قانونی معاف می‌باشد.

شرکت های با سهامی عام دارای مقررات قانونی پیچیده تری بوده و از استاندارد قوانین حاکم بر شرکت های بزرگ عمومی تبعیت می کنند. بخش هیأت مدیره در شرکتی با سهامی عام بایستی حداقل دارای 50 درصد از سهامداران و مدیران مقیم کشورهای اتحادیه اروپا باشد. حداقل سرمایه مجاز برای ثبت شرکت با سهامی عام در کشور استونی مبلغ 5000 یورو است و حداقل ارزش سهام مبلغ یک یورو می باشد.

شرکت های بزرگ بازرگانی خارجی می توانند با اخذ مجوز از اداره ثبت در کشور استونی، شعبه جدیدی را برای فعالیت های تجاری و بازرگانی خود به ثبت برسانند. یک شرکت بازرگانی خارجی برای ایجاد شعبه ای جدید در کشور استونی، بایستی مدیر و یا مدیرانی را به حالت قانونی در این کشور منصوب کند. فرد مدیر بایستی دارای شخصیت حقوقی بوده و عضویت منطقه اقتصادی اروپا یا سوئیس را داشته باشد.

 نحوه ثبت شرکت در کشور استونی
نحوه ثبت شرکت در کشور استونی به شرح زیر می باشد:

  • انجام کلیه امور درخواست برای ثبت شرکت در کشور استونی و تعیین نام شرکت و محل استقرار و میزان سرمایه آن.
  • تعیین وقت برای مصاحبه در سفارت استونی برای اخذ ویزای D جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت قانونی شرکت در کشور استونی.
  • انجام اقدامات نهایی برای ثبت شرکت در کشور استونی واخذ کارت اقامت یک ساله.
  • انجام آزمایش سلامت و معاینات پزشکی در کشور استونی.
  • درخواست برای اخذ اقامت دائم پس از 3 سال اقامت موقت در کشور استونی با ارائه گزارش کامل از فعالیت های تجاری شرکت و نحوه اشتغال زایی در کشور استونی.

 مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در کشور استونی
تکمیل فرم ثبت تجاری شرکت در کشور استونی (ثبت به صورت الکترونیکی با ارزیابی فایلهای تجاری و اسامی شرکتهای ثبت شده تنها چند ساعت وقت لازم دارد، در حالی که ثبت از طریق دفتر ثبت اسناد رسمی بیش از 3 روز طول می کشد.)

  1. ارائه مدارک شناسایی هویت شخص متقاضی و خانواده.
  2. اسکن پاسپورت شخص متقاضی به عنوان مدیرعامل و دیگر سهام داران شرکت مربوطه.
  3. گواهی عدم سوء پیشینه شخص متقاضی.
  4. کپی از مدارک تحصیلی شخص متقاضی.
  5. وکالتنامه حقوقی (با امضاء و تأییدیه موکل).
  6. پرینت حساب مالی و گردش آن برای شخص متقاضی.
  7. سند مالکیت شخص متقاضی.
  8. ارائه طرح توجیهی اقتصادی (Business Plan) برای ثبت شرکت.
  9. معرفی نام و مشخصات شرکت و میزان سرمایه جهت راه اندازی کسب و کار جدید.

مزایای ثبت شرکت در کشور استونی
مزایای ثبت شرکت در کشور استونی به شرح زیر می باشد:

  • امکان سفر به تمامی کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن.
  • اخذ اقامت کشور استونی.
  • امکان درخواست برای اخذ اقامت دائم کشور استونی پس از 3 سال بعد از شروع فعالیت شرکت و راه اندازی قانونی کسب و کار در کشور استونی.
  • امکان درخواست برای اخذ پاسپورت کشور استونی پس از 5 سال بعد از اخذ اقامت دائم.
  • افتتاح حساب بانکی در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا.
  • ثبت شرکت و استفاده از مارک تجاری اروپایی.
  • اجازه کار و زندگی برای شخص متقاضی و خانواده در کشورهای اتحادیه اروپا.
  • رشد اقتصادی پایدار و مساعد بودن محیط تجاری کسب و کار در کشور استونی.
  • پایین بودن مالیات و مخارج نگهداری شرکت در کشور استونی.
  • شرایط راحت برای ثبت شرکت با هزینه مناسب در کشور استونی.
  • امکان بهره برداری از قوانین تجاری و گمرکی آزاد در اتحادیه اروپا.
  • استفاده از امکانات رایگان درمانی و رفاهی در اتحادیه اروپا.
  • استفاده از وام های بانکی در اتحادیه اروپا.
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی کشورهای جهان.
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
نماد اعتماد الکترونیک logo-samandehi گواهی شامد ثبت نرم افزار
نماد اعتماد الکترونیک نشان ملی ثبت گواهی شامد ارشاد

         

© کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به داده پردازان هومان پویان می باشد.


مخفی کردن >>