اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

نحوه بسته بندی وسایل کوچک برای اسباب کشی:
برای این که در زمان اسباب کشی کمترین خسارت به لوازم خانه وارد شود، باید آنها را به طرز مناسبی بسته بندی کرد. در صورتی که از چند روز قبل شروع به جمع کردن و بسته بندی لوازم منزل کنید، در روز جابه‌جایی، کارها در کمترین زمان انجام خواهند شد.

همیشه از کارتن های مناسب استفاده کنید که مقاومت کافی را داشته باشند. در اطراف لوازم شکستنی که در کارتن ها قرار می دهید، حتما از روزنامه باطله و پلاستیک های حباب دار استفاده کنید.

چگونگی بسته بندی وسایل کوچک در اسباب کشی:
وسایلی مانند ساعت، رادیوهای کوچک و سایر وسایل با اندازه کوچک باید به وسیله پلاستیک های محافظ مناسب، بسته بندی شوند تا اجزای ظریف الکترونیکی آنها از آسیب در امان بمانند. برخی از این وسایل حتی به ضربه کوچک هم حساس هستند و باید به خوبی از آنها محافظت شود.

برای بسته بندی وسایل کوچک از کاغذهای باطله استفاده کنید، با استفاده از چند لایه کاغذ می توان محافظت بهتری از وسایل شکننده بزرگ تر داشت. اگر در هر کدام از وسایل، قطعات یا لوازم جانبی قابل جابه‌جایی وجود دارد، آنها را جدا کنید و در کاغذ ببندید. اگر سیم برق قابل جدا شدن نیست، آن را با کاغذ بسته بندی کنید تا از خراشیدن وسایل دیگر جلوگیری شود.

هر وسیله یا ظروف دکوری را در یک جعبه جداگانه قرار دهید و به خوبی آن را با کاغذ بپیچید، اگر چیزی که بسته بندی می کنید شکستنی است، آن را با پلاستیک حبابدار بپوشانید تا از آنها در زمان اسباب کشی بهتر محافظت شود.

ته جعبه را با کاغذ خرد شده پر کنید و زیر کارتن را با چسب نواری محکم کنید. فضاهای خالی را با کاغذ خرد شده پر کنید و درب جعبه را ببندید و با نوار چسب به خوبی محکم کنید.

تمام اطراف جعبه را برچسب بزنید. این کار باعث می شود تا شما و افرادی که این کارتن را حمل می کنند، از داخل آن مطلع باشند و اگر شکستنی است، با احتیاط بیشتری آن را حمل کنند.

بسته بندی و محافظت از دستگاه های کوچک الکترونیکی:
ساعت های کوچک، رادیوهای ترانزیستوری و موارد مشابه اگر دارای جعبه هستند، آنها را در جعبه های خود قرار دهید. در صورتی که جعبه ندارند آنها را با پارچه های ضخیم بپوشانید. تمامی لامپ های لوستر، آباژور و چراغ های دیوار کوب را جدا کنید و در جعبه جداگانه بگذارید. لوستر، چراغ های دیوار کوب و آباژور را با کاغذ بپوشانید و با پارچه های ضخیم پوشش دهید. سیم های آنها را چسب بزنید تا کشیده نشوند و آسیب نبینند.

تمامی آب اتو و بخارشور را خالی کنید و بعد از خشک شدن، آنها را در کارتن قرار دهید. این وسایل را با کاغذ و یا پلاستیک های حباب دار بپوشانید و اطراف آنها را با کاغذهای خرد شده پر کنید. اگر داخل این وسایل آب داشته باشد، آب به بخش های برقی و الکترونیکی این وسایل نفوذ کرده و در صورت استفاده از آنها، امکان سوختن و یا برق گرفتگی وجود خواهد داشت.

به یاد داشته باشید که قبل از بسته بندی وسایلی که باتری دارند، باتری ها را از وسایل کوچک خارج کنید. زمانی که این وسایل را بسته بندی می کنید، ممکن است شرایطی پیش آید که باعث خراب شدن باتری ها و آسیب دیدن مدار الکترونیکی دستگاه های شما شود.

همیشه تمامی موارد احتیاطی را در زمان اسباب کشی رعایت کنید تا کمترین آسیب به لوازم و وسایل شما وارد شود. همیشه بر روی تمامی کارتن ها محتویات آنها را بنویسید. این کار را در تمامی اطراف کارتن انجام دهید تا بتوانید به راحتی کارتن ها را تشخیص دهید و در محل جدید، در جای مناسب قرار دهید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>