اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

عقبگرد به سمت سختگیری ها در خوزستان و شهرهای آلوده:
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در خوزستان به علت افزایش موارد بستری و رعایت ناکافی پروتکل های بهداشتی عقبگرد داشتیم و سختگیری ها موقتا بازگشت در شهرهایی نیز که چنین شرایطی داشته باشیم دوباره سختگیری ها و تعطیل ها اجرا می شود.

علیرضا رئیسی روز دوشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس از وزارت بهداشت برگزار شد افزود: بعد از مرحله طوفانی بیماری کووید 19 و مراجعات زیادی که به بیمارستانها بود. دو اتفاق بزرگ در کشور افتاد. مهم ترین اتفاقی که در کشور افتاد رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری توسط مردم بود اگر این رعایت کردن ها و رعاصت اصول سواد سلامت در کشور نبود این همه توفیقی که اکنون به دست آورده‌ایم به دست نمی آوردیم.

وی گفت: تمام مدل های کنترل این بیماری متکی بر مسئولیت های اجتماعی مردم و سطح سواد سلامت مردم و همکاری و همدلی عمومی است، در دنیا هم جاهایی که مردم خوب رعایت کرده اند، الگویی از روند بیماری می بینیم که بسیار مناسب است.

در کشور ما همکاری بسیار خوب مردم در فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت و توجه به توصیه های وزارت بهداشت باعث شد که الگوی کشور بسیار موفق باشد.پیش بینی های روند بیماری بعد از ورود مردم و کنترل خوبی که انجام شد افت خوبی در روند بیماری داشتیم. اتفاق دوم که در کشور رخ داد تعطیلی مدارس و دانشگاهها و پرهیز از مسافرت رفتن ها از جمله 13 به در بود که مردم بیرون نیامدند و در خانه ماندند.

رئیسی ادامه داد: اقدام دیگری که بر پایه مشارکت مردم بود غربالگری وسیع مردم بود که در سطح یک خدمات سلامت حدود 90 درصد مردم و 78 میلیون نفر غربالگری انجام شد و اکنون در مرحله دوم غریالگری 32 میلیون نفر که بیشتر سالمند و دارای بیماری زمینه ای و مادران باردار هستند، غربالگری می شود.

فعالیت 400 مرکز نمونه گیری سرپایی کرونا:
معاون وزیر بهداشت گفت: 400 مرکز نمونه گیری سرپایی باعث شد ورودی بیمارستانها بسیار کاهش پیدا کند. رابطه معناداری بین پیدا کردن بیماران در مراحل اولیه و درمان آنها و در خانه ماندن و ایزوله ماندن و پیداکردن اطرافیان و قرنطینه خانگی با کاهش بار بیمارستانها ووجود دارد که اگر انجام نمی شود تخت های بیمارستانی پر می شد.

وی افزود: همه اینها می تواند قابل برگشت باشد و بیماری شیوع پیدا کند اگر مردم نقش خودشان را تمام شده حساب کنند و فکر کنند بیماری عادی شده، این بیماری می تواند به سرعت برگردد و همه را گرفتار کند. حتما به همکاری مردم نیاز داریم تا در کنار مسئولان به توصیه های بهداشتی عمل کنند تا به مرحله ای برسیم که اعلام کنیم خطری وجود ندارد.

رئیسی گفت: در استان خوزستان این اتفاق افتاد برخی بازگشایی ها و مشکلاتی که وجود داشت و عدم رعایت کردن ها باعث شد که به عقب برگردیم تا اخر این هفته در برخی شهرستانهای استان خوزستان دوباره تعطیلی برقرار شده و ادارات تعطیل شده است و این مساله می تواند بر استانهای دیگر هم رخ دهد.

معاون وزیر بهداشت درباره رعایت پروتکل بهداشتی اصناف گفت: یک میلیون و 880 هزار بازدید از اصناف انحام دادیم که بعد از ابلاغ پروتکل ها انجام شد، 540 هزار بازدید مشترک با تعزیرات، نیروی انتظامی و قوه قضاییه بود.

در این بازدیدها مشخص شد که 82 درصد مردم شامل اصناف و مردم پروتکل ها را رعایت کردند البته به جز تهران، در استانهای مرکزی کشور 92 درصد رعایت شده بود، در شرق کشور حدود 80 درصد، در غرب کشور 76 درصد، در شمال کشور حدود 77 درصد، در جنوب کشور 67 درصد و در تهران 62 درصد، در بوشهر 94 درصد و در خوزستان به ویژه اهواز حدود 40 درصد پروتکل های بهداشت را رعایت کردند،

وی گفت: در رعایت پروتکل ها کار بزرگی اتفاق افتاد، حدود 70 نفر از همکاران بهداشت 10 شبانه روز پروتکل‌های بهداشتی را برای 13 هزار شغل تدوین کردند و اکنون نیز مراحل اجرا و نظارت بر این پروتکل ها انجام می شود.

برخورد با 210 هزار واحد صنفی متخلف:
وی افزود: 210 هزار واحد صنفی تعطیل شدند یا تذکر گرفتند برخی نانوایی هم هنوز رعایت نمی کنند، مردم می توانند با استتفاده از کدهای کیو آر که جلوی در اصناف نصب شده به چهار سوال پاسخ بدهید که آیا این صنف فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی را رعایت می کند و اگر این مسائل به وزارت بهداشت گزارش شود، حتما رسیدگی می کنیم.طرح تشدید نظارت بر نانوایی ها را هم شروع کرده ایم.

رئیسی گفت: به طور کلی در کشور همان طور که در خوزستان عقبگرد داشتیم اگر در شهری موارد بستری و درگیری بیماری گسترش پیدا کند حتما دوباره به مراحل سختگیرانه بر می گردیم. یکسری مراکز هنوز پر‌ریسک هستند، در استانی اگر موارد ابتلا ثابت باشد به این مشاغل اجازه فعالیت نمی دهیم. و عدم رعایت موجب بازگشت به عقب می شود.

بیماری کاوازاکی ربطی به کرونا ندارد:
رئیسی در پاسخ به سوالی درباره بیماری کاوازاکی گفت: کاوزاکی بیماری جدیدی نیست. بیش از 50 سال است که شناخته شده است و بیشتر افراد زیر 5 سال را درگیر می کند، سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. برخی توکسین ها، ویروس ها و باکتری ها می توانند باعث شعله ور شدن این بیمار بشوند. با توجه به اینکه عروق ریز را درگیر می کند، ممکن است علایمی شبیه کرونا ایجاد کند اما بیماری جدیدی نیست.

وی افزود: با توجه به اینکه در پاتولوژی کرونا مشخص شده که لایه عروق را درگیر می کند، ممکن است افرادی این دو بیماری را شبیه هم بدانند اما در کرونا تعداد مبتلایان در کودکان بسیار کم است و این دو بیماری هیچ ربطی به هم ندارد.کرونا بیشتر افراد بالای 18 سال درگیر می کند و ربطی به کرونا ندارد.

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی درباره شیوع کم کرونا در بوشهر گفت: در مورد بوشهر یکی از اقدامات خوب این استان اجرای فاصله گذاری اجتماعی است که خیلی خوب رعایت می کنند، مردم هوشیار هستند و خوب رعایت می کنند در زمانی که اعلام شد فاصله گذاری فیزیکی رعایت شود. یکی از جاهایی که مردم خوب و سختگیرانه رعایت کردند استان بوشهر بود به همین علت موارد کمی از بیماری را داشتیم.

وی افزود: در این استان موارد بیماری در مراحل اولیه پیدا می شود. افراد قرنطینه خانگی می شوند، به همین علت بار بستری بیمارستانی بسیار کم است. در هرمزگان هم این طور بود، در استان بوشهر در یک روستا یک مورد بیماری پیدا شد کل روستا قرنطینه شد و 30 بیمار پیدا کردند و خیلی سریع بیماری کنترل شد.

رئیسی ادامه داد: ویروس بوشهر با جاهایی دیگر فرقی ندارد اما رعایت بیشتر مردم باعث شد بیماری کمتر باشد اگر مردم این استان هم رعایت نکنند، مثل جاهای دیگر بیماری شعله ور می شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>